Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! Μπορει καποιος να μου προτεινει πως να φτιαξω το "κουτι" μου; εχω κατι στο μυαλο αλλα θελω να παρω γνωμες.Το budget ειναι στα 800-900 maximum και το θελω πιο πολυ για gaming(να ειναι σε ενα επιπεδο που να μπορω να παιξω π.χ. το crysis 2 με καλα γραφικα, οχι απαραιτητα φουλαρισμενα και να μη κολλαει).

Θελω εναν ssd για το startup και εναν αλλο σκληρο 1tb min. για να αποθηκευω τα αρχεια που δεν εχουν σχεση με το "τρεξιμο" του συστηματος.Καρτα γραφικων, επεξεργαστης, motherboard, οθονη κτλ απλα να ειναι καλα για gaming.Προτιμω να μην ειναι οτι πιο καινουριο υπαρχει γιατι το χρυσοπληρωνεις μονο και μονο γιατι ειναι το τελευταιο που βγηκε.Το προηγουμενο μοντελο θα κανει τη δουλεια του και θα ειναι πιο οικονομικο.Aπο τροφοδοτικο θελω ενα 80+ αλλα δεν εχω προβλημα αν ειναι ελαφρως κατωτερο.Δεν θελω υδροψυξη γιατι ξεφευγει οικονομικα...θα βαλω μερικα φουρφουρια.Το κουτι θελω να ειναι ευρυχωρο για να μην αναβει.Για ποντικι και πληκτρολογιο δεν εχω καποιες απαιτησεις...απλα να μην ειναι μαπα.Τι λετε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...