Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από ότι φαίνεται φίλε ThReSh η Sony έχει λάθος specifications στο web site της σχετικά με το μοντέλο που έχω.

Και αυτό διότι στα properties του Marvell Yukon 88E8036 PCI-E Fast Ethernet Adapter, έπειτα στο Advanced tab, στο Speed&Duplex έχει τις εξής επιλογές:

1. 10Mbps Full Duplex

2. 10Mbps Half Duplex

3. 100Mbps Full Duplex

4. 100Mbps Half Duplex

5. Auto-negotiation

Από ότι ψάχνω online το gigabit είναι το 1000Mbps Full Duplex, το οποίο δεν υπάρχει στην λίστα μου. Κάτι για να πειράξω στον My Book Live δεν υπάρχει. Οπότε αν θέλω gigabit η μόνη λύση είναι κάτι τέτοιο.

Και όμως γίνονται τέτοια λάθη σε offical websites; :mad: :mad:

Σχετικά με αυτό τι έχεις να πεις:

Το ερώτημά μου είναι για το CrystalDiskMark αν επηρεάζεται από τον τρόπο σύνδεσης του δίσκου με τον υπολογιστή;

• Super Moderators
Δημοσ.

προφανώς και επηρεάζεται, αν το βάλεις σε 10Mbit ethernet θα δεις ακόμα πιο χαμηλές ταχύτητες...

Δημοσ.

Για το ότι η Sony λέει ότι αυτό μοντέλο έχει gigabit τι έχεις να σχολιάσεις; Λες να υπάρχει τπτ άλλο που δεν κοίταξα;

• Super Moderators
Δημοσ.

μπορεί να είναι τυπογραφικό, μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικό μοντέλο?

Δημοσ.

Διαφορετικό μοντέλο δε νομίζω. Είναι ακριβώς αυτό που έχω. Τι να πω; Ίσως δοκιμάσω με express card.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχετε συναντήσει ποτέ θεματάκια σχετικά με δικτυακό σκληρό και powerline?

Αυτή τη στιγμή ο WD ειναι στο router (σαλόνΙ). Στον imac (δωμάτιο 1) έχω powerline...με το ίδιο ακριβώς όνομα δικτύου με αυτό του router. Ως γνωστόν το powerline δημιουργεί ένα νέο δίκτυο.

Και λέω εγώ τώρα, το γεγονός ότι βλέπω τον σκληρό μια με το όνομα έτσι, μια αλλιώς, μια χάνεται μια εμφανίζεται μάλλον είναι επιεδή ο imac αλλάζει δίκτυο συνεχώς.

Έχει νόημα αυτό που λέω; Το έχει ξανασυναντήσει κανένας;

Δημοσ.

έχω πια ένα σοβαρό πρόβλημα και θα ήθελα τα φώτα σας...

Δείτε το screenshot.

ενώ μετέφερα τις φώτος στον WD και λέει 33 gb folder (σσ. τις έσβησα μετά από λίγες ημέρες) τώρα μου λέει πάλι 33 gb και σχεδόν τα μισά folders έχουν 0 items

Ενώ λέει 33 gb folder όταν τον μεταφέρω (copy) αλλόυ παίρνει 15 gb. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????

post-69652-0-42337000-1378328197_thumb.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχεις κάποιο άλλο μηχάνημα με windows στο δίκτυο αυτό να δεις πως βλέπει αυτό τον φάκελο στον δικτυακό σκληρό;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...