fotmarg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας. Πριν τρεις μήνες αγόρασα ένα toshiba. Πριν λίγες μέρες απλά σταμάτησε να δέχεται ρεύμα. Δεν ανοίγει δεν λειτουργεί μηδέν φωτακια τίποτα. Και ας είναι ενωμένο το καλώδιο. Τι μπορώ να κάνω. Είμαι λίγο άσχετος. Το αγόρασα καινούριο. Εγγύηση;;; Ευχαριστώ!! Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Λογικα καηκε η μητρικη. Αποδειξη αγορας εχεις;
nutrialex Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Λογικα καηκε η μητρικη. Αποδειξη αγορας εχεις; Κάηκε η μητρική. Αντιπροσωπεία αν έχεις εγγύηση, αλλιώς αγγελία εδώ για ανταλλακτικά.
fotmarg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Απόδειξη έχω σίγουρα. Τα αλλα δεν ξέρω. Τι να κάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
fotmarg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Και το σενάριο; Το φτιάχνουν η μου δίνουν άλλο; Πιεζω για άλλο; Σίγουρα έχω εγγύηση; mr cheap το αγόρασα Sent from my iPhone using Insomnia
disqualified Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Φυσικα και εχεις εγγυηση. Για την ακριβεια αφου το προβλημα παρουσιαστηκε μεσα σε εξι μηνες τεκμαίρεται οτι το πρόβλημα υπηρχε κατα την παραδοση. http://www.efpolis.g...einfo&id=5��Εδω τα πληρη διακαιωματα σου για το τι μπορεις να απαιτησεις
fotmarg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Οραια πάω στο κατάστημα με την απόδειξη αγοράς και ζητάω καινούριο. Αν κατάλαβα καλά. Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μην μπλεκεις με το καταστημα. Καλεσε απευθειας την αντιπροσωπεια. Το καταστημα θα παιξει, απλα, τον ρολο του μεσαζοντα. IDEAL: 211-1981543, 210-5193900, 210-5157331-2.
fotmarg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Και τι τους λέω; Δεν θέλω να γίνουν λάθη. Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τους περιγραφεις το προβλημα και θα σου πουν εκεινοι την διαδικασια.
zevage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας. Πριν τρεις μήνες αγόρασα ένα toshiba. Πριν λίγες μέρες απλά σταμάτησε να δέχεται ρεύμα. Δεν ανοίγει δεν λειτουργεί μηδέν φωτακια τίποτα. Και ας είναι ενωμένο το καλώδιο. Τι μπορώ να κάνω. Είμαι λίγο άσχετος. Το αγόρασα καινούριο. Εγγύηση;;; Ευχαριστώ!! Sent from my iPhone using Insomnia Πριν το πας και σου το "φανε" να ελέγξεις το τροφοδοτικό-μετασχηματιστή πρώτα με ενα πολύμετρο για να δείς αν δίνει ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα