Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι καλά :D. Δεν το βλέπω αυτό που μου λές κατά την έναρξη βλέπω για 6-10sec μία εικόνα intel μετά για 3-5sec μια μαύρη εικόνα μετά φορτώνει τα Windows και ανοίγει. Οι πληροφορίες του συστήματος από bios πάντως είναι οι εξής για την ώρα φοράω 12gb ram μέχρι να πωληθούν τα 2χ2gb που ήταν χρονισμένα στα 1066. Όλα κομπλέ;
mom8.jpgqzu9.jpg

Δημοσ.

λογικά είναι εντάξει... κάπως θα μπορείς να βγάλεις αυτην την εικόνα που λεει Intel και να δείς το POST .. μέσα απο το bios.. ψάξτο λίγο

edit: εννοείται πρεπει να βγάλεις τα 2+2GB άμεσα :P

Δημοσ.

το έψαξα από bios δεν μου την εμφανίζει την εικόνα που λέτε ποτέ δεν την εμφάνιζε ακόμη και όταν έχω τα πάντα ενεργοποιημένα από Link.png Site: το POST μου  . Λογικά είναι όλα κομπλέ δεν έχω καταλάβει κάτι να μην πηγαίνει ομαλά. τις 2+2 δεν τις βγάζω ακόμη μέχρι να πωληθούν γιατί σε όλα μα όλα τα benchmarks βλέπω μόνο όφελος όταν τα τρέχω με 12gb στα 1066 παρά στα 8gb και 1333. Οπότε για ποιον λόγο να τα βγάλω; Επίσης υπάρχει άλλος τρόπος να το checkarω;
Μήπως αυτό το synchronous σημαίνει κάτι σχετικό;eg9f.jpg

Δημοσ.

τα χρησιμοποιείς τα 12gb? αν οχι ποιος ο λόγος να τις εχεις πανω? μονο καταναλωση αυξανεις..(αστεια ποσα βεβαια). τα benchmark ειναι το τι θα γινοταν αν τα χρειαζοσουν τα 12gb :P μπορει και να μην παιζουν dual channel παντως... δοκιμασε να βγαλεις τις 2 μήπως και σου γραψει dual channel.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...