iceman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 και το δικο μου γραφει τα παρακατω ακομα κανενα νεο: 27-10-2012 INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 31-10-2012 Despatched to overseas (Country code: GR) Εμείς μαζί είμαστε. Γι να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdrov Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 και το δικό μου το ίδιο Mon Nov 05 2012 16:41:07 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Mon Nov 05 2012 16:50:38 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Πότε αγορασες για να υπολογίζουμε οι υπόλοιποι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo06 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Πότε αγορασες για να υπολογίζουμε οι υπόλοιποι? 20/10 έγινε παραγγελία/πληρωμή 27/10 το έστειλαν,29/10 έφυγε από κίνα ή Σιγκαπούρη δεν ξέρω από που τα στέλνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditheo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) 18/10 αποστολή 25/10 έφυγε από Πεκίνο 5/11 εμφανίστηκε στο Αεροδρόμιο... Τελικά δεν το πήρα σήμερα ούτε είδα κάτι να αλλάζει στο status... edit: θα αργήσουμε τελικά πολύ λόγω απεργιών στα ΕΛΤΑ... οπότε υπομονή... Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από ditheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το παρηγγειλα πρωτος οταν ανοιξα το τοπικ .... 4/10 .... μετα αρχισαν τα κουλα στο τρακινγκ , 16/10 λεει το μαιλ που μου ρθε οτι εφυγε απο κινα , αλλα στο 17track.net χτες ελεγε 31/10 Πεκινο .... Εκανα τσατ μαζι τους χτες και δεν το βρισκανε . Σημερα δεν μου βγαζει τπτ .... αν παρετε πριν απο εμενα , μαλλον ειμαι πολυυυυ γκαντεμης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditheo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το παρηγγειλα πρωτος οταν ανοιξα το τοπικ .... 4/10 .... μετα αρχισαν τα κουλα στο τρακινγκ , 16/10 λεει το μαιλ που μου ρθε οτι εφυγε απο κινα , αλλα στο 17track.net χτες ελεγε 31/10 Πεκινο .... Εκανα τσατ μαζι τους χτες και δεν το βρισκανε . Σημερα δεν μου βγαζει τπτ .... αν παρετε πριν απο εμενα , μαλλον ειμαι πολυυυυ γκαντεμης.... το δικό μου όταν έφτασε Ελλάδα, έπαψε να το δείχνει το 17track. το βλέπω μόνο στα ΕΛΤΑ. κι απ΄'οτι κατάλαβα όταν σου λέει πως 31/10 είναι στο Πεκίνο, σημαίνει πως έχει πάρει εκτελωνισμό και περιμένει αεροπλάνο να φύγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Το εψαξα και ΕΛΤΑ αλλα No information was found. τους ξαναστειλα mail να μου πουν progress αλλιως θα κανω dispute στο PayPal ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditheo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Και να έχει φτάσει Ελλάδα δεν θα το δεις λόγω απεργίας... Αύριο λήγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cdrov Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τελικά σήμερα το πρωί άλλαξε το status και σε εμένα (παραγγελία 30/10) σε 2012/11/0704:05:44 ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Αποστολή Συσκευασίας Για να δούμε λοιπόν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papeipa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμενα μου ηρθε η παρακατω απαντηση στο μαιλ που τους εστειλα : china is holding an important meeting, so the customs checks package very strictly. and the holiday is coming and many items are beening shipped. it took much time pls. be patient. as a reliable seller if the item is lost, we will make up u. thanks for ur kind understanding. Regards, anna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 pls. be patient. as a reliable seller if the item is lost, we will make up u. Regards, anna Δηλαδή αν χαθεί το δέμα θα έρθει η Άννα να σου βάλει make-up; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα παιδια μου δειχνει στο singpost οτι εφθασε ελλαδα!αλλα τα ελτα τπτ ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lampisd Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Φανηκε και στα ελτα οποτε μεχρι παρασκευη θα ναι σπιτι!!! Results for RF106574637SG ` Scan Location Description Delivery Status ` ` ` Wed Nov 07 2012 13:24:30 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία Wed Nov 07 2012 13:29:47 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ` ` ` ` ` ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Παραλαβή Συσκευασίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skia11 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Από μένα έπεσε καταγγελία στο Paypal. Στη χειρότερη θα πάρω τα λεφτά μου πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditheo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Εμενα μου ηρθε η παρακατω απαντηση στο μαιλ που τους εστειλα : china is holding an important meeting, so the customs checks package very strictly. and the holiday is coming and many items are beening shipped. it took much time pls. be patient. as a reliable seller if the item is lost, we will make up u. thanks for ur kind understanding. Regards, anna Καλά στην Κίνα δεν δουλέυουν ποτέ; μια έχουν κινέζικη πρωτοχρονια (δυο - τρεις φορές το χρονο) μια το "κόμμα" έχει συνέδριο μια έχουν διακοπές... και μετά λέν για μας ότι δεν δουλεύουμε... αχ αυτά τα ΕΛΤΑ. είναι Θεσσαλονίκη από εχτές και δεν είδα σήμερα κάποια μετακίνηση... με κόβω για Δευτέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις