50EuroUser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τι είδους παιχνιδάκι Lol, Dota ή Metro/Battlefield 3 πχ
ninos30 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αντε να σε δω να βγάζεις CPU/(VGA αν πας σε Intel)/MB/RAM/PSU με 250 ευρώ για games... Που λες και καρφωτός. Παλιοσαύρα!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 ή πρόσθεσε μετά τα παιχνίδια ή δεν τα είδα εγώ.
rounsmith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Lol /bf σε low set (από ότι είδα σε benchmarks υπερέχει σε γραφικά). Από ότι φαίνεται , amd μεριά(πισί δουλειάς σε ώρες βαρεμάρας φορτώνουμε και κανα game)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ε αφού το λες και συ που είσαι αντικειμενικός, νομίζω ότι καταλήξαμε. ΥΓ. Μην τα ποστάρεις αυτά τα βίντεο με τον i3, πιο παραπναλητικά δε γινεται. Φιλικά.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το πρώτο ήταν πλάκα. Το δεύτερο αφορούσε το βίντεο που ποστάρεις με τον i3 και τον trinity και σου λέω ότι είναι παραπλανητικό: Κανένας δεν αγοράζει i3 για να πάιζει με τα ενσωματωμένα γραφικά του και δεν υπάρχει amd επεξεργαστής που πάει καλύτερα από τον i3 με dedicated κάρτα. Άρα?
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Πλακα?Σορυ εγω δεν γελασα. Το βιντεο δεν ειναι παραπλανητικο.Συγκρινει 2 igpu 2 επεξεργαστων ιδιας κατηγοριας τιμης σε ενα παιχνιδι. Ξερω αρκετους που αγοραζουν cpu με igpu για παιχνιδια.Εδω ο κοσμος αγοραζει high end cpu για να σερφαρει στη τελικη...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θα πρέπει να αποκτήσεις χιουμορ τότε. Θα σε βοηθήσει γενικότερα. Τέλος μ αυτό. Αν αυτό που λες μετά είναι επιχείρημα, περαστικά.
Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Χιουμορ εχω,κατι αστειο δεν ειδα. Περαστικα στην ιντελ.
rounsmith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Εγώ πάντως συμφωνώ αν είναι να δώσω κάποια λεφτάκια για πισί γραφείοy , να πάω σε amd αντί για intel λόγω δυνατότερης igpu(στην βαρεμάρα λογκάρουμε κανα game που λέει ). Στο primary pc θα μπει Intel (για rerendering κ.λ.π ). 15. Έχεις ακόμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα