Simos805 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά θέλω να αγοράσω μια καινούρια τηλεόραση smart TV 3D Sony κατά προτίμηση. πότε περίπου βγαίνουν τα νέα μοντέλα ξέρει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το 2013. Τώρα τον Ιουνιο παρουσίασε τα νέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argirisparxas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το 2013. Τώρα τον Ιουνιο παρουσίασε τα νέα. Από τιμές ξέρεις πάνω κάτω τι παίζουν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Τα μοντέλα είναι ΗΧ 750 και ΗΧ 850. Δες στο Ίντερνετ το μέγεθος που σε ενδιαφέρει. Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τι είναι η ενεργειακή κλάση που λέει? Η ενεργειακή κλάση Β είναι καλή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 για ποιο λογο θες sony? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Τα μοντέλα είναι ΗΧ 750 και ΗΧ 850. Δες στο Ίντερνετ το μέγεθος που σε ενδιαφέρει. Sent from my iPhone using Insomnia Εγώ είδα την πρώτη που μου είπες διότι θέλω 32" και η άλλη δεν βγαίνει σε 32", και κάνει γύρο στα 500€... Σαν λίγα δεν είναι? Σίγουρα είναι καινούριο μοντέλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 για ποιο λογο θες sony? Μου έχουν πει ότι είναι οι καλύτερες και ποιο εύχρηστες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 fail. δεν υπαρχει λογος να πας σε sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 fail. δεν υπαρχει λογος να πας σε sony. Κατά τη γνώμη σου ποιες είναι οι καλύτερες?? Γενικά εγώ θέλω την καλύτερη σε απόδοση 32", 3D και smart TV. Ποια προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 για τι ειδους χρηση τη θες?και γιατι θες 32?εχεις προβλημα χωρου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Για 3D ταινίες κυρίως και για να παίζω παιχνίδια απο τον υπολογιστή. Ναι την θέλω 32 διότι θα την βάλω σε υπνοδωμάτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 budget? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Εαν θες πληρες smart και πιο εύχρηστο κατα τα λεγόμενα σου, μπορεις να βαλεις και την Samsung στην λιστα σου. Τοσο σε smart οσο και σε εικονα θα σε ικανοποιήσει. Καλα μοντελα ειναι η es6570 es 6800 κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Simos805 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Καλή και η Samsung αλλά σε χαρακτηριστικά είναι ίδια με την Sony που είδα.. Άρα λογικά μόνο στο user interface θα αλλάζει απ' ότι καταλαβαίνω. Δεν μου είπατε όμως, τι είναι η ενεργειακή κλάση που λέει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα