Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βρηκα κατι παρομοιο και ανοιξα αυτο το θεμα! Σκεφτομαι να παρω ενα 2ο κινητο που θελω(παρεα στο gs3) και ελεγα για ενα κινεζικο.. Οχι να πετανε κεραιες, 2 σιμ κλπ! Συγκεκριμενα βλεπω εδω http://www.focalpric.../ca-004001.html αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο δεκτο!

Ειναι καλα; Απο δεικτη sar και ακτινοβολιες τι λενε; Μην χρειαστουμε και το κρανος του Magneto που λεει και ο Βλαχακης :Ρ

Δημοσ.

Εκτος απο την κανονικη συνδεση που εχω λογω δουλειας, εχω και ενα δευτερο που ειναι ουσιαστικα το whats up.. Και τωρα εχω ενα HTC Wildfire και δε το μπορω καθολου..

Δημοσ.

Αν θες την γνώμη μου, μην πάρεις κανα φτηνιάρικο κινέζικο.

Βασικα να ειναι ομορφο (αντιγραφη του Ν9 πχ) και καλο θελω.. Γυρω στα 140€ εκει το μαξ.

Δημοσ.

καλο δε θα ειναι σιγουρα. Η γνωμη μου ειναι αν θες κατι να μοιαζει στο N9 ειναι ενα μεταχειρισμενο Lumia 800

http://www.insomnia....umia-800-black/

To μονο προβλημα ειναι οτι το δινει 180€ και ειναι windows phone ενω θες android

Τωρα κατι που θα μοιαζει στο Ν9 με αλλο λογισμικο οθονη ποιος ξερει τι και που δεν ξερεις τι θα σου ερθει ποσο ομορφο θα ειναι δεν ξερω

Δημοσ.

καλο δε θα ειναι σιγουρα. Η γνωμη μου ειναι αν θες κατι να μοιαζει στο N9 ειναι ενα μεταχειρισμενο Lumia 800

http://www.insomnia....umia-800-black/

To μονο προβλημα ειναι οτι το δινει 180€ και ειναι windows phone ενω θες android

Τωρα κατι που θα μοιαζει στο Ν9 με αλλο λογισμικο οθονη ποιος ξερει τι και που δεν ξερεις τι θα σου ερθει ποσο ομορφο θα ειναι δεν ξερω

Δεν εχω παει ποτε σε WP και με προβληματιζει.. Αλλιως το εχω σκεφτει και εγω για ενα μεταχειρισμενο 800 ή 710

Δημοσ.

Δε μπορω να κατανοησω πως σε προβληματιζει να πας σε windows phone για 2ο κινητο αλλα οχι το να πεταξεις τα χρηματα σου σε αμφιβολου ποιοτητας κινεζικο...Ημουν λιγο επιθετικος LOL.

Εγω στη θεση σου (αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου αλλιως προσπερνα το) θα επαιρνα ενα δικαρτο των 20€ για 2ο κινητο μιας και εχεις ενα καλο smartphone ηδη το οποιο θα χρησιμευσει και ως σωτηρας αν μεινεις απο μπαταρια στο αλλο. Θα ξεχασεις ποτε το φορτσες για τελευταια φορα

Σιγουρα παντως δε θα επαιρνα "κινεζικο" απο αυτα που εχεις στο νου σου

Δημοσ.

Δε μπορω να κατανοησω πως σε προβληματιζει να πας σε windows phone για 2ο κινητο αλλα οχι το να πεταξεις τα χρηματα σου σε αμφιβολου ποιοτητας κινεζικο...Ημουν λιγο επιθετικος LOL.

Εγω στη θεση σου (αν σε ενδιαφερει η γνωμη μου αλλιως προσπερνα το) θα επαιρνα ενα δικαρτο των 20€ για 2ο κινητο μιας και εχεις ενα καλο smartphone ηδη το οποιο θα χρησιμευσει και ως σωτηρας αν μεινεις απο μπαταρια στο αλλο. Θα ξεχασεις ποτε το φορτσες για τελευταια φορα

Σιγουρα παντως δε θα επαιρνα "κινεζικο" απο αυτα που εχεις στο νου σου

Χαχα μην αγχωνεσαι, δε τα παιρνω προσωπικα :Ρ

Σε κινεζικα που εχω δει ειναι καλη η ποιοτητα(ενταξει οχι τελεια). Δεν ειχα σκεφτει αυτην την εκδοχη που ειπες τωρα και πραγματικα ειναι καλη.

Δημοσ.

Αν στραφεις σε τετοια λυση

samsung 1182 (εχει βγαλει 15 μερες αυτονομια)

nokia 100 φαινεται να διαρκει πολυ απο τα ονομαστικα χαρακτηριστικα του

Δημοσ.

Εγω για το whats up εχω ενα νοκια c6-01. Πριν απο αυτο ειχα ενα "απλο" νοκια με συρομενο πληκτρολογιο. Εφοσον εχεις ηδη ενα τελειο smartphone δωσε λιγα λεφτα να παρεις ενα ποιοτικο και μαζεμενο σε μεγεθος, γα δευτερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...