Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ. Ειναι καραγκιόζηδες.

Θες να πεις τα ζώα δε μπήκαν καν στο κόπο να ελέγξουν το pc καθόλου...

Για τους τεχνικούς του πλαισίου αν ο υπολογιστής μπουτάρει μια φορά αυτό ήταν! Τελος. Ο Η/Υ είναι οκ! "Ελέγχθηκε & δεν βρέθηκε πρόβλημα" (& αμα σε κόψουν πως δε ξέρεις & πολλά όταν τους εξηγείς το πρόβλημα... δεν ελπίζεις).

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν προλαβαινα τοσο καιρο να το παω , θα το ξαναπαω την Τριτη γιατι γαμιεται το πισι , θα τους πω πως δεν ξαναπληρωνω service αφου δεν κανανε τιποτα. Θα ενημερωσω μεσα στη βδομαδα με το τι συνεβη.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν προλαβαινα τοσο καιρο να το παω , θα το ξαναπαω την Τριτη γιατι γαμιεται το πισι , θα τους πω πως δεν ξαναπληρωνω service αφου δεν κανανε τιποτα. Θα ενημερωσω μεσα στη βδομαδα με το τι συνεβη.

Κάνε ακριβώς όπως στην φωτο:P

Δημοσ.

Μπορει παντως να φταει και το πληκτρολογιο με το ποντικι.δανεισου κανενα σετακι και δες εαν γινεται το ιδιο.

Τσέκαρε και αυτο που λέει ο Θάνος , προπαντός αν ειναι ασύρματα (μου έχει τύχει)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον επαναφερω το θεμα μετα απο καιρο σας μεταφερω γεγονοτα : αυτο το διαστημα δεν προλαβαινα καθολου και δεν ασχοληθηκα με το θεμα του πισι εχω και ενα λαπτοπ οποτε εκανα τη δουλεια μου , αποφασιζει λοιπον ο πατερας μου να το παει ξανα στο πλαισιο και του ειπα να μην δεχτει να πληρωσει τπτ αν δεν μιλησει πρωτα μαζι μου . Το πηγε λοιπον την τριτη την περασμενη και τους πηρε αυτος προχτες τηλεφωνο δευτερα . Του λενε τωρα που το κοιταγαμε κατι εχει θα σας παρουμε πιο αργα , τηλεφωνουν κατα τις 8μιση και του λενε εχει προβλημα η μητρικη θα σας την αλλαξουμε αλλα oι μητρικες δεν ταιριαζουνε με τις ddr2 ραμ που εχετε και περισευει μια στο μοντελο που θα βαλετε. Η μητρικη κανει 55 Ε η εργασια 45 , επισης δεν θα ταιριαζουνε τα δισκακια θα σας τα αλλαξουμε κανουν 25 Ε το ενα , εκει τουλαχιστον κατι του εκοψε και τους ειπε μα πως γινεται αυτο και του λενε αααα τωρα που το ξανακοιταμε τελικα ταιριαζουν . Πρωτο mindfuck . Συμφωνει λοιπον γιαυτο το deal χωρις να με ρωτησει ελειπα και εγω ως αργα και σημερα ολη μερα σχολη οποτε το εμαθα το βραδυ αποψε . Μου ειπε πως μιλησε μαζι τους σημερα και του ειπαν οτι ο ενας απο τους 3 δισκους δεν δουλευει και θελει φορματ μονο 40 Ε ??! Ευτυχως δεν συμφωνησε σε αυτο . Εχω νευριασει απιστευτα επισης οσο σκεφτομαι οτι την πρωτη φορα ειπανε δεν εχει τπτ 25 Ε ,παλι εγω δεν προλαβαινα και δεν ειχα παει να το παρω εγω ... Εχω νευριασει και με εμενα γιατι δεν πηγα εγω ο ιδιος να κανω τη δουλεια λογο χρονου και φερω ευθυνη γιατι πουλανε φουμαρα σε ανθρωπους που δεν εχουν μεγαλη ιδεα. Αλλα η κοροιδια εχει και ενα οριο . Πραγματικα δεν ξερω τι θα κανω αυριο , θα παω με την αποδειξη απο την προηγουμενη φορα για να τους πω οτι λενε μονο παπαριες , αλλα πραγματικα τι σκατα...

Δημοσ.

το πλαισιο ειναι για τσακωμο εγω τις προαλλες που αγορασα τροφοδοτικο καρτα γραφικων και dvd drive ζιτανε 80 ευρω.. για τοποθετιση :fear: :mellow: :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...