Προς το περιεχόμενο

Αλλαγη ψυξτρας Amd x6

kostisuk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας

Έχω επεξεργάστη amd phenom x6 1100t be και με την υπάρχουσα ψυκτρα ο θόρυβος είναι πολύ έντονος.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο αποτελεσματικο cooler , για όσο δυνατόν πιο αθόρυβο αποτέλεσμα. Το overclocking δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Δεκτές και προτάσεις για υδροψυξη αν ενδείκνυνται για τη περίπτωση μου.

Αν το προϊόν υπάρχει σε μαγαζί της θεσσαλονίκης , θα ήταν ιδανικό .

Το κουτί μου είναι πολύ ευρύχωρο thermaltake και η μητρική μου η Gigabyte 880vma - ud 2h.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από kostisuk
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή το μηχάνημα προορίζεται για επαγγελματική στουντιακη χρήση , είμαι διατεθειμένος να δώσω όσα χρήματα χρειαστούν. Με ενδιαφέρει να μην υπάρχει θόρυβος.

Κάποια πρόταση , φίλοι, για το πιο αθόρυβο cooler ?

Στο πλαίσιο μου πρότειναν ψυκτρα prolimatech megahalems rev. C χωρίς ανεμιστήρα πάνω.

Η γνώμη σας ;

Ακριβη η Prolimatech και υπολογισε και το κοστος της αγορας ανεμιστηρα.αλλα ειναι πολυ καλη.αλλα δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο εσυ.

οι μνημες σου ειναι αυτες με τις ψηλες ψυχτρες?δηλαδη ειναι αυτες?

Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance C8

η αυτες?

Corsair RAM DDR3 8GB (2x4)Kit 2000MHz XMS3

σε καθε περιπτωση εαν θελεις απο το πλαισιο μονο αυτη ειναι μια πολυ καλη λυση.αλλα διευκρινησε τις μνημες.

Xigmatek Gaia SD1283 Heatpipe Cooler 120mm (Intel 775, 1156, 1366 & AMD AM2/AM3)

εαν παλι θελεις να εισαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχεις κανενα θεμα με το θεμα ψυξης και ταυτοχρονα θορυβου δες αυτη Thermalright True Spirit 140 43.90€

• Like 1

Την XIGMATEK την έχω εδώ και κανένα χρόνο σε έναν Phenom II 1055T και είναι αποτελεσματικότατη χωρίς το επίπεδο του θορύβου που κάνει η ΄΄΄μαμά'' ψύκτρα.

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις φίλοι μου. Τελικά μόλις ηλεγξα τις μνήμες και εκανα λάθος. Είναι οι Kingston hyper x , khx1600 (2x4).

Δεν νομίζω να αλλάζει κάτι αυτο.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας. Προσανατολίζομαι προς τη thermalright .

Θα ήθελα να σας ρωτήσω . Όντως αυτή του πλαισίου , η prolimatech megahalems , μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς καθόλου fan ; Είναι ασφαλές ;

Γιατί φαντάζομαι έτσι ο θόρυβος θα είναι μηδαμινος

Η καθε τυπου tower ψυχτρα μπορει να εγκατασταθει χωρις ανεμιστηρα.αλλα:

εξαρταται ποια ψυχτρα ειναι για να το κανεις αυτο και προυποθετει να εχεις καποιο σχετικο airflow στο κουτι σου.τωρα,εαν εχεις airflow (δηλαδη ανεμιστηρες,τουλαχιστον εναν μπροστα και εναν πισω) θα κανουν καποιο θορυβο.ε,βαλε την ψυχτρα με τον ανεμιστηρα μαζι,ρυθμισε τον στην λιγοτερες στροφες και παει ο θορυβος.

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια καλησπερα

επειδη σκεφτομαι και εγω να αλλαξω την stock ψυκτρα του i7 920 και η xigmatec ειναι αρκετα οικονομικη, θελω να ρωτησω:

με τους stock ανεμιστηρες του haf 932 μπορω να τη βαλω χωρις fans; Θα δω διαφορα σε θερμοκρασιες και επιπεδα ηχου;

1. Από μόνο του το HAF είναι σχετικά θορυβώδες. Τι θα κερδίσεις με το να την έχεις fanless;

2. Ο επεξεργαστής σου είναι ψιλοθερμάστρα, αν τον έχεις σε stock clocks με undervolting ίσως να μην έχεις πρόβλημα, αλλιώς δεν το βλέπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...