viper2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Παίζει να έχετε κανά test/test bank απο IFRS/ acca IFRS?
DrLo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 για databank χλωμό σε κόβω opentuition.com στο παραπάνω κάτι παίζει να έχει.
viper2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν στο opentuiton, λένε οτι αν καταλάβεις τα f3,f7,p2 και καβατζωθεις ενα βιβλίο IFRS θα είσαι καλυμμένος. Επίσης Μπορεις να δώσεις για το cert IFRS απο το σπίτι σου με 100 λιρες. Καλή φάση.
athoos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μπορεί κάποιος να παραθέσει τι χρειάζεται κανείς για να ξεκινήσει το ACCA? Τι χρήματα περίπου χρειάζεται όλη η πιστοποίηση?? Το κόστος είναι αυτό που αναφέρει το επίσημο site? Τι βιβλία χρειάζεται? Κ ποια είναι αυτά? Μόνο τα study text για κάθε ενότητα?
rezoma Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εχουμε κανενα πτυχιουχο Οικονομικης Επιστημης να μας πει ποσες ενοτητες παιρνεις τελικα απαλλαγη απο το ACCA;
katiepie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Εχουμε κανενα πτυχιουχο Οικονομικης Επιστημης να μας πει ποσες ενοτητες παιρνεις τελικα απαλλαγη απο το ACCA; Οικονομική Επιστήμη ΑΣΟΕΕ με κατεύθυνση Business Economics and Finance παίρνεις f1 f2 f3, όπως και η λογιστική, οι υπόλοιποι της ΑΣΟΕΕ f1 f2 και νομίζω τα υπόλοιπα πανεπιστήμια μόνο f1 1
rezoma Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2014 Οικονομική Επιστήμη ΑΣΟΕΕ με κατεύθυνση Business Economics and Finance παίρνεις f1 f2 f3, όπως και η λογιστική, οι υπόλοιποι της ΑΣΟΕΕ f1 f2 και νομίζω τα υπόλοιπα πανεπιστήμια μόνο f1 Ευχαριστω!
xalazias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά, να ρωτήσω κάτι θέλω αλλά μην με αποπάρετε εξαρχής ως νέο μέλος.Σπουδάζω Διοίκηση Επιχειρήσεων εξ αποστάσεως για Bachelor και ταυτόχρονα εργάζομαι..Υπάρχει ηλικιακό όριο για να γίνει κάποιος ορκωτός λογιστής;; Υπάρχει κάποιος περιορισμός; Μπορεί για παράδειγμα να χτυπήσει την πόρτα μιας ελεγκτικής για εργασία ένας 36 αρης με ACCA και πτυχίο ή άδικος κόπος ;;;
wizzy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Εξ όσων γνωρίζω, ηλικιακό όριο από το ACCA δεν τίθεται. Από εκεί κι έπειτα, το τι θα κάνει μια εταιρία εάν της χτυπήσει την πόρτα ένας 36άρης με πτυχίο και ACCA, είναι καθαρά δικό της θέμα. Κανείς δεν μπορεί να σου πει με βεβαιότητα εάν θα είναι "άδικος κόπος" ή όχι.
chrisxkar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Στην Ελλάδα ειναι 3000 ώρες και πτυχίο ΑΕΙ, σωστά? πρεπει να εχεις ολοκληρωσει και τα σεμμηναρια τους και να δωσεις εξετασεις ωστε να προαχθεις απο ασκουμενος σε δοκιμος μετα σε επικουρο και απο εκει σε ορκωτο
vergogc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα κανει αιτηση για 6μηνο internship στην Deloitte Albania και μετα απο ενα γυρω γραπτου τεστ Λογιστικης και Λογικης, δευτερο γυρω συντευξη με 3μελη επιτροπη και τριτο γυρω συνεντευξη με Senior Auditor....τελικα ημουν στους 5 επιλαχοντες απο τους 60 που ειχαν καλεσει για γραπτο τεστ. Απλα στην τελευταια συνεντευξη, ο Auditor μου το παρουσιασε πολυ δυσκολο το να γινει κανονικη προσληψη μετα το περας της πρακτικης. Μου ειπε να ξερεις οτι αν μετα χρειαζομαστε να προσλαβουμε μονο ενα ατομο, τοτε θα παρουμε τον καλυτερο απο τους 5. Ακομα και ας ειχατε και οι πεντε πολυ καλη αποδοση. Επειδη αυτες οι εταιρειες πανω κατω λειτουργουν το ιδιο παντου, εχει κανεις εμπειρια απο πρακτικη σε ελεκτικη και ποσο ευκολα η δυσκολα σε κρατανε μετα?
forgotten Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ειχα κανει αιτηση για 6μηνο internship στην Deloitte Albania και μετα απο ενα γυρω γραπτου τεστ Λογιστικης και Λογικης, δευτερο γυρω συντευξη με 3μελη επιτροπη και τριτο γυρω συνεντευξη με Senior Auditor....τελικα ημουν στους 5 επιλαχοντες απο τους 60 που ειχαν καλεσει για γραπτο τεστ. Απλα στην τελευταια συνεντευξη, ο Auditor μου το παρουσιασε πολυ δυσκολο το να γινει κανονικη προσληψη μετα το περας της πρακτικης. Μου ειπε να ξερεις οτι αν μετα χρειαζομαστε να προσλαβουμε μονο ενα ατομο, τοτε θα παρουμε τον καλυτερο απο τους 5. Ακομα και ας ειχατε και οι πεντε πολυ καλη αποδοση. Επειδη αυτες οι εταιρειες πανω κατω λειτουργουν το ιδιο παντου, εχει κανεις εμπειρια απο πρακτικη σε ελεκτικη και ποσο ευκολα η δυσκολα σε κρατανε μετα? στην kpmg που με πηραν μου πληρωσαν το δευτερο πτυχιο με intership και με συμβολαιο το οποιο αργοτερα εσπασα γιατι προσεληφθηκα στο δημοσιο ,μην περιμενεις οτι το intership ειναι παραδεισος ,ετοιμαστου να συναντησεις αυστηρα timetable υπερωριες και τα συναφη ,στο τελος της μερας ο μισθος ηταν ικανοποιητικος αλλα η ποιοτητα ζωης μηδενικη ,δεν καταλαβαινα πως περνανε οι μερες ,περα απο αυτα επρεπε και να διαβαζω ,γενικως η κοινωνικη ζωη με intership δεν υπαρχει .αλλα εμας πηρανε 5 απευθειας για intership και εκπαιδευση ,δεν ζητουσαν κανενα πτυχιο λογιστικης αλλα απλα να περασεις κατι τεστ τους συμπληρωνω ωστοσο οτι ειχα το higher σε λογιστικη το οποιο μετρα ως διπλωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα