nikgl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παρέλαβα προ ημερών το αδερφάκι Rikomagic MK802 II. Μου κόστισε 60€ μαζί με το ασύρματο rc12 mouse keyboard με touchpad. Μέχρι στιγμής όλα άριστα. Και hardware acceleration παίζει και 2,5άρι σκληρό σηκώνει στο usb του. Η χρήση των usb θυρών του: 1 usb έχω για τροφοδοσία από τη θύρα USB της τηλεόρασης, 1 για hdd και 1 το RF keyboard mouse. Απίστευτο μου φαίνεται! Όλα άριστα τακτοποιημένα πίσω από την τηλεόραση. ο MX player παίζει άπαντα τα περιεχόμενα του δίσκου και επίσης άπαντα τα περιεχόμενα απο 1 nas ή και σκληρό ενός media player (που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο) μέσω δικτυακού streaming. Με το wifi, στο streaming, οι απλές ταινίες παίζουν μια χαρά, οι 720p ζορίζονται και οι 1080p σέρνονται. Λογικό βέβαια μια και παρότι το router μου thompson tg 585v8 υποστηρίζει wireless n, το rating του είναι 65mbps. Θα δοκιμάσω να ξεθάψω το ZTE με το οποίο είχα 75 mbps ως wireless n, αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες για streaming σε 1080p αν δεν πάρω καθαρόαιμο n router. Κατά τα άλλα η τηλεόρασή μου έγινε "πανέξυπνη" κι εγώ βρήκα ένα νέο παιχνίδι. Ο δε μεγάλος μου γιος με ρωτάει διαρκώς πότε θα παίξει angry birds στην τηλεόραση. Σε λίγο θα αγοράζουμε και ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια με android.
baskon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 720P video δε χρειαζονται πανω απο 10 Mbps bandwidth Και 1080p δυσκολα πανε πανω απο 20 Mbps..Φυσικά υπάρχουν και εξαιρεσεις αλλα είναι πολύ λίγες και σε εκδοσεις ταινιων που ειναι μεγεθους 20-50 Gb.. Με αλλα λογια ειτε τα 65 Mbps Που αναφερεις δεν ειναι 65 Mbps(δηλαδη καθαρα 30-40 Mbps) και λογω αποστασης πιανεις 7-8 Mbps είτε όταν συνδεεσαι με wifi το ταμπλετ δε μπορει να παίζει την ταινια και ταυτοχρονα να μεταφερει το βιντεο απτο δικτυο σου.. Παντως εχουν πεσει πολύ οι τιμες..Πριν απο λιγες μερες ειχε ενα τετοιο μηχανηματακι χωρις πληκτρολογιο το αμαζον στις 20 λιρες..Δυστυχως ηταν εξωτερικος πωλητης και δεν ειχε τσαμπα μεταφορικα.
nikgl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σαφώς και δεν μπορώ να έχω τις ονομαστικές ταχύτητες αφού βρίσκομαι σε κάποια υπολογίσιμη απόσταση (άλλα δωμάτια). Απλά πιστεύω ότι με ένα 300άρι router δε θα είχα τέτοια θέματα. Οι απώλειές μου φαντάζομαι θα ήταν λιγότερες. Τώρα που το λές, στο σκ, θα δοκιμάσω και στη Tv που έxω στο σαλόνι δίπλα στο router.
telcomfreak Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Παρέλαβα προ ημερών το αδερφάκι Rikomagic MK802 II. Μου κόστισε 60€ μαζί με το ασύρματο rc12 mouse keyboard με touchpad. Μέχρι στιγμής όλα άριστα. Και hardware acceleration παίζει και 2,5άρι σκληρό σηκώνει στο usb του. Η χρήση των usb θυρών του: 1 usb έχω για τροφοδοσία από τη θύρα USB της τηλεόρασης, 1 για hdd και 1 το RF keyboard mouse. Απίστευτο μου φαίνεται! Όλα άριστα τακτοποιημένα πίσω από την τηλεόραση. ο MX player παίζει άπαντα τα περιεχόμενα του δίσκου και επίσης άπαντα τα περιεχόμενα απο 1 nas ή και σκληρό ενός media player (που βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο) μέσω δικτυακού streaming. Με το wifi, στο streaming, οι απλές ταινίες παίζουν μια χαρά, οι 720p ζορίζονται και οι 1080p σέρνονται. Λογικό βέβαια μια και παρότι το router μου thompson tg 585v8 υποστηρίζει wireless n, το rating του είναι 65mbps. Θα δοκιμάσω να ξεθάψω το ZTE με το οποίο είχα 75 mbps ως wireless n, αλλά δεν έχω και πολλές ελπίδες για streaming σε 1080p αν δεν πάρω καθαρόαιμο n router. Κατά τα άλλα η τηλεόρασή μου έγινε "πανέξυπνη" κι εγώ βρήκα ένα νέο παιχνίδι. Ο δε μεγάλος μου γιος με ρωτάει διαρκώς πότε θα παίξει angry birds στην τηλεόραση. Σε λίγο θα αγοράζουμε και ψυγεία, κουζίνες και πλυντήρια με android. To mk802 II υποτίθεται οτι είναι χαμηλότερο επιδόσεων απο το ΜΚ808 που είναι ο αντικαταστάτης του και ελπίζω το ΜΚ808 να είναι όντως καλήτερο απο το πετυχημένο ΜΚ802 ΙΙ. Οσο για το streaming video έχει σημασία και η ποιότητα του δικτύου . Σαφώς και δεν μπορώ να έχω τις ονομαστικές ταχύτητες αφού βρίσκομαι σε κάποια υπολογίσιμη απόσταση (άλλα δωμάτια). Απλά πιστεύω ότι με ένα 300άρι router δε θα είχα τέτοια θέματα. Οι απώλειές μου φαντάζομαι θα ήταν λιγότερες. Τώρα που το λές, στο σκ, θα δοκιμάσω και στη Tv που έxω στο σαλόνι δίπλα στο router. Κατέβασε απο το google play το wifi analyzer και θα δεις πολλα πραγματα για την ποιότητα του σήματος και την ισχυ του .
papeipa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δεν μου ρθε τελικα σημερα ... κριμα , ευτυχως πηρα Nexus phone απο το πλαισιο στα 299 και θα εχω με κατι να ασχολουμαι . Οι τιμες εχουν ξεφτιλιστει ευτυχως... ιδια specs me to nexus εχει το ΜΚ και κανει μολις 50 ευρο . Δεν αξιζει καποιος να παρει Smart TV κατα την γνωμη μου . Φρου φρου και αρωματα. Απο την αλλη , ενα τετοιο στικακι κολλημενο μονιμα πισω απο την TV με τροφοδοσια απο την TV πιστευω ειναι must για καποιον που δεν θελει να μπλεξει με HTPC ... Μονο και μονο playlists απο το YouTube ή ιντερνετ radio σε ηχεια στο σαλονι μετραει , @nikgl : O MX υποστηριζει υποτιτλους SRT ? Δοκιμασε και XBMC να μας πει τι λεει ..... αφου παιζει σε rasberry pi που εχει 256MB μνημη θα μας παιζει και μας ανετα.
anergos13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Σε συνεχεια της ερωτησης. .... Ελληνικοι υποτιτλοι παιζουν κανονικα.....?
android7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 οντως παιζει εξωτερικους υποτιτλους? Σε συνεχεια της ερωτησης. .... Ελληνικοι υποτιτλοι παιζουν κανονικα.....? παίζουν ελληνικούς εξωτερικούς υπότιτλους όλα, είναι θέμα media player οχι hardware
zizu10 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Επειδή έχω αρχίσει να το σκέφτομαι και εγώ σοβαρά μιας και έλεγα να πάω προς Raspberry αλλά αυτό μου φαίνεται πιο καλή επιλογή, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο πληκτρολόγιο, το RC11 ή το RC12 ( έχουν σχεδόν ίδια τιμή ) ???
hurin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Τα καταφέρνει να streamarei περιεχόμενο από σελίδες με flash? Να βλέπουμε και λίγο μπαλίτσα δηλαδή!
gdask Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Λογικά άνετα, εδώ το καταφέρνει το galaxy tab μου με τον ελεεινό tegra 2.
ditheo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 http://212.205.82.71/trackandtrace/ για όσους έχει φτάσει στην Ελλάδα...
ppaio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Και η κλασσικη ερωτηση :Ποιο αλλο λειτουργικο μπορουμε να βαλουμε σε αυτο το dongle ;
papeipa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Στο παλιο MK802 ψιλοπαιζουν τα Ubuntu , για οσους εχουν υπομονη , διοτι με 512MB ζοριζεται . http://www.youtube.com/watch?v=9w4LfjFxU7g Του κολλας εναν 2.5" ομως επανω και τον κανεις ενα εκτακτο . αθορυβο , κατεβαστηρι - HTPC που δεν καιει πολυ ρευμα. RC11 ειναι αερατο και το εχω , πολυ καλο ,το 12 δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως παιζει μονο με trackpad .
Προτεινόμενες αναρτήσεις