MiJ16 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Γενικά έχει συμβατότητα με παλιές CRT τηλεοράσεις. Χρειάζομαι ενα τηλεκουμάντο για μια παλιά SALORA. Κάποιο μοντέλο ίσως του συγκεκριμένου;
djuan1988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να του μάθεις τα πλήκτρα από το παλιό τηλεκοντρόλ, αν υπάρχει.
zizu10 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέχρι πόσες συσκευές μπορούμε να του "μάθουμε" σε ένα πρόγραμμα??? Υπάρχει κάποιος περιορισμός???
Eyedentify Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Της πλακας μαρκα..ειχα παρει παλιοτερα ενα αλλο τηλεχειριστηριο Silvercrest και σε λιγους μηνες τα'φτυσε..
IVIetaCreatoR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Για αυτό υπάρχει το πράγμα που λέγεται εγγύηση. Για τα λεφτά του είναι άπαιχτο. Sent from my XT910 using Insomnia
karetsos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 πολύ καλό είναι για 9 ευρώ. δεν είναι της πλάκας το συγκεκριμένο.
tomar26 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέχρι πόσες συσκευές μπορούμε να του "μάθουμε" σε ένα πρόγραμμα??? Υπάρχει κάποιος περιορισμός??? O περιορισμός είναι στο σύνολο των μαθημένων πλήκτρων και για τις 10 συσκευές - 150 εντολές συνολικά. Στο πρόγραμμα του αποκωδικοποιητή έχω βάλει ON/OFF και ένταση ήχου από την τηλεόραση. 5 λεπτά παίρνει ο χειροκίνητος προγραμματισμός για κάθε συσκευή. Για το θέμα ποιότητας, αν κάτσει πάνω ελέφαντας δεν θα αντέξει, ούτε αν του ρίχνεις πάνω πορτοκαλάδες και καφέδες ή αν έχει 10 πτώσεις την εβδομάδα. Τα πλήκτρα είναι λαστιχένια και ανταποκρίνονται ιδιαίτερα καλά για τέτοια. Είχα πάρει ένα medion με τα ίδια χαρακτηριστικά - προσφορά που έδινε το lidl Γερμανίας στα 5-6 ευρώ - και ήταν μεγάλο fail, στη θέση των navikeys είχε ένα πλαστικό joystick το οποίο ξεχαρβαλώθηκε αμέσως. Harmony δεν έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά από kameleon η ποιότητα κατασκευής του είναι ανώτερη.
MiJ16 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπορείς να του μάθεις τα πλήκτρα από το παλιό τηλεκοντρόλ, αν υπάρχει. Το παλιό τηλεκοντρολ είνα νεκρό, γι αυτό κοιτάω το συγκεκριμένο. Διαφορετικός τρόπος δεν υπάρχει να λειτουργήσει στην tv?
smpt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 από ότι βλέπω έχει και salora (που την θυμήθηκες, θεϊκές τηλεοράσεις για την εποχή τους) http://www.lidl-service.com/static/5682729/55975_Codelist_DE_FR_IT_EN_NL_EL_ES_PT_FI_SV_PL_HU_RO_BG_SK_HR_SL_CS.pdf και το manual http://www.lidl-service.com/static/5682729/55975_EN_DA.pdf 1
bebis4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 υποστηριζει και εες τηλεορασεις 2-3 χρονια περιπου? και ενισχυτες ηχου?
babisgr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το φανταστικό με αυτό είναι ότι είναι μανούλα για περιπτώσεις που έχεις tv και εξωτερικό δεκτή digea. Αντιγραφεις κανονικά το τηλεκοντρολ του δεκτή και σε ένα κουμπί που δεν χρησιμοποιείς (στην ίδια μνήμη) αντιγράφεις το power της tv μόνο.ετσι τα χειρίζεσε όλα με ένα κοντρόλ και χωρίς να αλλάζεις μνήμες κλπ, Το έχω κάνει σε 3 tv ήδη και μου έχουν λύσει τα χέρια Sent from my iPad using Insomnia 1
achillevs72 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 πάνω που θα το έλεγα περί lg.. εγω προτιμώ κατι τέτοιο.. και έχω και προηγούμενο silvercrest με οθόνη www.google.com/search?q=meliconi+fully+8&client=ms-opera-mini-android&channel=new&sky=rndy&hl=el&sa=X&as_q=&spell=1 το εχω πάρει κάτω απο 10ευρώ Ποιες δυνατοτητες ξεκλειδωνει απο το media player των LG?
orck Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το πηρα, πολλα κουμπακια ρε παιδια. Αντε στα γεραματα να το καταφερω... 1
zizu10 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το πηρα, πολλα κουμπακια ρε παιδια. Αντε στα γεραματα να το καταφερω... Θα το προτιμούσες με οθόνη αφής ε?? 1
P_M Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Το πηρα, πολλα κουμπακια ρε παιδια. Αντε στα γεραματα να το καταφερω... στην αρχή έτσι φένεται μετά από λίγο καιρό που θα συνηθίσεις που έχεις βάλει τα κουμπιά δεν θα θες ακουμπήσεις τα άλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις