axaxouxas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα σε ολους Εχω κατεβασει κατι αρχεια pdf διαφημιστικα για την δουλεια μου αλλα θελω να παρω τις εικονες και να τις μετατρεψω οπως θελω εγω Τις εικονες απο PDF πως μπορω να τις μετατρεψω σε JPEG ? Υγ. Θελω καποιο προγραμματι για την δουλεια, οσο πιο απλο γινεται, καθως δεν ειμαι πολυ του πισι.... Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιες απαντησεις !!!!!
damastes Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Κατεβάζεις το pdf xchange viewer (δωρεάν). Ανοίγεις το Pdf, το έχεις στο 100% zoom και διαλέγεις το snapshot tool. Διάλεξε το περίγραμμα και αυτόματα το σώζει στο clipboard. Ανοιξε το paint, κάνε paste, σώσε σαν jpeg. 2
cris41 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ο μονος τροπος που μου ερχεται εμενα(δε ξερω αλλιως δηλαδη) ειναι να κανω prtscn και μετα paste στη ζωγραφικη....
madtaz Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Κατεβάζεις το pdf xchange viewer (δωρεάν). Δεν χρειάζεται πρόγραμμα αν το κάνει με τη διαδικασία που του είπες...πτάει το κουμπί Printscreen από το πληκτρολόγιο και μετα κάνει το crop στη ζωγραφική και το σώζει σαν Jpeg, Απλά! edit: με πρόλαβε ο cris41
lexmark Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Sorry, αλλά αφού έχεις Win 7, γιατί δεν χρησιμοποιείς το snipping tool;
axaxouxas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Κατεβασα κατι απο εκει αλλα δεν δουλευει και το διεγραψα Το σκρινπριντ πως λειτουργει ? Στο πληκτρολογιο μου βλεπω ενα κουμπι PrtScnSysRq αυτο ειναι ? το πληκτρολογιο μου ειναι το μαικροσοφτ νατουραλ 4000 Sorry, αλλά αφού έχεις Win 7, γιατί δεν χρησιμοποιείς το snipping tool; Τι ειναι αυτο και που το βρισκω ?
demosdem Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Σε Win 7 Ολα τα προγράμματα , βοηθήματα, Εργαλείο αποκομμάτων
cris41 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι αυτο ειναι.. Πατα το και κανε επικολληση στη ζωγραφικη μετα.
demosdem Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δεν χρειάζεται. Με το Εργαλείο αποκομμάτων μπορείς να κάνεις Save απευθείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα