Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ποιες ταινιες θα θελατε να μην ειχατε δει ωστε να νιωσετε την χαρα να τις ξαναδειτε για πρωτη φορα? Για μενα μαλλον το empire strikes back. A και καντε αυτο: http://static.nomach...hete_order.html ! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2012 από Toufas 4
brickman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Για μενα μαλλον το empire strikes back. +1 Κι εγω! 2
paularas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πρασινο μιλι , memento αυτα μου ερχονται τωρα (το πρωτο γιατι ηταν η ταινια που με εκανε να δακρυσω τις ποιο πολλες φορες) Sent from my iPhone using Insomnia
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Fight Club επειδη ειμαι σε μια ηλικια που μπορω να το εκτιμησω σε ολο του το μεγαλειο. Θα ηθελα να ξαναδω και το One Piece για πρωτη φορα. Ολο το anime.
gatokoritso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Fight Club επειδη ειμαι σε μια ηλικια που μπορω να το εκτιμησω σε ολο του το μεγαλειο. Θα ηθελα να ξαναδω και το One Piece για πρωτη φορα. Ολο το anime. ναι το πρωτο επεισοδιο τοτε που δεν ειχα ιδεα τι θα ακολουθησει! για εμενα ειναι usual suspects,pulp fiction,αρχοντας,6η αισθηση και αρκετες αλλες.. 1
Darky Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Matrix και το fight club χωρις να ξερω το μεγαλο spoiler απο πριν.Βασικα πρωτα το fight club,το να ηξερα τι θα γινει μου το χαλασε. Να βαλω ομως και μια τριτη γιατι δεν μπορω να αντισταθω,το twelve monkeys. 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ωραία εμπειρία ήταν θυμάμαι όταν είχα δει το Usual Suspects στο σινεμά. Εποχή χωρίς internet, είχα πάει τελείως ανυποψίαστος και δεν ήξερα τίποτα για τη ταινία. Επειδή όμως κάτι τέτοιο σήμερα αποκλείεται να γινόταν θα πω το Mulholland Drive. Η αίσθηση που μου είχε αφήσει όταν είχα βγει από την αίθουσα ήταν το κάτι άλλο. 2
NoisePollution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Avatar really? Εγώ πάντως θα πω: 2001: A Space Odyssey για να με στείλει ξανά αδιάβαστο και Fargo γιατί είναι μοναδικό.
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Matrix και το fight club χωρις να ξερω το μεγαλο spoiler απο πριν.Βασικα πρωτα το fight club,το να ηξερα τι θα γινει μου το χαλασε. Να βαλω ομως και μια τριτη γιατι δεν μπορω να αντισταθω,το twelve monkeys. Α γεια σου. Θέλω εδώ και 2 μέρες να την ξαναδώ μπας και τα καταλάβω όλα που σύστησε και ο δεδ όργαν, αλλά δεν μου παει η καρδιά. Γνωρίζοντας τι θα συμβεί μου φαίνεται πολύ ανούσιο να την ξαναδώ. Είναι μια ταινία που όλο το θέμα είναι οι σεναριακές επιπλοκές. Τι να ξαναδώ άμα τις ξέρω
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 really? φυσικα. η εμπειρια της αποδρασης που προσφερει ο κοσμος της Πανδωρας ειναι ανεπαναληπτος. θα ηθελα αυτη την εμπειρια να την ξαναζουσα για πρωτη φορα.
NoisePollution Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 φυσικα. η εμπειρια της αποδρασης που προσφερει ο κοσμος της Πανδωρας ειναι ανεπαναληπτος. θα ηθελα αυτη την εμπειρια να την ξαναζουσα για πρωτη φορα. οκ γνώμες είναι αυτές. Δηλαδή αν σε ρωτήσω ποια θεωρείς την καλύτερη του Cameron;
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 οκ γνώμες είναι αυτές. Δηλαδή αν σε ρωτήσω ποια θεωρείς την καλύτερη του Cameron; Τhe Abyss DC φυσικα.
Kasrith Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Είναι πάρα πολλά... Prestige, Memento, Usual Suspects, Sixth Sense και άλλα... Απο σειρές σίγουρα το Six Feet Under 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα