Chr15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας θα ήθελα να κάνω μια σύνθεση για σχεδιαστικά προγράμματα. Το ποσό που διαθέτω ειναι 900 ευρώ max! Ποσό που διαθέτουμε : 900 ευρω Χρήση υπολογιστή : για σχεδιαστικά προγράμματα και ταινιες HD 1080p (επίσης όσο πιο αθόρυβος γινεται σύμφωνα με το budget μου) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Autocad 3D, Rhino 3D, 3DS Max, Photoshop, Lightroom (επεξεργασία raw), illustrator Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? : Οχι Θα αγοραστεί ξεχωριστά απο το budget αυτη: http://www.msystems....3&product=12706 Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αθήνα Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?: Απο διαφορετικά καταστήματα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί απο εμένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι
Manos5686 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μια χαρά σύνθεση...μία αλλαγή μόνο Εφόσον δεν παίζεις παιχνίδια μπορείς να βάλεις την 550ti και με τα χρήματα που γλυτώνεις μπορείς να βάλεις ένα πολύ αθόρυβο κουτί Coolermaster Silencio 550 στα 100 ευρώ ή Coolermaster Silencio 650 στα 160 ευρώ PS:Θα ασχοληθείς με OC?
Chr15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Kατέληξα τελικά σε σύνθεση του ninos30 (είχαμε μιλήσει με pm) Δέν θα ασχοληθώ καθόλου με OC, και η κάρτα θα είναι η nvidia quadro 600. Επίσης θα κολλήσω κατι παραπάνω στο budget μου για να αγορασω το corsair 500R white η το Fractal design R3. Σας ευχαριστω πολύ και τους 2 για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα