Maraki30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μπηκα στο up και το βρηκα καπως σφιγμενο,καλο ομως σαν εσωτερικο σε σχεση με κατι αλλα πλαστικουρα σκετη.Δεν το ειχε εκεινη τη στιγμη για να το οδηγησω,οποτε περιμενω να δω. Υπερ Ιαπωνικου κλινω πιο πολυ κι εγω ομως εχει τα ιδια λεφτα,γυρω στα 10500(το budget μου ειναι με τρελλο ζορι 10 χιλιαρικα) και δεν προσφερει πολλα,ουτε esp εχει,τα παραθυρα πισω με ανακληση οπως ολα της μικρης κατηγοριας.(Aygo)Και το Peugeot αντιστοιχα που ειναι ιδιο Fiat ηταν το 1ο μου αυτοκινητο και ημουν ευχαριστημενη,το Panda μενει να το δω,σε 2 μερες θα το εχουν,αν και μου ειπαν οτι καιει πολυ.(ενας γνωστος,που εχει το προηγουμενο μοντελο) Ντιζελ δε με συμφερει γτ δεν κανω πολλα χιλιομετρα οποτε δε θα χει διαφορα... Τα Chevrolet απ'την αλλη πολυ οικονομικα για αυτα που προσφερουν σε σχεση με τα αλλα.Αυτο καλο ειναι βεβαια,αλλα μηπως να υποψιαζομαστε απο τις τοσες προσφορες...?(εκει προβληματιζομαι) Το Suzuki Splash μου εκανε ενα καλο "κλικ".Αποψη επ'αυτου κανεις? Σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες Keep giving info Θα τη βρουμε τη λυση τι στο καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Για το Panda που λες αν ο γνωστος σου εχει το 1.2 με τα 69 αλογα τοτε ειναι λογικο να καιει γιατι ειναι παλαιας τεχνολογιας κινητηρας. Εχει βγει και εκδοση 0.9 turbo που καιει λιγο αλλα θα ειναι αρκετα ποιο ακριβο. Τωρα για μεσα στην πολη το Αygo ειναι απαιχτο (δες και C1 ή 107, το ιδιο αμαξι ακριβως ειναι και μπορει να τα δινουμ με καλυτερο εξοπλισμο), ειναι λιγο τσιμπιμενο, δεν εχει και πολυ καλο εξοπλισμο αλλα ειναι μικρο σε μεγεθος ενω ο κυκλος στροφης του (4,75μ) το κανει να παρκαρει ποιο ευκολα απο ολα. Ειναι ενα εγραλειο που θα θες να το οδηγας, το εχουμε και εμεις στην οικογενεια και μαλωνουμε ποιος θα το παρει (και οχι το αλλο αμαξι) ενω καιει και ελαχιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ούτε το προηγούμενο είχε υψηλή κατανάλωση. Ακούσαμε κάτι από κάποιον και το κάναμε γεγονός χωρίς να ξέρουμε τον τρόπο που οδηγάει ή έστω τις συνθήκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maraki30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αφου ειναι γνωστος εννοειται οτι συζητησαμε δεν ακουσαμε απλως! Για το Aygo προσανατολιζομαι κι εγω αλλα δεν εχει ESP το οποιο πλεον θα ειναι στανταρ για την καλυτερη ασφαλεια,κι αυτο με φρεναρει Σαν οδηγηση εκτος πολης το εχετε δοκιμασει lary7? thanx! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 To εχω παει μικρα ταξιδακια και δεν εχει προβλημα. Ο κινητηρας ειναι αρκετα δυνατος και πας ανετα με 120, κανει λιγο θορυβο βεβαια, η αναρτηση δεν ειναι πολυ ανετη αλλα ειναι αναμενομενο λογο μεγεθους. Δεν θα ειχα προβλημα να το παρω και να κανω 500-600 χλμ αντι για το δικο μου αλλα μεσα στην πολη ειναι μεγαλη απολαυση.Το μονο θεμα που εχουμε εδω και 4 χρονια το εβγαλε το αυτοματο κιβωτιο και ευτυχως ηταν στην εγγυηση και γλυτωσαμε την 400ρα. Το esp ειναι οντως μεγαλο θεμα, χρειαζεται σε καθε αμαξι αλλα η επιλογη ειναι δικη σου. Σου ξαναλεω δες και τα peugeot 107 - citroen c1 , ειναι τα ιδια, εχεις βεβαια μικροτερη εγγυηση αλλα μου αρεσει που εχουν μαυρα αβαφα πλαστικα στους προφυλακτηρες. Στο aygo ειναι βαμενα και με το παραμικρο μεσα στην πολη αποκτας μια ωραιοτατη γρατζουνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αφου ειναι γνωστος εννοειται οτι συζητησαμε δεν ακουσαμε απλως! Αφού είναι γνωστός πες του να σου το δώσει μια βόλτα να δεις μόνη σου πόσο καίει. Επίσης πες μας και κανένα νούμερο κατανάλωσης και για τι συνθήκες μιλάμε πάντα. Το "καίει τ' άντερά του" δεν είναι μονάδα μέτρησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maraki30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δεν ειναι αναγκη να αντιδρατε ετσι φιλε μου Δεν προσεβαλα την εταιρεια σας Κι επισης η καταναλωση που δινει μια εταιρεια ειναι ενδεικτικη και ποτε δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα αποψεις ανταλασσουμε και γνωμες Δεν ειναι αναγκη να αρπαζεσαι τοσο Οι καιροι ζητουν χαλαρωση... Καληνυχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δεν αρπάζομαι. Για την ακρίβεια πιο χαλαρός δε θα μπορούσα να είμαι. Ίσα ίσα πιο πολύ πιστεύω στις ανάγκες σου ανταποκρίνεται το Picanto. Αφού βέβαια δε σου αρέσει καλά κάνεις και δεν το κοιτάς. Ένα αμάξι πρέπει και να μας αρέσει. Απλά δεν μπορώ να διαβάζω αβάσιμα πράγματα, ειδικά για ένα αμάξι που έχει πουλήσει τόσο πολύ και όλοι στα θετικά του έχουν και τη λογική κατανάλωση. Εγώ θα σου προτείνω πάλι όλα όσα κοιτάς να ζητήσεις να τα οδηγήσεις αρκετά ώστε να βγάλεις κάποια συμπεράσματα μόνη σου και να δεις ποιο σου ταιριάζει. Μπορεί κάποιο στα χαρτιά να είναι πολύ καλό αλλά όταν το πας βόλτα κάτι να σε χαλάει. Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maraki30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ολα θελω να τα δοκιμασω απλα εδω δεν υπαρχουν στις αντιπροσωπιες τεστ drive και γι αυτο το ψαχνω οσο καλυτερα μπορω. Και αρπαζω και τους γνωστους απο το σβερκο Ειχα φιατακι ημουν ευχαριστημενη σε γενικες γραμμες θα δοκιμασω και το νεο Παντα,οταν ερθει.Ακουω γενικως γνωμες,δε σημαινει οτι τις δενω κ κομπω απλα οταν ακους κατι αρκετα επηρρεαζεσαι. Το ΚΙΑ μαρεσει εσωτερικα αλλα δεν μπορω να το οδηγησω δυστυχως δεν το εχουν... Θα φανει παντως Byeee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα