Lioner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας, υπαρχει κανενα καλο game με βαμπιρς και τετοια? δεν ξερω αλλα τελευταια μου κολλησε στο να παιξω τετοιο game. Πολυ παλια επαιζα το vampire the masquerade redemption, απ' εκει και περα δεν ξερω απολυτως για τα καινουρια, δεν ειμαι gamer σπανια παιζω, αλλα αυτον τον καιρο θα εχω ελευθερο χρονο αρκετο και ειπα να το βαλω στις δραστηριοτητες μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 δοκίμασε το Vampire the Masquerade Bloodlines...
Greygore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας, υπαρχει κανενα καλο game με βαμπιρς και τετοια? δεν ξερω αλλα τελευταια μου κολλησε στο να παιξω τετοιο game. Πολυ παλια επαιζα το vampire the masquerade redemption, απ' εκει και περα δεν ξερω απολυτως για τα καινουρια, δεν ειμαι gamer σπανια παιζω, αλλα αυτον τον καιρο θα εχω ελευθερο χρονο αρκετο και ειπα να το βαλω στις δραστηριοτητες μου Δοκίμασε το "άλλο" Vampire: The Masquerade, ονομαζόμενο Bloodlines. Εναλλακτικά, ίσως να θέλεις να δεις την σειρά Legacy of Kain, συγκεκριμένα σε ενδιαφέρουν τα δύο παιχνίδια της σειράς με τον υπότιτλο "Blood Omen" (αν και είναι πιο "lite" εκδόσεις των παραδοσιακών vampires). Επίσης, αν καταφέρεις να το βρεις, το (αρκετά παλιό) BloodNet κάνει ωραίο fusion απο vampires και cyberpunk. Για κάτι λίγο... διαφορετικό απο αυτά που ζητάς (δεν τα προτείνω συνήθως, αλλά είναι λίγα γενικά τα vampire games οπότε δεν έχεις και πολλές επιλογές), δες τη σειρά BloodRayne (3rd person action, προσωπικά όμως την θεωρώ μέτρια σειρά), το The Adventures of Shuggy (cartoon puzzle solving platformer, έξυπνο παιχνιδάκι και έχει demo στο link που δίνω) και A Vampyre Story (comedy point-n-click adventure, αν μπορείς να αντέξεις το κακό voice acting σε μερικά σημεία).
Tobajara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Vampire the Masquerade: Bloodlines για true, hardcore RPG και Vampire the Masquerade: Redemption για party based action-RPG σε στυλ Dungeon Siege αλλά με εντελώς διαφορετικό gameplay και ύφος. Αυτά τα δύο και τα μυαλά στα κάγκελα. Τα Blood Omen είναι η αγαπημένη μου σειρά αλλά ειδικά τα πρώτα έχουν παλιώσει, ενώ είναι και πολύ βασισμένα στο σενάριο οπότε δε μπορείς απλά να πιάσεις ένα και να αρχίσεις να παίζεις, δε θα το ευχαριστηθείς. Blood Rayne τα βρίσκω άθλια. Vampyre Story επίσης καλή πρόταση. Αν μου έρθει κάποιο άλλο στο νου θα γράψω.
>-Nosakos<- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αν σου αρέσουν RPG και σφιχτοδεμένες dark ιστορίες δοκίμασε το Vampire the Masquerade: Bloodlines!! Απλά φρόντισε να βρεις τα τελευταία Mods καθώς το αρχικό παιχνίδι είχε πολλά bugs και μισοτελειωμένη ιστορία (αν και πάλι τα σπαγε!).
Merdock Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να βγάλουν κανά GTA:Vampire Edition θα έχει πολύ φάση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 σιγά μην βγάλουν και Twilight Edition... 2
Lioner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πρέπει να βγάλουν κανά GTA:Vampire Edition θα έχει πολύ φάση Αυτο σκεφτομουν και εγω ... σε στυλ GTA... εκει που ο καλος κοσμακης κανει αυτα που ειναι να κανει και εσυ τα δικα σου ως βαμπιρ σε μια πολη, η αρχιζεις αποστολες... ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!!! To vampire the masq, bloodlines ειναι σε multiplayer?
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Vampire the Masquarade: Bloodlines και τέλος. Αλλά να βάλεις τα community patches, τα οποία διορθώνουν πάρα πολλά bugs.
chek2fire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 και εγώ σου προτείνω το απίστευτο διαμάντι game Vampire the Masquarade: Bloodlines. Αν εγκαταστήσεις και το community patch το game τρέχει τελείως απροβλημάτιστα. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 και εγώ σου προτείνω το απίστευτο διαμάντι game Vampire the Masquarade: Bloodlines. Αν εγκαταστήσεις και το community patch το game τρέχει τελείως απροβλημάτιστα. Αυτο και τελειωσες. Πραγματικα δεν χρειαζεσαι τιποτα αλλο μετα απο αυτο. Το παιζεις και το ξαναπαιζεις και το ξαναματαπαιζεις και στην ουσια εχεις ΠΟΛΥ πραμα που δεν βαριεσαι να κανεις και να βλεπεις και να ακους. Best of the best.
Lioner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ευχαριστώ πολύ παιδια!! Το redemption μου αρεζε τρελα παλια που το επαιζα και ημουνα πιτσιρικας, αλλα δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα... μαλλον θα αρχισω απ το redemption και μετα θα παω στο επομενο... κριμα που ειναι παλια παιχνιδια και εχουνε χαλια γραφικα :(
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα