Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έβαλα παλιότερη έκδοση του Flash Player στον Chrome καθώς η νεότερη έκδοση δεν έτρεχε ομαλά στο (παλιό ομολογουμένως) pc μου.

Στη σελίδα Plugins έχω κάνει check την επιλογή "Always Allow" για να μην μου πετάει κάθε φορά το μήνυμα αν θέλω να τρέξω την παλιότερη έκδοση ενώ υπάρχει νεότερη αλλά δεν λειτουργεί. Πρέπει δηλαδή να πατάω κάθε φορά "run this time" και σε μερικές σελίδες δεν με ρωτάει καν και απλά δεν φορτώνει.

Δημοσ.

Πώς ακριβώς έβαλες παλιότερη έκδοση Flash Player, στον Chrome; Είναι γνωστό ότι ο Chrome, εδώ και κάμποσες εκδόσεις, έχει τον Flash Player ενσωματωμένο στον κώδικά του, οπότε και ο τελευταίος, δεν αλλάζει από τον χρήστη.

Αν εγκατέστησες κάποιο Flash Player Plugin, ActiveX ή κανονικό, τότε αυτό έχει επίδραση μόνο στους IE, FF και Opera και όχι στον Chrome.

Δημοσ.

Απεγκατέστησα τον τελευταίο Flash Player απο τα Windows αφού πρώτα έκανα disable το plugin στον Chrome και μετά εγκατέστησα μια παλιότερη έκδοση. Πίστεψε με, τρέχει παλιότερο flash player ο Chrome αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Ναι έχεις δίκιο, υπάρχει workaround, αλλά νόμιζα ότι απλώς εγκατέστησες κάποιο παλαιότερο plugin, για IE π.χ.

Τώρα όσον αφορά το πρόβλημά σου, δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω, φαντάζομαι όμως ότι είναι ένα "bug", που προκαλεί ο κώδικας του Chrome, αναμένοντας συγκεκριμένη έκδοση flash player.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...