wikigeorge Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Γεια σας παιδια..εδω και δυο μερες μου βγαζει ποτε blue scence και ποτε το μηνυμα "δεν υπαρχει διαθεση μνημη για αυτη την εντολη" θα μπορουσα να εχω καποια βοηθεια??? ευχαριστω
GothmogGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 blue scene λιγο δύσκολα να σου βγάζει ... blue screen μηπως? Ξεκίνα με ενα bootable mem test να δουμε σε τι κατασταση βρίσκονται οι μνημες σου και μετά βλέπουμε!! http://www.memtest.org/#downiso
wikigeorge Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 hahhaa ναι λαθος μου..επισης ανοιγει κανονικα και μετα παγωνει...δεν κινειται το ποντικι... ακομη ποιο μου προτεινεισ να κατεβασω???? εννοω απο το link που μ εστειλες
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Οποιο σε βολευει μπορεις να κατεβασεις (iso ή usb),αλλα πριν ξεκινησεις τα memtest, μηπως να εδινες λιγο περισσοτερες πληροφοριες για το προβλημα σου? Ποτε συμβαινει, τι κανεις στο pc την ωρα που συμβαινει, εχει καποιο σταθερο bugcode η μπλε οθονη, ειχες αλλαξει καποιο hardware/software οταν παρουσιαστηκε το προβλημα, απο τι αποτελειται ο υπολογιστης σου, κ.ο.κ. Βοηθα να σε βοηθησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα