lefta_yparxoun Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Skype με κάμερα έχει δοκιμάσει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Skype με κάμερα έχει δοκιμάσει κανείς;Έχω μια trust με ενσωματωμένο μικρόφωνο και δουλεύει καλά , όπως και οι περισσότερες επώνυμες από όσο έχω διαβάσει.(θα χρειαστείς ένα usb hub και μία usb κάρτα ήχου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Skype με κάμερα έχει δοκιμάσει κανείς; Έχω μια trust με ενσωματωμένο μικρόφωνο και δουλεύει καλά , όπως και οι περισσότερες επώνυμες από όσο έχω διαβάσει.(θα χρειαστείς ένα usb hub και μία usb κάρτα ήχου)Καρτα ηχου γιατι; το ενσωματωμενομικροφωνο δε δουλευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καρτα ηχου γιατι; το ενσωματωμενομικροφωνο δε δουλευει;Εγώ έχω το mk808 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Καρτα ηχου γιατι; το ενσωματωμενομικροφωνο δε δουλευει; Εγώ έχω το mk808 .Εννοω το ενσωματωμενο μικροφωνο της καμερας χρειαζεται καρτα ηχου;εχει ξεχωριστη εξοδο για τον ηχο η καμερα και κουμπωνει πανω στην καρτα ηχου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosss567 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 το ενσωματωμένο μικρόφωνο της κάμερας χρειάζεται κάρτα ήχου γιατί έχει ξεχωριστή έξοδο για τον ήχο που καταλήγει σε καρφί 3,5". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα. Μια πρόταση για να τα έχω όλα μαζί. Τι usb hub πρέπει να πάρω και τι κάρτα ήχου (εκείνα τα μικρά usb που έχουν μια είσοδο μια έξοδο. Με την κάμερα κάνω δοκιμές ή ψάχνω drivers για linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 <p>Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα.</p> <p>Μια πρόταση για να τα έχω όλα μαζί.</p> <p>Τι usb hub πρέπει να πάρω και τι κάρτα ήχου (εκείνα τα μικρά usb που έχουν μια είσοδο μια έξοδο.</p> <p> </p> <p>Με την κάμερα κάνω δοκιμές ή ψάχνω drivers για linux;</p> Δοκιμασα μολις την logitech c270 δουλευει μια χαρα εχει ενσωματωμενο μικροφωνο και την κουμπωσα μεσω otg στο mk808.δε χρειαζεσαι καρτα ηχου ή hub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις