Sellers Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μακάρι να κλείσουν και την ιστορία όμως, μην είναι άλλη μια σειρά που κόπηκε στο άσχετο. 2
D_N_A Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 To ΑΒC παρήγγειλε μερικά εξτρα επεισόδια. Ελα, τελικα ισως βγάλει τη χρονια και για το last resort το ίδιο
Sellers Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Ελα ντάξει, το έχουμε μάθεi πλέον. Ο καπνός είναι ο Terry O'Quinn
nickmanak Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2012 Μηπως ξερει κανεις ποιος κειμενογραφος ειναι αυτος που χρησιμοποιησε η ρεπορτερ στο τελευταιο επεισοδιο; Επισυναπτω τις φωτο.
gatokoritso Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 το τελευταιο επεισοδιο ηταν ωραιο.κοντα στο κλιμα halloween αλλα ακομα δεν μας εχει δωσει μια σαφη εικονα τι σκατα γινετε στο drake.νταξει δεν θα κλαψω και αν κοπει αλλα θελω να μείνει αρκετο καιρο για να δω που το παει..
DKNI Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2012 Εμενα παλι δεν μου αρεσε. Το εχει γυρισει σε πολυ Lost-μυστηριο και το ιδιο το επεισοδιο δεν ελεγε πολλα. Εχει ενα προβλημα των σειρων της μετα-Λοστ εποχης: Για να εχω εθισμο οπως ειχα στο Λοστ με μυστηρια που κρατανε 2-3 σεζον, θα πρεπει και το καθε επεισοδιο ξεχωριστα να ειναι καλο επεισοδιο
D_N_A Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 το τελευταιο επεισοδιο ηταν ωραιο.κοντα στο κλιμα halloween αλλα ακομα δεν μας εχει δωσει μια σαφη εικονα τι σκατα γινετε στο drake.νταξει δεν θα κλαψω και αν κοπει αλλα θελω να μείνει αρκετο καιρο για να δω που το παει.. Ήταν όντως ωραίο επεισόδιο, γενικά μου αρέσει το ύφος της σειράς.
D_N_A Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Αν δεν σε πάει ρε παιδί μου... The Sunday night drama is shot at Cine Magic Riverfront Studios in Brooklyn and the sets were heavily damaged by Hurricane Sandy. Cine Magic owner Peter Kapsalis tells EW, “I went to check them out on the night of the storm at 10 p.m. and they were under 6 feet of water — the entire complex. It wasn’t in very good shape.” The water has now receded and Kapsalis reports that it did some serious damage to the 666 sets. He added, “The Daylight Studio, which carried some of the smaller sets and was a little closer to the water [was] completely demolished… The main sets stayed in place even with the water rushing in [but] everything is extensively damaged.” http://tvseriesfinal...ancelled-25375/
nickmanak Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο. Αρχισε να φαινεται μια προσπαθεια να σωθει η σειρα μεσω αλλαγης τυπου του σεναριου. Εμενα μου αρεσε αυτο το επεισοδιο παντως, ελπιζω να το σωσουν.
gatokoritso Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ρε γαμωτο ναι!!!πανω που λες αντε να το ξεγράφουμε σιγα σιγα αυτο δεν πεθαινει!εχω αρχισει να κολλαω και προβλεπω δραματα..btw το κουτι τι λετε να εχει μεσα??
fever25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Βλέπεται ευχάριστα, είναι γεγονός. Έχει κάτι στιγμές που θυμίζουν θρίλερ και κάποιες μυστηρίου... Δεν είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο αλλά δεν είναι σίγουρα και κακό....
D_N_A Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2012 Πακέτο! Κόπηκε! 13 επεισόδια όλα και όλα! http://www.hollywood...k-avenue-391442
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα