Προς το περιεχόμενο

Android στα ~150 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ψάχνω ένα κινητό τηλέφωνο για την μητέρα μου και θα ήθελα την βοήθειά σας, γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα από κινητά.

Η μάνα μου λοιπόν είναι οδηγός taxi και θέλει ένα κινητό Android, αποκλειστικά και μόνο για να τρέχει την εφαρμογή taxibeat. Σημαντικό είναι λοιπόν να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση, ώστε να μην στραβωθεί και δεν μπορεί να δουλέψει.

Σε budget ~150 euro, ποια συσκευή προτείνετε;

Δημοσ.

Θα σας πρότεινα κάτι σε Samsung Galaxy Y. Θεωρώ ότι είναι ό,τι καλύτερο σε αυτή την τιμή. Υπάρχει και το Htc Explorer αλλά δεν το δοκιμάσει ποτέ για να μπορώ να σου πω.

Μετά θα διάλεγα κάτι σε Huauwei (aka τα της Vodafone). Δύο χρόνια είμαι Huawei fan. Πολύ εύχρηστα και πολύ καλή σχέση τιμής-ποιότητας.

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη ανάλυση, είναι η καλύτερη σε αυτό το bugdet! Να μη σε απασχολεί τόσο η ανάλυση (σε αυτό το bugdet παίζουν 2 τύποι αναλύσεων άλλωστε) αλλά κυρίως η οθόνη. Αν πρόκειται να το χρησιμοποιεί on the road η μητέρα σου, θα πρέπει να είναι η μέγιστη δυνατή!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ψάχνω ένα κινητό τηλέφωνο για την μητέρα μου και θα ήθελα την βοήθειά σας, γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα από κινητά.

Η μάνα μου λοιπόν είναι οδηγός taxi και θέλει ένα κινητό Android, αποκλειστικά και μόνο για να τρέχει την εφαρμογή taxibeat. Σημαντικό είναι λοιπόν να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση, ώστε να μην στραβωθεί και δεν μπορεί να δουλέψει.

Σε budget ~150 euro, ποια συσκευή προτείνετε;

Στα 159€ υπάρχει το Alcatel OT-991 με οθόνη 4" (320x480).

Είναι το φθηνότερο Android smartphone που θα βρεις με τόσο μεγάλη οθόνη.

Στα 173€ βρίσκεις το ZTE Skate Acqua που είναι πάλι στις 4" (αλλά μεγαλύτερης ανάλυσης 480x800) και πολύ καλύτερο από το Alcatel OT-991

και φοράει εξ αρχής ICS 4.0.

Στα 195€ βρίσκεις το Alcatel OT-995 με ακόμα μεγαλύτερη οθόνη στις 4.3" (480x800) που σαν σύνολο είναι πολύ πιο γρήγορο από τα

2 προαναφερθέντα. Όσον αφορά το λειτουργικό είναι σχεδιασμένο να αναβαθμιστεί σε ICS 4.x .

Κοντά στο budget σου θα προτιμούσα το ZTE Skate Acqua.

Δημοσ.

Δες και αυτο

Παιδιά, το βλέπω πολύ συχνά ως πρόταση. Δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο. Είναι όντως τόσο καλό; Τι το ξεχωρίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...