leftermann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλημέρα Έχω ένα αρχαίο laptop (PIII με 512 mb ram) που τρέχει puppel 4.31 Όλα καλά, το μηχάνημα δουλεύει ικανοποιητικότατα, αλλά κάτι δεν πάει καλά με τον flash player. - εγκαθιστώ τον 11.2.202.238, που λέει ότι είναι ο τελευταίος. Μου αναφέρει ότι ο 11 παρουσιάζει προβλήματα με κάποιους παλιούς επεξεργαστές. Δεν δείχνει βίντεο του youtube, παραμόνο ξεκινάει να τα φορτώσει και δείχνει ένα άσπρο πλαίσιο. -εγκαθιστώ παλιότερη έκδοση (10.3.183.23), τα video στο youtube παίζουν μεν, σε κάκιστη ποιότητα δε. Ο ήχος οκ, η εικόνα τρεμοπαίζει και κολλάει. Στα βίντεο που είναι ενσωματωμένα σε άλλες σελίδες (πχ facebook), δεν ξεκινάει και μου αναφέριε ότι πρέπει να αναβαθμίσω τον flash στην τελευταία έκδοση. Δεν με πειράζει αυτό βέβαια. Μπορώ να δοκιμάσω τίποτα μήπως και στρώσει; Με win xp παίζαν μια χαρά τα βίντεο (άσχετα αν σερνόταν όλο το υπόλοιπο σύμπαν ), οπότε υποθέτω ότι δεν είναι θέμα του μηχανήματος... Να αναφέρω ότι οι γνώσεις μου περί λίνουξ είναι από λίγες ως ελάχιστες, δεν κατέχω από κονσόλες και εντολές και τέτοια ψιψιψίνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Βγαλε το flash και γυρνα το youtube σε html5. Ή σιγουρεψου πως εχεις κλειστο το hardware acceleration του flash (δεξι κλικ σε ενα φλασακι > settings > 1η καρτελα > αποεπιλεγεις το enable hardware acceleration Και σιγουρεψου οτι εχεις μονο το flash και οχι καμια opensource εναλλακτικη σαβουρα, πχ gnash ή swfdec. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ευχαριστώ για την απάντηση. είναι εύκολο να περιγράψεις πώς κάνω το 1 και το 3; Ως προς το 2, με δεξί κλικ - settings μου βγάζει μία μόνο επιλογή, καμία καρτέλα: how much information can s.ytimg.com store on your computer, και μάλιστα είναι κολλημένη και δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα... edit: βρήκα πώς γυρνάει σε html5, νομίζω ήταν χειρότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/html5 -> join the html5 trial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 γειά σου leftermann και υπόλοιποι linux-άδες δές αυτό ίσως να δοκιμάσεις κάποιο πιό νέο puppy, γιατί το puppel, μάλλον τελείωσε αυτός έχει παρόμοιο μηχάνημα Dewbie Joined: 15 Apr 2010 Posts: 1216 Posted: Thu 26 Apr 2012, 02:01 Post_subject: Specs: Compaq Deskpro PII / 350MHz / 320MB RAM Installed and launched GTK Youtube viewer, in Wary 5.1.1. Typed in window (with quotes): "Cozy Powell" "RIP my friend". (Great video for testing; downloads quickly, even with dial-up.) Then hit "Enter" key. Right-clicked thumbnail. Left-clicked "Download Youtube video." (It saves to root.) Clicked on mp4 file and...unbelievable! Tried another video with a bit more overhead. (Peanut Buddah by Chris Poland's OHM) Audio is way ahead of video, which is somewhat slow-mo. However, if viewed with conventional Flash/Youtube setup, it would be a slide show. A 700+MHz processor would probably deliver consistently good results. Thanks for posting...this is a keeper! καλή ανάσταση! του λειτουργικού συστήματος! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα