Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :650-700

Χρήση υπολογιστή :

gaming,programming,για την ωρα τιποτα σε video editing/graphics( αν και ποτε δεν ξες με τι ακριβως θα ασχοληθεις)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

game engines κυριως(ως αυτο που με τραβαει πιο πολυ^^)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Χρειαζομαστε αλλα μαλλον θα καταληξουμε σε κατι μεταχειρισμενο η κατι καλο και φθηνο αν προκυψει

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

ηχεια οχι,βολικα ακουστικα ομως θα χρειαστω....εχω παραξενους γειτονες.....

ποντικια/πληκτρολογια εχομε να φαν κ οι κοτες

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν ειναι μικρη η διαφορα στην τιμη θα προτιμουσα πλαισιο(να χω σε καποιον να ξεσπασω ρε αδερφε)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

ε αν το στηνουν τζαμπα και δεν το κανει ο μητσαρας με τον φραπε στο χερι κακο δεν κανει ;)

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι

επειδη το παλιο pc το πειρα ακριβουτσικα και εκανα την μαλακια να μην ψαξω και να καταληξω με τν gforce fx5900 (agp η προτελευταια του ειδους της πριν βγουν οι pci-e,αν και μια χαρα ηταν η καρτα κανα προβλημα δεν ειχα) με αποτελεσμα για να κανω αναβαθμιση να πρεπει να τ αλλαξω ολο,αυτη τη φορα θελω να εχω κατι πιο σιγουρο(αν υπαρχει κατι ετσι οπως παει η τεχνολογια στο hardware)

PS,για o/c κτλπ δεν νομιζω να παιδευτω αλλα ποτε δεν ξες

Δημοσ.

Δεν παίρνεις οθόνη για τη χρήση που θέλεις με αυτά τα χρήματα. Το μπάτζετ είναι ήδη χαμηλό οπότε καλύτερα να περιμένεις να το αυξήσεις για να μην χρειαστεί να κάνεις μεγάλες εκπτώσεις στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Έχω την παλιά οθόνη για την ωρα(μια 22αρα wide lg) οποτε θα βολευτω με αυτη μέχρι να βρω μια full hd τοτες.

Μπορειται να μου προτείνεται καμια καλη συνθεση στα 700γυρω??

(απλα δεν ήθελα να αφησω τον παλιο να καθεται και να καθυστερησω την οθονη^^)

Δημοσ.

Αν κοβαμαι απο επεξεργαστη σε τι θα πηγαιναμε?Ξερω γω δεν θα αξιζε να κοψω απο καπου για να χωρεσω καπως εναν ssd για τα os?

Δημοσ.

Αν κοβαμαι απο επεξεργαστη σε τι θα πηγαιναμε?Ξερω γω δεν θα αξιζε να κοψω απο καπου για να χωρεσω καπως εναν ssd για τα os?

Θα έπρεπε να πας είτε σε i3, είτε σε 965 της AMD (προτιμητέος ο δεύτερος). Κρίνεις και αποφασίζεις

EDIT: Πάλι με πρόλαβε η σαύρα :mad:

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παίδες :)

λοιπόν είτε θα πάω για τον amd ειτε θα πάρω τον i5 και θα αγοράσω σε κανα μηνα ενα καλό ssd

καλά ο i5 τα αξίζει τα λεφτα του διπλάσια τιμη απο τον amd εχει?

Δημοσ.

ΟΟΟοοκ τοτε μαλλον εκλεισε για την πρωτη συνθεση :-D

ευχαριστώ πολύ!!

Και κατι ακομα,για οθονη οτιδηποτε full hd με καποια αξιοπρεπη φωτεινοτητα/αντιθεση κανει?

τωρα εχω αυτην την Link.png Site: lg sta 1680x1050

η υπαρχει κάποιο benchmark (για να αποδιδει καλα η καρτα γραφικων κτλπ)

Δημοσ.

η οθόνη που θα πάρεις να έχει ips panel..

(Όταν αποφασίσεις να πάρεις πες ένα budget ώστε να σου προτείνουν απο εδώ μέσα την καλύτερη δυνατή οθόνη)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...