christos_ka Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλημἐρα , εδὠ και καιρὀ ἐχω σημαντικὀ πρὀβλημα με το Safari ὀταν θἐλω να δω βιντεἀκι στο youtube. Ενὠ αρχἰζει να φορτὠνει μια χαρἀ, μετἀ απο ἐνα σημεἰο κἀνει refresh μὀνο του και κολλἀει στην αρχἠ, Ηλπιζα πως με ἐνα format ἰσως να διορθωνὀτανε το πρὀβλημα, αλλἀ τζἰφος! Ἐχει κανεἰς ιδἐα για το τι μπορεἰ να φταἰει; Ἐχω δοκιμἀσει το html5 που αναφἐρεται σε μερικἀ site ως λὐση, αλλἀ οὐτε αυτὀ λειτουργεἰ! (ἐχω τσεκἀρει για παλιὀτερο topic επἰ του θἐματος αλλἀ δεν βρἠκα κἀτι, αν κἀποιος ἐχει υπὀψην κἀτι ας μου το στεἰλει, thanks) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Επειδή είχα και γω αυτό το πρόβλημα, ένα καλό παλικάρι σε ένα πιο παλιό ποστ μου πρότεινε αυτό: http://www.verticalforest.com/youtube5-extension/ και από τότε δεν είχα ξανά πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_ka Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Φαινεται οτι επιτἐλους κἀτι λειτοὐργησε! Thanks daino92! Επειδή είχα και γω αυτό το πρόβλημα, ένα καλό παλικάρι σε ένα πιο παλιό ποστ μου πρότεινε αυτό: http://www.verticalf...ube5-extension/ και από τότε δεν είχα ξανά πρόβλημα. Μἠπως ἐχεις ιδέαν αν μπορεἰς να επιλἐξεις να γἰνεται η original εμφανιση ως προεπιλογη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Χμμ βασικά αυτό το extension είναι κάπως ασταθές, δλδ σε μερικά τραγούδια θα σου εμφανίζει το κλασσικό στυλ στο youtube, και σε μερικά το καινούριο. Την επιλογή δεν νομίζω να την έχεις παρα μόνο αν το απεγκαταστήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_ka Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Χμμ βασικά αυτό το extension είναι κάπως ασταθές, δλδ σε μερικά τραγούδια θα σου εμφανίζει το κλασσικό στυλ στο youtube, και σε μερικά το καινούριο. Την επιλογή δεν νομίζω να την έχεις παρα μόνο αν το απεγκαταστήσεις Τελικἀ μπορεἰς να το αλλἀξεις απὀ: Safari -> Preferences -> Extensions και ξετικἀρεις εκεἰ που λἐει Enable YouTube5! Και το καλὀ εἰναι ὀτι το πρὀβλημα δεν επανεμφανἰζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Τελικἀ μπορεἰς να το αλλἀξεις απὀ: Safari -> Preferences -> Extensions και ξετικἀρεις εκεἰ που λἐει Enable YouTube5! Και το καλὀ εἰναι ὀτι το πρὀβλημα δεν επανεμφανἰζεται! Α καλή φάση, θα το δοκιμάσω τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TwitterLover Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Eγω πηγα Site: εδω ,πατησα να βγω απο το html5 (δν εχω ιδεα τι ειναι αυτο) και απο τοτε κανενα προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_ka Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Eγω πηγα Site: εδω ,πατησα να βγω απο το html5 (δν εχω ιδεα τι ειναι αυτο) και απο τοτε κανενα προβλημα! Το δοκἰμασα και εγὠ αυτὀ αλλἀ δεν ἀλλαξε κἀτι, με το extension πἀντως που αναφἐρεται πιο πἀνω λὐθηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα και το έλυσα με το να κάνω install το AdBlock σαν extension .. Από τότε κανένα κόλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα