takis69tzel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2012 Το περιμένεις ή το έχεις στα χέρια σου ? Ρωτάω γιατί ψάχνω να πάρω ένα καλό air mouse γιατί είδα οτι το rc11 έχει διάφορα θεματάκια, δεν κεντράρει εύκολα κτλ κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Το περιμενω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Διαβασα καλες κριτικες για το Mele Fly mouse και το εχω παραγγειλει. Να δουμε τι λεει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτησω.Οι Κινεζοι μου εστειλαν μεσω USPS το παραπανω.Ξερει κανεις εμπειρικα ποτε ερχεται; (δεν εμπιστευομαι το estimate time τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Να ρωτησω.Οι Κινεζοι μου εστειλαν μεσω USPS το παραπανω.Ξερει κανεις εμπειρικα ποτε ερχεται; (δεν εμπιστευομαι το estimate time τους) Ειδικα αυτη την περιοδο γυρω στις 3-4 εβδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2012 Ειδικα αυτη την περιοδο γυρω στις 3-4 εβδομαδες Ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2012 Τελικα ηρθε προχθες Ελλαδα και αναμενω παραλαβη απο τα ΕΛ.ΤΑ. μεχρι την Παρασκευη.Not bad.Θα δοκιμασω το airmouse και θα σας πω εντυπωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2012 Ναι, κι εγω το ειδα οτι εφτασε και μαλιστα εχει φτασει και στην πολη μου! Οποτε μεχρι παρασκευη παραλαμβανω κι εγω. Πολυ καλα για περιοδο γιορτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARISTIDIS.G Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ξέρει κανείς αν μπορόύμε να βρούμε ένα τέτοιο μηχάνημα που να έχει και ενσωματομένο DVB-T tuner ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostanen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την χρήση και συγνώμη αν είμαι λίγο offtopic , μπορεί κανείς να το χειριστεί μέσω android smartphone ? Αν ναι πως? Κατά ένα τέτοιο τρόπο (μέσω wifi) χειρίζομαι και το pc μου από το κινητό. Εδώ γίνεται ? θέλω να το πάρω αλλά δεν έχω καμία όρεξη για άλλα καλώδια ή άλλα πληκτρολόγια. Θέλω μόνο να το συνδέσω στην hdmi και στο ρεύμα. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ναι droidmote λεγεται. http://www.youtube.com/watch?v=BE8c82RsBCM Και όχι μόνο ως mouse αλλά και ως gamecontroller, τιμόνιέρα κτλ http://www.youtube.com/watch?v=cAqDKe7gY9E 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostanen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ενδιαφέρον, στο android stick πως το εγκαθιστας? Συνδεεις προσωρινά usb πληκτρολόγιο για να το κατεβάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Έχω δει αυτό για να το βάλω στην καινούρια τηλεόραση μου... Τι άποψη έχετε? http://dx.com/p/android-4-1-dual-core-google-tv-player-w-keyboard-wi-fi-bluetooth-1gb-ram-8gb-rom-black-176755 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ενδιαφέρον, στο android stick πως το εγκαθιστας? Συνδεεις προσωρινά usb πληκτρολόγιο για να το κατεβάσεις? Οι περισσότεροι το έχουμε μόνιμα με ασύρματο keyboard - mouse. Εγω προσωπικά το χρησιμοποιώ με ενα ασύρματο ms mouse χωρίς πληκτρολόγιο, με το virtual keyboard που βγάζει Onscreen. Άλλοι το χρησιμοποιούν με full size ενσύρματα και οι πιο πολύ με υβρίδια keyboard mouse δυο σε ενα. Καλό το droidmote αλλά αν δεν είσαι εσύ με το τηλέφωνο σου κοντά στο στικ δεν θα το χρησιμοποιεί κανένας άλλος; Ή αν μιλάς με το κινητό σου θα κλείνεις την κλήση για να χειριστείς το droidmote; Ωραίο σαν gadjet αλλά αν δεν έχεις έστω ένα mouse μόνιμα συνδεδεμένο κάποια στιγμή θα λείπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalampakas. Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 καλησπερα εχει δοκιμασει κανενας χειριστηριο για ps2 αν δουλευει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις