Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προφανως και δεν απαγορευεται να δομησεις ετσι τη λυση ενος προβληματος,αλλα δεν θα ηταν και η πιο ορθη αντιμετωπιση( φανταζομαι).

Δεν είμαι σίγουρος γιατί το φαντάζεσαι αυτό. Σίγουρα ήταν ορθότερη από το coupling του κερατά που γράφει ο μέσος φοιτητής γιατί αντί να του μάθουν πώς να σκέφτεται του μαθαίνουν πώς να κάνει loops. Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, νομίζω πως μιλάμε για κάτι τελείως υποκειμενικό άρα όχι και πολύ χρήσιμο στα πλαίσια της συζήτησης.

Η σόμπα μου άρεσε. :)

Άρα διαχωρίζεται το "επιρροές από OO" και το "είναι ΟΟ". Διαφορετικά, φτάνουμε σε εναν ορισμό τόσο ελάχιστο που καλύπτει σχεδόν τα πάντα. Καταλαβαίνεις τον προβληματισμό μου;

Ναι. Αυτό που λες εσύ "είναι ΟΟ" είναι που έχουμε αναφέρει σαν "OOP oriented". Το είπαμε και νωρίτερα πως δεν πρόκειται να προτείνεις σε κανέναν τη C για OO γιατί δεν "είναι ΟΟ".

Το "object-based" (φαντάζομαι αυτό εννοείς με το "επιρροές", στο οποίο παρεμπιπτόντως μη δίνεις μεγάλη σημασία γιατί είναι μια έκφραση που την βρήκα πρόχειρη) είναι αν θέλεις η "χαμηλότερη βαθμίδα στην οποία δικαιούσαι να λες ότι έχεις σχέση με OO".

Το γεγονός ότι "όλες" οι γλώσσες που ξέρουμε εμείς, σήμερα, περνούν αυτόν τον πήχη δε σημαίνει ότι ο πήχης είναι ανευ νοήματος. Να σου δώσω ένα άλλο viewpoint: ο πήχης έχει υπερτεράστια σημασία και γι' αυτό έχουμε αλαφιαστεί over the years όλοι να τον περάσουμε.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε καλά όλα αυτά που λέτε

ούτε που τα έχω διαβάσει

αλλά μην ξεχνάτε το

>
int x = 10;
int y = 5;
int distance = 0;
_asm
{
   mov eax, x // x = 10
   sub eax, y // x = x-y = 5
   mov ebx, distance // =0
   add ebx, x // Add x -> 0+5 = 5
}

δεν ξέρω για C κάτι λίγα που ξέρω είναι απάνω σε 8051 μικροελεγκτή.

Μπορεί να το κάνει αυτό η C#?

λογικά μπορεί, με τον τρόπο που κάνει Import συναρτήσεις-κώδικα C...

@defacer, ξεκόλλα με την C# σου :P κάτι έλεγες στο άλλο ποστ για τις νέες τεχνικές-μεθόδους-γλώσσες-απήχηση, βασικά μην ξεχνάς ότι ο χρόνος είναι περιορισμένος (εσύ το έλεγες) άρα πάμε σε κάτι εύκολο να τελειώνουμε μωρέ... (συμφωνώ με αυτήν την λογική εν μέρη)

ΥΓ: βάλτε με στο πνεύμα μην διαβάσω τώρα 6 σελίδες, τι λέτε?

το κάνατε OOP (σε C++) vs OOP+Properties "Bonus"(σε C#)

Δημοσ.

το κάνατε OOP (σε C++) vs OOP+Properties "Bonus"(σε C#)

Είναι ή δεν είναι η C, Object Oriented γλώσσα....

Δημοσ.

Το ξανα λεω, το οτι ειναι εφικτο να γινει δε σημαινει οτι ντε και καλα θα πρεπει να γινεται ετσι, αν ομως δεν εχουμε εναλλαακτικες τοτε ξερουμε οτι γινεται και δεν ειναι ακατορθωτο! ;)

πχ η Java δεν εχει και ουτε υποστηριζει εγγενως preprocessor directives

Δημοσ.

Latency...

γιατί νομίζω ότι δεν είσαι νέος σε αυτό το forum; Γιατί νομίζω ότι είχες ξαναγραφτεί κάποτε, με άλλο όνομα account; Όχι πολύ πίσω. Σχεδόν 2 χρόνια (max).

Δημοσ.

Latency...

γιατί νομίζω ότι δεν είσαι νέος σε αυτό το forum; Γιατί νομίζω ότι είχες ξαναγραφτεί κάποτε, με άλλο όνομα account; Όχι πολύ πίσω. Σχεδόν 2 χρόνια (max).

Κατι μου λεει οτι ειναι ο Μεγιστας Ντεβελοπερ

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι ειναι ο Μεγιστας Ντεβελοπερ

Δε νομίζω, το στυλ τους είναι πολύ διαφορετικό και η μεγιστοσύνη του μέγιστου δεν κρύβεται. Αν όμως μου έλεγες ότι είναι o IHateLove θα το πίστευα σχετικά εύκολα.

Δημοσ.

Δε νομίζω, το στυλ τους είναι πολύ διαφορετικό και η μεγιστοσύνη του μέγιστου δεν κρύβεται. Αν όμως μου έλεγες ότι είναι o IHateLove θα το πίστευα σχετικά εύκολα.

Θαρρω πως ειδα καπου κωδικα του που ειχε τις μεταβλητες με caps (int A) κατι το οποιο εχει και ο Μεγιστας (Oh bless us). Αλλα τωρα που το σκεφτομαι, αυτος δεν θα ανοιγε θεμα με τιτλο "Μεταβλητες για 2δ game χελπ" θα εγραφε κατι του στυλ "Εφτιξα μια graphic pipe καλυτερη απο τα σκουπιδια dx gl"

• Like 3
Δημοσ.

LOL ρε!

Σκέψου το να πας στο FBI για profiler :P

Είναι ή δεν είναι η C, Object Oriented γλώσσα....

OO γλώσσα δεν είναι. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις OO μοντέλα με κάποιους περιορισμούς.

Άρα, μπορείς να γράψεις OO κώδικα με περιορισμούς και όχι τόσο εύκολα όσο με κάποια OO γλώσσα.

Το ίδιο και με την Assembly.

Δημοσ.

Note to self: Να διαβάσω επιτέλους το thread. Έχω διαβάσει κάποια μεμονωμένα μηνύματα και όλο λέω θα διαβάσω και τα υπόλοιπα και όλο το αναβάλλω λόγω έλλειψης χρόνου.

ΥΓ: Ποιος είναι ο μέγιστας developer ? Εγώ ρε γμτ γιατί έχω χάσει όλους τους καλούς ? :P

Δημοσ.

ΥΓ: Ποιος είναι ο μέγιστας developer ? Εγώ ρε γμτ γιατί έχω χάσει όλους τους καλούς ? :P

Τις προαλλες δεν σου ειπα για ενα παλικαρι που θα φαει μπαν σε 2 μερες και τελεικα εφαγε σε 2 ωρες. Αυτος λοιπον :-D

• Like 1
Δημοσ.

OO γλώσσα δεν είναι. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις OO μοντέλα με κάποιους περιορισμούς.

Άρα, μπορείς να γράψεις OO κώδικα με περιορισμούς και όχι τόσο εύκολα όσο με κάποια OO γλώσσα.

Το ίδιο και με την Assembly.

Δεν ήταν ερώτηση, ήταν η απάντηση στον Latency για την ερώτηση:

Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως.!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...