Hamurabi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα παιδια.υστερα απο πολυ σκεψη κατεληξα στα χαρακτιριστικα του κινητου που θελω. Θελω ναναι οχι πολυ μεγαλο, με οθονη απο 3,5 εως το πολυ 4 ιντσες. φωτογραφικη με 5 Mgpixels minimum. Nαχει android 4 ή εστω να μπορει να αναβαθμιστει με αυτο. Και καλη μπαταρια. Ελεγα για τo htc desire c αλλα κατι διαβασα για προβληματα.... ιδεες;
malmsteen1984 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 με 4.3 ίντσες πας στο samsung galaxy s2 σούπερ κινητό και θα πάρει και ζελέ φασόλι! πολύ ευχαριστημένος... 1
Hamurabi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλα ειναι αρκετα μεγαλο γιαυτο που θελω. τοχει φιλος μου και μου φαινεται ψιλοπαντοφλε. κατι σε πιο Pocket sized...?
vrwmiaris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πόσα έχεις; Swyped από το SII μου με τη χρήση Insomnia App
krypton Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 νομίζω πως το xperia p ικανοποιεί τις απαιτήσεις σου. είναι γρήγορο, με 4' οθόνη και κάμερα 8mp νομίζω
gasantony Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ σου προτείνω κάποιο Sony . Aνθεκτικό , σωστή τιμή , όμορφο ντιζάιν ...
Grey Warden Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Επίσης μπορείς να κοιτάξεις το Sony Sole που πήρε και αναβάθμιση ics. Εχει ακριβώς ο,τι ζητάς. Εννοείται βέβαια πως αν μπορείς να πας στο Sony Xperia P πας σε αυτό.
weber122 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 xperia p είναι μονόδρομος. μεγάλη οθόνη και πολύ καλή κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα