jordaninio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 γεια σας παιδια. πριν καιρο ο εξωτερικος μου δεν ανοιγει καθολου και θεωρησα οτι καηκε..μετα απο μια μερα ξαναπηρε μπρος χωρις να εχω κανει τιποτα..απλα τον ειχα πανω στο λαπτοπ και ανοιξε κανονικα μαζι του.τοτε ειχα φοβηθει οτι τον εκαψα γιατι τον ειχα βγαλει αμεσως απο την μπριζα.σημερα τον ειχα παει σε ενα άλλο πισι και ημουν φουλ προσεκτικος με τα καλωδια του και τωρα που τον ξαναβαζω στο λαπτοπ παλι δν ανοιγει.τι μπορει να εχει παθει?ευχαριστω!
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 πολλές φορές με τους εξωτερικούς χαλάει ο controller της θήκης του σκληρού, δοκίμασε αν έχεις την δυνατότητα να το ανοίξεις και να συνδέσεις απευθείας το σκληρό σε ένα pc.
jordaninio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 λες να θελει να μεινει οπως την αλλη φορα μια μερα και μετα να φτιαξει?
madtaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 το ίδιο πρόβλημα είχα και γω με τον MyBook 250GB δεν τον έβλεπε καθόλου το pc και ξαφνικά μια μέρα δούλεψε αλλά μπορούσα να ανοίξω τα μισά αρχεία, στα υπόλοιπα μου έβγαζε άδειους φακέλους, μετά τον ξαναάνοιξα και έβλεπε άλλα αρχεία ενώ μου χάθηκαν αυτά της πρώτης φοράς. Εβγαλα τον σκληρό από το κουτί του τον σύνδεσα κατευθείαν στο pc και μου έκανε πάλι τα ίδια. Ακόμα και μετά από format που του έκανα, αφού έσωσα ότι μπορούσα, το πρόβλημα παρέμενε. Εσύ όταν λες δεν ανοίγει εννοείς ότι δεν τον βλέπει το pc ή ότι δεν ανάβει καν? το φωτάκι ανάβει δηλαδή ή όχι? Γιατί αν δεν ανάβει καθόλου σημαίνει ότι έχει καεί ο μετασχηματιστής του.
jordaninio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 δεν αναβει καθολου το φωτακι.αλλα και την αλλη φορα το ιδιο ειχε γινει.δεν ανοιγει καθολου και την αλλη μερα που ανοιξα το πολυμπριζο που τον ειχα πανω και το λαπτοπ ανοιξε μια χαρα με ολα τα αρχεια
GREGKERKYRA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 λογικά δεν έχει πρόβλημα ο σκληρός αλλά η θήκη του, βγαλε τον δοκίμασε απευθείας και δες αν δουλέυει
madtaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 βρες από κάποιον ένα πολύμετρο και δες τι τάση σου δινει το καλώδιο του Μετασχηματιστη
sobi1984 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 το ίδιο πρόβλημα είχα και γω με τον MyBook 250GB δεν τον έβλεπε καθόλου το pc και ξαφνικά μια μέρα δούλεψε αλλά μπορούσα να ανοίξω τα μισά αρχεία, στα υπόλοιπα μου έβγαζε άδειους φακέλους, μετά τον ξαναάνοιξα και έβλεπε άλλα αρχεία ενώ μου χάθηκαν αυτά της πρώτης φοράς. Εβγαλα τον σκληρό από το κουτί του τον σύνδεσα κατευθείαν στο pc και μου έκανε πάλι τα ίδια. Ακόμα και μετά από format που του έκανα, αφού έσωσα ότι μπορούσα, το πρόβλημα παρέμενε. Εσύ όταν λες δεν ανοίγει εννοείς ότι δεν τον βλέπει το pc ή ότι δεν ανάβει καν? το φωτάκι ανάβει δηλαδή ή όχι? Γιατί αν δεν ανάβει καθόλου σημαίνει ότι έχει καεί ο μετασχηματιστής του. τον εχεις δει στο sentinel ?μηπως κατι αλλο τρεχει με σκληρο..πχ bad sectors ?
madtaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 τον εχεις δει στο sentinel ?μηπως κατι αλλο τρεχει με σκληρο..πχ bad sectors ? Περιέργως δεν το χω τσεκάρει, είχε γινει πριν κανα χρόνο, μόλις είδα το θέμα τον θυμηθηκα, τον εχω χώσει στο κουτί του. Καποια στιγμη θα τον βρω και θα τον ελεγξω...!
jordaninio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 επειδη υποπτευομαι οτι ειναι προβλημα απο το καλωδιο του ρευματος εβαλα εναν αλλον μετασχηματιστη απο φορτιστη μπαταριας.το λαμπακι αναψε αλλα ο σκληρος παλι δν εδωσε σημα..φταιει ο μετασχηματιστης τοτε?
madtaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ΜΗΝ κάνεις πειράματα στην τύχη,γιατί και καλός να ναι ο σκληρός τον κάψεις εσύ. Ελεγξες αν ο μετασχηματιστής που έβαλες έχει το ίδιο output voltage και τα ίδια mA ρεύματος με τον μετασχηματιστή της μάνας του?
jordaninio Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ειναι πιο αδυναμος.ο κανονικος ειναι 0.8Α και 240 V.αυτος π εβαλα ειναι 0.5 Α και 230 V.αρα επειδη ειναι πιο αδυναμος αναβε το λεντ αλλα δν ανοιγε ο σκληρος ?
madtaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ειναι πιο αδυναμος.ο κανονικος ειναι 0.8Α και 240 V.αυτος π εβαλα ειναι 0.5 Α και 230 V.αρα επειδη ειναι πιο αδυναμος αναβε το λεντ αλλα δν ανοιγε ο σκληρος ? 240V ή 230Ω είναι το input voltage η ταση δικτύου δηλαδη, το output κοίτα, πρέπει να ναι 5V ή 12V δε θυμάμαι καλά
achilles_g_ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πάντως αυτή η σειρά ήταν μεγάλη αποτυχία για την wd. Kαι ο δικός μου είχε χαλάσει πολύ γρήγορα. Ευτυχώς τον κάλυψε η εγγύηση, δυστυχώς έχασα τα δεδομένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα