firewalker Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ωραία τα τρία πρώτα επεισόδια. Είχαμε και ξανθιά Bones!!!
wizzy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν περούκα... Το τρίτο δεν το είδα ακόμη, scheduled for tonight. Πάντως, με τον τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, σκεφτόμουν ότι την ιστορία με τον Pelant θα την τραβούσαν σε όλη την 8η σεζόν, σε φάση "ο νέος μεγάλος κακός", μετά τον Undertaker π.χ., αλλά αυτοί την "τελείωσαν" στο πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν! ΟΚ, ήταν λίγο safe choice, αλλά τώρα πρέπει να φανούν extra δημιουργικοί για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο - άποψή μου.
firewalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν περούκα... Το τρίτο δεν το είδα ακόμη, scheduled for tonight. Πάντως, με τον τρόπο που τελείωσε η προηγούμενη σεζόν, σκεφτόμουν ότι την ιστορία με τον Pelant θα την τραβούσαν σε όλη την 8η σεζόν, σε φάση "ο νέος μεγάλος κακός", μετά τον Undertaker π.χ., αλλά αυτοί την "τελείωσαν" στο πρώτο επεισόδιο της 8ης σεζόν! ΟΚ, ήταν λίγο safe choice, αλλά τώρα πρέπει να φανούν extra δημιουργικοί για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο - άποψή μου. Αφού την γλύτωσε ο Pelant. Άνετα μπορεί να τους ταλαιπωρήσει.
wizzy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι, τη γλίτωσε, έχεις δίκιο. Δεν θυμόμουν ότι τελικά την σκαπούλαρε από τη φυλακή, Αιγύπτιος πολίτης και καλά.
wizzy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Είδα και το τρίτο επεισόδιο! Μια χαρά ήταν! Σχόλιο: Jesus, τι έκρηξη ήταν αυτή!
wizzy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2012 Αναπάντεχη ανατροπή στο τέταρτο επεισόδιο! Υ.Γ.: Να δω την Brennan Πρόεδρο των ΗΠΑ και τι στον κόσμο!
Genatos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Ωραια συνεχεια στην σειρα, την παρακολουθω 7 σεζον και δεν προκαλει σε καμια περιπτωση βαρεμαρα. Απλα ισως θα επρεπε να προσθεσουν και κανενα αλλο μελος στην ομαδα...
speedy23 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Ωραια συνεχεια στην σειρα, την παρακολουθω 7 σεζον και δεν προκαλει σε καμια περιπτωση βαρεμαρα. Την σταματησα απο περσι για ακριβως αυτο τον λογο.Μας εχει δειξει τα παντα πια και την βρηκα απιστευτα ανιαρη .Απορω πως εχει κρατησει τοσα χρονια.Μαλλον δεν απορω διοτι θα χτυπαει νουμερα αλλα κοιταζοντας το απο αλλη οπτικη ουτε η θεματολογια του αλλα ουτε και οι χαρακτηρες του ειναι κατι το σπουδαιο που δικαιολογουν τοσο τραβηγμα.
wizzy Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Εμένα μου άρεσε. Ήταν πιο "βαρύ" από άλλα επεισόδια, βρήκα την ιστορία πιο ουσιαστική. ΟΚ, μπορεί να μην μας "αγγίζει" άμεσα το θέμα που πραγματεύτηκε, αλλά είχε πιο ισχυρό υπόβαθρο - και πέρασε και κοινωνικά μηνύματα (άμα λάχει να 'ούμε!). Ο μονόλογος του Vaziri που την λέει στον πιτσιρικά ήταν όλα τα λεφτά, έκανε αίσθηση, ό,τι και να πεις.
neft Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2012 αρκετά καλό το έκτο επεισόδιο με σχετικά ενδιαφέρουσα υπόθεση. βέβαια ο λιγό αμερικανικο πατριωτικός τόνος εμένα με κούρασε λιγο
wizzy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Επιτέλους! Ένα επεισόδιο με cojones (= ανανέωσε το ενδιαφέρον μου για τη σειρά)! Ελπίζω να το πάνε τραινάκι μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην αρχίσουν τα fillers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα