F1spa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Έχω 2 παλιά pc και θέλω να συναρμολογήσω ένα με τα καλύτερα υλικά. Λοιπόν έχω αυτές τις 2 κάρτες: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=4&sgid=336&pid=80&psn=&lid=1 http://www.msi.com/product/vga/N9800GT-T2D512.html Μπορεί κάποιος να μου πει ποιά είναι καλύτερη; Η Sapphire (στα δικά μου μάτια) φαίνεται ελάχιστα καλύτερη (κυρίως επειδή βλέπω πως χρειάζεται τροφοδοσία, ενώ η ATI έχει HDMI που η πρώτη δεν έχει καν. Οπότε δε μπορώ να αποφασίσω, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια μου φαίνονται. Υ.Γ.: Να τονίσω πως τη κάρτα τη θέλω κυρίως για ταινίες σε καλή ανάλυση (1080p), τα παιχνίδια δε με απασχολούν ιδιαίτερα. Η συνέχεια δικιά σας.
varemenos2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Και οι δύο θέλουν έξτρα τροφοδοσία και καμία δεν έχει HDMI. Και οι δυο έχουν DVI. Εγω θα πήγαινα για την nvidia λόγο PCI Express. Σε τι μητρικη θα την βάλεις;
F1spa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Η Nvidia δε θέλει τροφοδοσία, και η ATI έχει και αυτή PCI-Express, απλά έχει ΚΑΙ αgp. Σε αυτή τη μητρική θα μπει η κάρτα http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5W64_WS_Professional/ Επίσης η ATI έχει 2 DVI και ένα TVout(αυτό δε ξέρω τί είναι, στρογγυλό) ενώ η Nvidia έχει 1 DVI 1 VGA και 1 HDMI.
varemenos2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Απο οτι καταλαβα οι υλοποιησεις δεν ειναι ιδιες με αυτες που εχεις στην κατοχη σου. Τεσπα βαλε την 9800.
Ntinaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ναι ειναι καλυτερη η 9800 θα τις αγορασεις αυτες? ελπιζω οχι πανω απο 40 ευρω
N1ko5zAN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .. ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΥΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΤΙ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ AGP KAI PCI-XPRESS... ΟΤΑΝ ΤΑ.ΒΡΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΞΑΝΑΡΩΤΑ .. ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
batistapao13 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .. ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΥΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΤΙ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ AGP KAI PCI-XPRESS... ΟΤΑΝ ΤΑ.ΒΡΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΞΑΝΑΡΩΤΑ .. ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... ωραια ολα αυτα που λες αλλα κεφαλαια δεν βαζουμε γιατι φαινεται σαν να φωναζουμε ts 3850 ειτε agp ειτε pci-express ειναι κατωτερη της 9800 επισης 9800 σε agp δεν εχει βγει αρα κατι κανεις λαθος οπως και να εχει αν πραγματι η 3850 ειναι agp τοτε δεν κανει στη μητρικη που εχεις
N1ko5zAN Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Συγγνώμη για τα κεφαλαία ... ειχα ξεχασει το caps ανοιχτο στο κινητο... παντως εν ολιγης ο φιλος μας καποιο λαθος κανει στα στοιχεια που μας δινει ....
Kostas93 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 από ότι βλέπω η μητρική δεν έχει agp θύρα, συνεπως αν η sapphire είναι αυτή που παρέθεσες στο λινκ δε κάνει για την μητρική σου, οπότε ούτως ή αλλως πας στην 9800 1
F1spa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ .. ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΥΡΕΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΘΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ... ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΑΤΙ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ AGP KAI PCI-XPRESS... ΟΤΑΝ ΤΑ.ΒΡΕΙΣ ΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ.. ΞΑΝΑΡΩΤΑ .. ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... Ή ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ .. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ...ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ... Τώρα την έφαγα τη φλασιά: Τόσες μέρες είχα μείνει με την ιδέα πως είναι και agp και pci-e διότι είχα αγοράσει και μία μητρική που είχε και τις 2 υποδοχές και σκάλωσα. Λοιπόν οπότε πολύ απλά νομίζω λύθηκε το θέμα, στην asus θα βάλω την nvidia που είναι pci-e. Και για τον Ntinara που ρώτησε, όχι δε θα τις αγοράσω, συγκεκριμένα η nvidia έγινε αλλαγή πριν 2 χρόνια από εγγύηση άλλης κάρτας που είχε χαλάσει η οποία επίσης είχε γίνει αλλαγή από εγγύηση άλλης κάρτας που είχε χαλάσει. Γενικά θυμάμαι μόνο πως κάποτε είχα πληρώσει 300 ευρώ για μία κάρτα, χαχα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσει και sorry για την παραπληροφόρηση!
Heatspreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Είναι γενικότερα πιο καλή κάρτα η 9800. http://www.hwcompare.com/3396/geforce-9800-gtx-vs-radeon-hd-3870-512mb/ 1
F1spa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και οι δύο θέλουν έξτρα τροφοδοσία και καμία δεν έχει HDMI. Και οι δυο έχουν DVI. Εγω θα πήγαινα για την nvidia λόγο PCI Express. Σε τι μητρικη θα την βάλεις; Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος, πως έχω συνδέσει την 9800 κανονικά χωρίς έξτρα τροφοδοσία.
sfk9039 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Η 9800 θέλει ένα έξτρα τροφοδοσία. Αν πατήσεις το κουμπί να ανάψει ο υπολογιστής θα το καταλάβεις, φαίνεται και από την εικόνα στο site της MSI άλλωστε. Το πρόβλημα σου όμως είναι πως δεν θα έχεις ήχο............ Όταν φτάσεις εκεί κάνε ποστ να σου πω τι να κάνεις.
F1spa Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δουλεύω 2 μέρες το pc κανονικά, του έβαλα και τα 7. Αλλά για να το λέτε κάτι θα ξέρετε, ούτως ή άλλως πάλι σε σας θα καταλήξω για να με βγάλατε απ'τη τρύπα. Κι εμένα και το φίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα