Προς το περιεχόμενο

120mm fans for Cosmos S και διαταξη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, τι ανεμιστηρες να παρω για το cosmos S? Εχω βαλει την Η80 στο πανω μερος γιατι πισω δε χωρουσε με τπτ με τους 2 ανεμιστηρες επεφτε πανω στις RAM. Εχω εναν 120μμ πισω, τον πλαινο του κουτιου, τον μπροστινο στους σκληρους δισκους και την Η80 με τους 2 ανεμιστηρες. Εχω δηλαδη ακομα που δεν εχω βαλει 2χ120μμ πανω δεξια και αριστερα απο την Η80 και εναν στο κατω μερος. Θελω ησυχια και αποδοση και ας κοστισει και λιγο παραπανω. Οι corsair που εχει η Η80 ειναι λιγο φασαριοζικοι και μαλλον θα τους αλλαξω και αυτους.

Επισης, τι ροη να δημιουργησω? Οι 2 τις Η80 ρουφανε κρυο αερα απο πανω και ο πισω πεταει προς τα εξω. Γιαυτο ελεγα να βαλω και αλλους 2 απο πανω να ρουφανε κρυο αερα. Εχει νοημα να βαλω και εναν μπροστα πανω απο τους δισκους? (θελει modding εκει?)

θενξ

Δημοσ.

Για οικονομικούς θα σου πρότεινα αυτούς

http://www.skroutz.gr/s/2271944/BitFenix-Spectre-LED-Red-120mm.html

Αξιοπρεπης αποδοση και ησυχια.

Προσφατα αντικατεστησα με αυτους ολα να παλια ανεμηστηρια (ακομη και το 23αρη με τον αντιστοιχο 23αρη της bitfenix) σε ενα Cosmos S και ησυχασαν τα αυτακια μου.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ροη αερα να δημιουργησω και πως αναλογιζομενου οτι εχω την Η80 στο πανω μερος του κουτιου στο κεντρο να κανει intake, o πισω να κανει exhaust, ο μπροστα στους δισκους intake?

Δημοσ.
Τι ροη αερα να δημιουργησω και πως αναλογιζομενου οτι εχω την Η80 στο πανω μερος του κουτιου στο κεντρο να κανει intake' date=' o πισω να κανει exhaust, ο μπροστα στους δισκους intake?[/quote']

Intake οι κάτω, μπροστά, πλαινος και Η80.

Exhaust οι δυο πάνω που περιέχουν και ο πίσω.

Εγώ με την Η50 έτσι περνω τα καλύτερα αποτελέσματα σε επεξεργαστη αλλά με ελαφρώς ανεβασμενες temps σε μητρική. (1-2) βαθμους

Δημοσ.

H H80 ειναι πανω, δεν ειναι πισω υποψην. Ειναι πανω και κεντρο. Εννοεις οι 2 πανω που περισσευουν δεξια της και αριστερα της να τους εγκαταστησω exhaust?

Δημοσ.

H H80 ειναι πανω, δεν ειναι πισω υποψην. Ειναι πανω και κεντρο. Εννοεις οι 2 πανω που περισσευουν δεξια της και αριστερα της να τους εγκαταστησω exhaust?

Ναι βρε το καταλαβα και εγώ έτσι τα έχω με την Η50 κεντρο πανω...

Ναι αυτο εννοω τα διπλανα της δύο να μπουν exhaust!

Δημοσ.

Ναι βρε το καταλαβα και εγώ έτσι τα έχω με την Η50 κεντρο πανω...

Ναι αυτο εννοω τα διπλανα της δύο να μπουν exhaust!

δεν μπερδευεται ετσι η ροη του αερα? Οι καρτες γραφικων με αυτο το σεταπ πως πανε? αλλος ενας μπροστα θα ειναι καλα?

Δημοσ.

δεν μπερδευεται ετσι η ροη του αερα? Οι καρτες γραφικων με αυτο το σεταπ πως πανε? αλλος ενας μπροστα θα ειναι καλα?

Θεωρητικά το ιδανικο θα ήταν να μπει η Η80 πίσω ως exhaust και τα τρία πανω επίσης ως exhaust αλλα εγώ έτσι δεν είχα καλα αποτελεσματα στον επεξεργαστή απο την αλλη είχα 1-2 βαθμους κατω σε μητρική και καρτες...

Αν μπορεις να βάλεις αλλο ένα μπροστα καλο θα κανει αλλα που θα το στηρίξεις?

Δημοσ.

http://www.overclock...nt-fan-case-mod

Πισω θα την εβαζα αλλα δε χωραει, βρισκουν οι μνημες... τοσα λεφτα πεταμενα ετσι νιωθω. Ισως η Η60 να χωραγε ειναι λιγο πιο λεπτη. Καλα βεβαια με τα 2 ανεμιστηρακια πανω πισω δε χωραει με τπτ!! Θεωρητικα παντως πρεπει να ειναι intake η Η80 για να κρυωνει το ψυγειο ετσι διαβασα. Με την gpu δε μου ειπες πως πας απο θερμοκρασιες?

Δημοσ.

http://www.overclock...nt-fan-case-mod

Πισω θα την εβαζα αλλα δε χωραει, βρισκουν οι μνημες... τοσα λεφτα πεταμενα ετσι νιωθω. Ισως η Η60 να χωραγε ειναι λιγο πιο λεπτη. Καλα βεβαια με τα 2 ανεμιστηρακια πανω πισω δε χωραει με τπτ!! Θεωρητικα παντως πρεπει να ειναι intake η Η80 για να κρυωνει το ψυγειο ετσι διαβασα. Με την gpu δε μου ειπες πως πας απο θερμοκρασιες?

Εχω cf... οποτε αναγκαστικά ειμαι λιγο ψηλά σε θερμοκρασίες.. αλλα single card ειναι μια χαρά!!

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...