iKeSia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Γειά χαρά,μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο βιβλίο για την c/c++; Ώντας αρχάριος θα με βοηθούσε κάποιο βιβλίο το οποίο θα με έμπαζε σιγά σιγά στη γλώσσα και κατόπιν ένα δεύτερο για τα ποιό "βαθιά" θέμετα. Σκοπεύω να πειραματιστώ με arduino uno r3,ευχαριστώ για το χρόνο σας. Υ.Γ και μεταχειρισμένα να είναι no probe..!!
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ξεκινα με C k C++ απο deitel k deitel, κανε και πολλά δικα σου προγραμματακια, μετα θα μπορεις να κρινεις και μονος σου τι ακριβως θελεις για να συνεχισεις. To arduino δεν θελει Assemply?
Haldol Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 To arduino δεν θελει Assemply? Όχι, προγραμματίζεται με τη γλώσσα "Wiring", η οποία συντακτικά είναι ολόιδια με τη C++. Απλά έχει μερικές δικές της βιβλιοθήκες και κάποιους δικούς της κανόνες.
iKeSia Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 έχω κάποια tutorial αλλά δεν έχω το arduino στα χέρια μου να το δω στην πράξη.Ποιό βιβλίο των deitel προτείνεται; Αυτά είναι παλιά: http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=%CD%D4%C9%D4%C5%CB+%D7&x=0&y=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα