Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιες ταινιες θα θελατε να μην ειχατε δει ωστε να νιωσετε την χαρα να τις ξαναδειτε για πρωτη φορα?

Για μενα μαλλον το empire strikes back.

A και καντε αυτο: http://static.nomach...hete_order.html !

Επεξ/σία από Toufas
  • Like 4
Δημοσ.

Πρασινο μιλι , memento αυτα μου ερχονται τωρα (το πρωτο γιατι ηταν η ταινια που με εκανε να δακρυσω τις ποιο πολλες φορες)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Fight Club επειδη ειμαι σε μια ηλικια που μπορω να το εκτιμησω σε ολο του το μεγαλειο.

Θα ηθελα να ξαναδω και το One Piece για πρωτη φορα. Ολο το anime.

ναι το πρωτο επεισοδιο τοτε που δεν ειχα ιδεα τι θα ακολουθησει! :X

για εμενα ειναι usual suspects,pulp fiction,αρχοντας,6η αισθηση και αρκετες αλλες..

• Like 1
Δημοσ.

Matrix και το fight club χωρις να ξερω το μεγαλο spoiler απο πριν.Βασικα πρωτα το fight club,το να ηξερα τι θα γινει μου το χαλασε.

Να βαλω ομως και μια τριτη γιατι δεν μπορω να αντισταθω,το twelve monkeys.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία εμπειρία ήταν θυμάμαι όταν είχα δει το Usual Suspects στο σινεμά. Εποχή χωρίς internet, είχα πάει τελείως ανυποψίαστος και δεν ήξερα τίποτα για τη ταινία. Επειδή όμως κάτι τέτοιο σήμερα αποκλείεται να γινόταν θα πω το Mulholland Drive. Η αίσθηση που μου είχε αφήσει όταν είχα βγει από την αίθουσα ήταν το κάτι άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Matrix και το fight club χωρις να ξερω το μεγαλο spoiler απο πριν.Βασικα πρωτα το fight club,το να ηξερα τι θα γινει μου το χαλασε.

Να βαλω ομως και μια τριτη γιατι δεν μπορω να αντισταθω,το twelve monkeys.

Α γεια σου.

Θέλω εδώ και 2 μέρες να την ξαναδώ μπας και τα καταλάβω όλα που σύστησε και ο δεδ όργαν, αλλά δεν μου παει η καρδιά.

Γνωρίζοντας τι θα συμβεί μου φαίνεται πολύ ανούσιο να την ξαναδώ. Είναι μια ταινία που όλο το θέμα είναι οι σεναριακές επιπλοκές. Τι να ξαναδώ άμα τις ξέρω

Δημοσ.
really?

φυσικα.

η εμπειρια της αποδρασης που προσφερει ο κοσμος της Πανδωρας ειναι ανεπαναληπτος.

θα ηθελα αυτη την εμπειρια να την ξαναζουσα για πρωτη φορα.

Δημοσ.

φυσικα.

η εμπειρια της αποδρασης που προσφερει ο κοσμος της Πανδωρας ειναι ανεπαναληπτος.

θα ηθελα αυτη την εμπειρια να την ξαναζουσα για πρωτη φορα.

οκ γνώμες είναι αυτές. Δηλαδή αν σε ρωτήσω ποια θεωρείς την καλύτερη του Cameron;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...