mercu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σας. Εχω ενα λαπτοπ (Dell Intel Core 2 Duo CPU 1.60GHz, RAM 2GB, 32-bit, Windows Vista Business) που το χρησιμοποιω μονο για το ιντερνετ και για το Microsoft Office. Εχω παρατηρησει οτι αργει καπως πχ να ανοιξει τα παραθυρα κλπ. Ισως να εχει ιο, να θελει φορματ ή καποια αναβαθμιση. Ισως ομως να εχω κατεβασει προγραμματα που εμποδιζουν την ομαλη λειτουργια του. Γι αυτο σας επισυναπτω μια φωτο οπου εχω βαλει σε πρασινο πλαισιο καποια προγραμματα που δεν ξερω τι ειναι. Αυτο που θα ηθελα ειναι να μου πειτε τι ειναι τα συγκεκριμενα προγραμματα, εαν ειναι απαραιτητο να τα εχω ή αν μπορω να τα απεγκαταστησω. Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη φοβαμαι μην απεγκαταστησω καποιο που ειναι σημαντικο να υπαρχει. Υ.Γ 1 Παρακατω ειναι η φωτο Υ.Γ 2 Τα προγραμματα που ειναι εκτος πρασινου πλαισιου τα χρειαζομαι Υ.Γ 3 Ασχετη ερωτηση: Σε τι βαθμους κελσιου πρεπει να κυμαινεται η θερμοκρασια του λαπτοπ για να μην υπαρχει καποιος κινδυνος; Σας ευχαριστω!
devil_gene Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να απεγκαταστήσεις τα : Facebook Messenger, Bonjour, Power Iso, Adobe Download assistant και Windows live sign in assistant. Καλό θα ήταν αν ξέρεις πως να ρυθμίσεις το CCleaner που έχεις εγκατεστημένο, ώστε να μη σου διαγράψει cookies, ιστορικά των browsers, αποθηκευμένα passwords που θες για αυτόματο login σε ιστοσελίδες κλπ, να το χρησιμοποιήσεις, Κάνει καλή δουλειά. Επίσης έχεις κάνει ποτέ ανασυγκρότηση του σκληρού ? Δεν είναι άσχημη ιδέα νομίζω αν όχι. Τέλος μέσα από το ccleaner (για ευκολία, γίνεται και αλλιώς ) πήγαινε στο tab εργαλεία και μετά εκκίνηση. Πολύ πιθανό να ξεκινάνε αυτόματα με την εκκίνηση των Windows πολλά αχρείαστα προγράμματα. Από εδώ μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη εκίννηση τους (δεν διαγράφονται , μπορείς πάντα να τα ανοίξεις μόνος σου).
mercu Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω devil_gene. Δεν εχω κανει ανασυγκροτηση. Πρεπει να υπαρχουν καποιες προϋποθεσεις για να γινει; ή παω κατευθειαν εναρξη-προγραμματα, την βρισκω και παταω οκ; Διαγραφει τιποτα προγραμματα, και αποθηκευμενα αρχεια-φακελους που εχω μεσα ή δεν παιζει προβλημα με αυτο; Οσο γινεται η ανασυγκροτηση μπορω να χειριζομαι τον υπολογιστη πχ ιντερνετ, καμμια ταινια και τετοια; Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από mercu
devil_gene Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Πριν την ανασυγκρότηση καλύτερα τρέξε το CCleaner. Πάτα ανάλυση και μόλις τελειώσει επίλεξε το έναρξη καθαριστή. Έτσι θα γίνει ανασυγκρότηση σε λιγότερα αρχεία, αφού θα έχεις ξεφορτωθεί τα αχρείαστα. Κανένα αρχείο ή φάκελος σου δε θα διαγραφεί με την ανασυγκρότηση. Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιείς τον υπολ. κατά τη διάρκεια της. Καλύτερα τέλος να χρησιμοποιήσεις αυτό: http://www.kessels.c...Defrag-3.36.zip . Είναι freeware κάνει την ίδια δουλειά με την ανασυγκρότηση των Windows αλλά πολύ γρηγορότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα