Προς το περιεχόμενο

Μεταφορα video απο camera στο pc

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν φαινεται στο windows moviemaker.Οταν παταω capture from video device μου βγαζει μηνυμα "a video capture device was not detected".

Μολις συνδεσω την camera,δεν ακουγεται αυτος ο χαρακτηριστικος ηχος που ακουγεται οταν συνδεεται μια νεα συσκευη...

Χειζεται κανενας driver για να δουλεψει ο firewire controller?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αυτό είναι.Άρα η firewire αναγνωρίζεται.Για κοιταξε στο menu της κάμερας σου άμα υπάρχει καμια επιλογή firewire,IEEE 1394 enabled η κάτι παρεμφερές

Δεν εχει ρε γ@μτ...

Μονο μια επιλογη για streaming εχει που αμα την κανεις enable την ωρα που ειναι συνδεδεμενη η camera με το pc, μεσω του usb καλωδιου, γινεται η συνδεση κανονικα,.

Για το firewire δεν υπαρχει κατι αναλογο...

Και αφου απελπιστηκα, ειπα οτι θα περασω τελικα τα βιντεακια μεσω του usb. Και αρχισαν να εμφανιζονται τα βιντεακια με κατι οριζοντιες ασπρες γραμμες.Και στον υπολογιστη και στην οθονη της cameras.

A γ@σου λεω, και τα παρατησα.

Πολυ πιθανο να τον πηρε η camera.Οι controllers και τα καλωδια firewire ειμαι σχεδον ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δεν εχουν προβλημα,αφου ηδη ειχα εναν controller και ενα καλωδιο και σημερα το πρωι πηρα δυο καινουργια(και controller και καλωδιο)αλλα χωρις κανενα αποτελεσμα.

Μαλλον θα παω καπου εξω για να μου ψηφιοποιησουν αυτες τις κασετες...

Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια.

Κάτσε ντε μην τα παρατάς.Κατεβασε το http://www.dlmass.com/downloads/greek/WinAVI-Video-Capture/ και προσπάθησε να κάνεις capture με αυτο και τα ξαναλέμε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκιμασα και με το winavi.

Μεσω του καλωδιου usb η καταγραφη γινεται κανονικα,

μεσω του firewire...με τιποτα.(μου λεει κατι οτι δεν υπαρχει capture device)

Επεξ/σία από anrim27

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οσα εχω διαβασει ολες αυτες τις μερες μεσω internet, κατεληξα οτι ειναι αρκετα πιθανο το προβλημα να οφειλεται στο καλωδιο firewire του Πλαισιου(...αυτο που το χα για σιγουρο και καλα οπως λεω παραπανω).

Εχουν αντιμετωπισει και αλλοι αναλογο προβλημα με την συνδεση sony camera και υπολογιστη μεσω καλωδιου firewire του Πλαισιου αλλα και αλλης επωνυμιας που δεν ειναι της sony(...να λεγεται και καλα i-link).Υπαρχουν και πολλοι αλλοι βεβαια που πετυχαν την συνδεση με ενα οποιδηποτε καλωδιο firewire.

Εχω παραγγειλει ενα απο το ebay και ελπιζω να γινει κατι με αυτο.

Hamurabi,αφου εχεις την ιδια camera, μπορεις να μου πεις τι 'εξοπλισμο' χρησιμοποιεις?

Δηλαδη,εχεις

1) θυρα firewire απο την μητρικη σου ή εχεις καποιον controller(και αμα ξερεις ποιον)?

2) καλωδιο firewire οποιοδηποτε?

3) και σε τι λειτουργικο?

4) ο υπολογιστης σου ειναι μηπως κανενα laptop sony vaio?

Με το pinnacle studio δεν εχω δοκιμασει.Θα το δοκιμασω.

(Αν και χλωμο το βλεπω...Δεν θα επρεπε πρωτα να δουν την camera τα windows...?)

Επεξ/σία από anrim27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...