shini.gami Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα εδώ και κανα 3μηνο "πέφτει" το internet πολύ συχνά χωρίς λόγο καθε 1-2 ώρες. Έχω αλλάξει φίλτρα, έχω δοκιμάσει χωρίς άλο συνδεδεμένο τηλέφωνο και δεν έχω συναγερμό συνδεδεμένο στο τηλέφωνο. Το modem που έχω είναι το netfaster iad 2 που δίνει η hol και τα στατιστικά της γραμμής μου είναι αυτα . Συνδεομαι μέσω καλόδιου ethernal και όταν "πεφτει" το Internet της περισσοτερες φορές το λαμπάκι online πάνω στο router μένει σταθερά αναμένο πράσινο (ενώ όταν έχω Internet αναβοσβήνη τακτικά) , άλλες φορές πιο σπάνεια βέβαια μετά απο λίγι ώρα το λαμπάκι online γίνετε κόκκινο. Έχω βαρεθεί να κλείνω και ανοίγω το modem.. τι μπορεί να φταίει?
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 εγώ πάλι σου προτείνω να αλλάξεις εταιρία μακριά από Forthnet,Hol,Vodafone,Wind ΟΤΕ φυσικά εκεί θα δώσεις πολλά λεφτά είναι ακριβώς και η καλύτερη λύση CYTA
shini.gami Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Είμαι στην hol πάνω απο 4 χρόνια και ποτέ δεν είχα αποσυνδέσεις ή παράπονο για κάτι αν εξερέσεις αυτο το πράγμα με τις αποσυνδέσεις που άρχισε πριν 2-3 μήνες και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο.....
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 φίλε μου σου είπα την άποψη μου γιατί είναι από τις χειρότερες εταιρίες
shini.gami Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι ρε φιλαράκι οκ Όχι δεν έχω αλλο router για να δοκιμάσω
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 κάνε κανένα reset αλλά από την εταιρία να στο κάνουν και αν δεις φως έχει καλός αλλιώς δεν ξέρω τι να κάνεις άλλο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Shinigami, δήλωσε βλάβη στην HOL, ζήτα να σου κάνουν monitor τα DCs έτσι ώστε να στείλουν τεχνικό και μετά να έρθει και τεχνικός από ΟΤΕ... φίλε μου σου είπα την άποψη μου γιατί είναι από τις χειρότερες εταιρίες κι αν το πρόβλημα είναι στη γραμμή τότε τι γίνεται? όπου και να πάει θα τον ακολουθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα