DKNI Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ειδε κανεις τον πιλοτο? Δεν περιμενα κατι σπεσιαλ, και δεν ειναι, αλλα συμπαθητικο ξεκινημα για κατι τοσο κλισε (και κυριως που δεν παιζει κρυφτο με ερωτηματα) Δεν ξερω, ισως τα τοσα show της μετα-Λοστ εποχης με τα "αναπαντητα ερωτηματα" με ειχαν κουρασει με το να καταληγουν μαπες, που ενα show που "ψιλοδειχνει" απο το 1ο επεισοδιο ποιος ειναι ποιος (αν και θα εχει σιγουρα και καλα ανατροπες στη συνεχεια) ισως με αναζωογονει. Aν και περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να πεταχτει ο Al Pacino στο Devil's Advocate Τεσπα, το σημαντικο...θυμαται κανεις αποσους ειδαν προς το τελος πως λεγεται το κομματι κλασσικης μουσικης που παιζει η Συμφωνικη ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ? Μου εχει κολλησει
johny f Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Aρκετα καλος ο πιλοτος με την ατμοσφαιρα να εχει τοσο creepy οσο και vanity fair στοιχεια Πολυ καλη η σεκανς με τη συμφωνια στο μεγαρο και τον ατυχο τυπο που ειναι ερμαιο του Γκαβιν,εξαισια γυρισμενη κατα τη γνωμη μου. )]Εμενα η ατμοσφαιρα μου θυμισε το Ματια ερμητικα κλειστα του κιουμπρικ κι ενα επισοδειο απ'ταx-filesτο Arcadiaαπ'τον 6ο κυκλο
gatokoritso Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 μου αρεσε αρκετα!ειχε ωραιο στυλακι σιγουρα περιμενω το επομενο επεισοδιο.ελπιζω να γίνει ποιο τρομαχτικο.οσο για το τραγουδι ειναι αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=Y7F4z8FV6ME εχει παιξει σε ταινιες κ.α.
kostas_dr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Για όσους περιμένουν να γίνει πολύ πιο τρομαχτικό, υπενθυμίζω ότι η σειρά έχει τους συντελεστές του Gossip Girl.
Sellers Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 DKNI αν ηταν οντως αυτό το κομμάτι τότε παίζει να το θυμάσαι απο τον Λόγο του Βασιλιά.
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μην περιμενετε να γινει πολυ τρομαχτικο, σκεφτειτε οτι ειναι σε major network, δεν εχει τις ελευθεριες ενος FX, Showtime, AMC, HBO Εμενα μου θυμισε κατι αναμεσα σε Αmerican Horror Story και Devil's Advocate @Sellers Αυτο ειναι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απο το Λογο του Βασιλεια. Σκεφτομαι κατι πιο παλιο, πιθανως θριλερ ή κατι τετοιο. Υπαρχει κανα site που να σου λεει που εχουν ακουστει κομματια σε ταινιες/σειρες? EDIT: Ελα το βρηκα!! Το ξερω οτι δεν με τιμα, αλλα μαλλον μου ειχε μεινει απο το The Knowing με τον τρομπα τον Κειτζ, τελευταια σκηνη. Επισης συμφωνα με τη λιστα που βρηκα στο yahoo καπου επαιζε και στο Irreversible οποτε λογικα παιζει αρχικα να μου ειχε μεινει αποκει
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 δεν θελω να το παιξω τιποτα μαγκας που δεν τρομαζει, αλλα για να λες οτι κατι πρεπει να γινει ποιο τρομαχτικο παει να πει οτι αρχικα ειχε ενα γ επιπεδο τρομου και θελεις να ανεβει. Το επεισοδειο αυτο δεν ειχε ουτε χιλιοστο του δευτερολεπτου που να τρομαζει λοοολ. Αυτο δεν σημενει οτι ειναι μαπα. Μια καλουτσικη ατμοσφαιρα την εχει, εχει καλο καστ, ωραια σκηνικα, ειναι καλογυρισσμενο και βγαζει ενα ενδιαφερον. Στοιχεια που κανουν μια σειρα βασισμενη σε απειρα κλισε και που δεν προσφερει τιποτα καινουριο, να σε κραταει ετσι λιγο σε αγωνια και να θες να δεις και αλλο επεισοδειο. Τυπικο αμερικανικο καστ, με αψεγαδιαστους ομορφους πρωταγονιστες, αφελεις χαρακτηρες που κυνηγανε το ονειρο....μπλα μπλα. Προσωπικα χαρηκα την κοπελια, μοιαζει με τυπικη ξανθια μπιμπο, αλλα παιζει μια χαρα το ρολο της, ενω πχ ο συζηγος της μου βγαζει κατι σαν ενα απλα ομορφο αβουλο ξυλαγκουρο. Η μοναδικη σκηνη που ισως τρομαζει λιγο, ειναι στο υπογειο που εμφανιζεται μια γυναικια μορφη/φαντασμα και την πληασιαζει. Αλλα αληθεια, δεν ειναι σκηνη που την εχουμε δει 1 εκατομυριο φορες?? Και μου θυμιζε κυριως το dr who, με τα αγαλματα που σε πληασιζαν οσω δεν τα κοιτουσες. Εκει οντως, υπηρχε κατι προτοτυπο και αριστα δοσμενο σε ενα απο τα καλυτερα επεισοδεια του dr who.
DKNI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν γινεται μωρε να τρομαξει πολυ, ABC ειναι. Θα τρομαξει οσο το Supernatural (το οποιο παντως ειχε ειδικα παλαιοτερα μερικα αρκετα κλασμεντεν επεισοδια) Δεν θα ειναι τρομου, θα ειναι θριλερ λογικα Εμενα παντως με ψηνει αρκετα οτι δεν εχει 10 μυστηρια εκ των οποιων τα 5 να τα αφηνει για την 2η σεζον ενω απο το 30' ξερεις που το παει. Εχει στησει σχετικα νωρις τους παικτες στην σκακιερα και περιμενεις να δεις πως θα παει. Εχει τα απαραιτητα κλισε μυστηρια για να μην γινει τηλεταινια και προχωρα βημα βημα 1
Aloyminas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Αρκετά ενδιαφέρον πιστεύω ότι βλέπεται πάρα πολύ άνετα.Φυσικά περιμένω και το δεύτερο επεισόδιο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 και η ξανθιά από το 1ο Transformers, GG...
star12 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 εγω θα τη χαρακτηριζα american horror story meets amytiville horror meets rosemarys baby τελικα του τερι ο κουην του παει ο ρολος του κακου και εχει αυτη την εκφραση προσωπου που σε πειθει απ την αρχη πως ειναι διαβολικος..Οι υπολοιποι χαρακτηρες αδιαφοροι θα τους χαρακτηριζα που δε θα σου κανει αισθηση αν ξεκανουν στο τελος.Σιγουρα εχει αγωνια μυστηριο δεν ειναι σκερι δεν ειναι τιποτα το διαφορετικο σε χορορ σοου και σιγουρα θα εχει μια ανατροπη που θα σε ξενερωσει .αλλα για να βλεπεις κατι που εχει φαντασματα διαβολους και μαγισσες μια χαρα ειναι. .
tool1983 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ειδα το πρωτο επεισοδιο. Δεν το λες κακο, προς δικηγορο του διαβολου μαλλον παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα