Προς το περιεχόμενο

666 Park Avenue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδε κανεις τον πιλοτο?

Δεν περιμενα κατι σπεσιαλ, και δεν ειναι, αλλα συμπαθητικο ξεκινημα για κατι τοσο κλισε (και κυριως που δεν παιζει κρυφτο με ερωτηματα)

Δεν ξερω, ισως τα τοσα show της μετα-Λοστ εποχης με τα "αναπαντητα ερωτηματα" με ειχαν κουρασει με το να καταληγουν μαπες, που ενα show που "ψιλοδειχνει" απο το 1ο επεισοδιο ποιος ειναι ποιος (αν και θα εχει σιγουρα και καλα ανατροπες στη συνεχεια) ισως με αναζωογονει.

Aν και περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να πεταχτει ο Al Pacino στο Devil's Advocate

Τεσπα, το σημαντικο...θυμαται κανεις αποσους ειδαν προς το τελος πως λεγεται το κομματι κλασσικης μουσικης που παιζει η Συμφωνικη ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ? Μου εχει κολλησει

Δημοσ.

Aρκετα καλος ο πιλοτος με την ατμοσφαιρα να εχει τοσο creepy οσο και vanity fair στοιχεια

Πολυ καλη η σεκανς με τη συμφωνια στο μεγαρο και τον ατυχο τυπο που ειναι ερμαιο του Γκαβιν,εξαισια γυρισμενη κατα τη γνωμη μου.

)]Εμενα η ατμοσφαιρα μου θυμισε το Ματια ερμητικα κλειστα του κιουμπρικ κι ενα επισοδειο απ'ταx-filesτο Arcadiaαπ'τον 6ο κυκλο

Δημοσ.

Για όσους περιμένουν να γίνει πολύ πιο τρομαχτικό, υπενθυμίζω ότι η σειρά έχει τους συντελεστές του Gossip Girl.

Δημοσ.

Μην περιμενετε να γινει πολυ τρομαχτικο, σκεφτειτε οτι ειναι σε major network, δεν εχει τις ελευθεριες ενος FX, Showtime, AMC, HBO

Εμενα μου θυμισε κατι αναμεσα σε Αmerican Horror Story και Devil's Advocate

@Sellers

Αυτο ειναι, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι απο το Λογο του Βασιλεια. Σκεφτομαι κατι πιο παλιο, πιθανως θριλερ ή κατι τετοιο.

Υπαρχει κανα site που να σου λεει που εχουν ακουστει κομματια σε ταινιες/σειρες?

EDIT: Ελα το βρηκα!! Το ξερω οτι δεν με τιμα, αλλα μαλλον μου ειχε μεινει απο το The Knowing με τον τρομπα τον Κειτζ, τελευταια σκηνη. Επισης συμφωνα με τη λιστα που βρηκα στο yahoo καπου επαιζε και στο Irreversible οποτε λογικα παιζει αρχικα να μου ειχε μεινει αποκει

Δημοσ.

δεν θελω να το παιξω τιποτα μαγκας που δεν τρομαζει, αλλα για να λες οτι κατι πρεπει να γινει ποιο τρομαχτικο παει να πει οτι αρχικα ειχε ενα γ επιπεδο τρομου και θελεις να ανεβει. Το επεισοδειο αυτο δεν ειχε ουτε χιλιοστο του δευτερολεπτου που να τρομαζει λοοολ. Αυτο δεν σημενει οτι ειναι μαπα. Μια καλουτσικη ατμοσφαιρα την εχει, εχει καλο καστ, ωραια σκηνικα, ειναι καλογυρισσμενο και βγαζει ενα ενδιαφερον. Στοιχεια που κανουν μια σειρα βασισμενη σε απειρα κλισε και που δεν προσφερει τιποτα καινουριο, να σε κραταει ετσι λιγο σε αγωνια και να θες να δεις και αλλο επεισοδειο. Τυπικο αμερικανικο καστ, με αψεγαδιαστους ομορφους πρωταγονιστες, αφελεις χαρακτηρες που κυνηγανε το ονειρο....μπλα μπλα. Προσωπικα χαρηκα την κοπελια, μοιαζει με τυπικη ξανθια μπιμπο, αλλα παιζει μια χαρα το ρολο της, ενω πχ ο συζηγος της μου βγαζει κατι σαν ενα απλα ομορφο αβουλο ξυλαγκουρο. Η μοναδικη σκηνη που ισως τρομαζει λιγο, ειναι στο υπογειο που εμφανιζεται μια γυναικια μορφη/φαντασμα και την πληασιαζει. Αλλα αληθεια, δεν ειναι σκηνη που την εχουμε δει 1 εκατομυριο φορες?? Και μου θυμιζε κυριως το dr who, με τα αγαλματα που σε πληασιζαν οσω δεν τα κοιτουσες. Εκει οντως, υπηρχε κατι προτοτυπο και αριστα δοσμενο σε ενα απο τα καλυτερα επεισοδεια του dr who.

Δημοσ.

Δεν γινεται μωρε να τρομαξει πολυ, ABC ειναι. Θα τρομαξει οσο το Supernatural (το οποιο παντως ειχε ειδικα παλαιοτερα μερικα αρκετα κλασμεντεν επεισοδια)

Δεν θα ειναι τρομου, θα ειναι θριλερ λογικα

Εμενα παντως με ψηνει αρκετα οτι δεν εχει 10 μυστηρια εκ των οποιων τα 5 να τα αφηνει για την 2η σεζον ενω απο το 30' ξερεις που το παει. Εχει στησει σχετικα νωρις τους παικτες στην σκακιερα και περιμενεις να δεις πως θα παει.

Εχει τα απαραιτητα κλισε μυστηρια για να μην γινει τηλεταινια και προχωρα βημα βημα

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα τη χαρακτηριζα american horror story meets amytiville horror meets rosemarys baby :-( τελικα του τερι ο κουην του παει ο ρολος του κακου και εχει αυτη την εκφραση προσωπου που σε πειθει απ την αρχη πως ειναι διαβολικος..Οι υπολοιποι χαρακτηρες αδιαφοροι θα τους χαρακτηριζα που δε θα σου κανει αισθηση αν ξεκανουν στο τελος.Σιγουρα εχει αγωνια μυστηριο δεν ειναι σκερι δεν ειναι τιποτα το διαφορετικο σε χορορ σοου και σιγουρα θα εχει μια ανατροπη που θα σε ξενερωσει .αλλα για να βλεπεις κατι που εχει φαντασματα διαβολους και μαγισσες μια χαρα ειναι. :-D .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...