Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάλε τα home τότε. Θα κάνεις και τα updates σου. Δεν κερδίζεις κάτι με τα pro.

Οκ.. Γενικά ποιο άλλο antivirus ελαφρύ προτινεις ωστόσο ; Το avg, το avast σε free versions εννοω είναι απο τα πιο ελαφριά ; ή υπαρχουν και ελαφρύτερα ;

Δημοσ.

Έχω ενα παρόμοιο μοντέλο με το δικό σου με 1,5gb(512+1024)μνήμη και τα xp τα τρέχει ικανοποιητικά,αλλά το χρησιμοποιώ κυρίως με linux που είναι ελαφρύτερο.

Όπως σου ειπε ο Δεινόσαυρος αν δεν βάλεις λίγη μνήμη δεν θα δεις τρομερή διαφορά.

Το avg ειναι βαρύ ,εγώ έχω το Avira http://www.avira.com...-free-antivirus

Δημοσ.

Έχω ενα παρόμοιο μοντέλο με το δικό σου με 1,5gb(512+1024)μνήμη και τα xp τα τρέχει ικανοποιητικά,αλλά το χρησιμοποιώ κυρίως με linux που είναι ελαφρύτερο.

Όπως σου ειπε ο Δεινόσαυρος αν δεν βάλεις λίγη μνήμη δεν θα δεις τρομερή διαφορά.

Το avg ειναι βαρύ ,εγώ έχω το Avira http://www.avira.com...-free-antivirus

εισαι ικανοποιημενος απο το avira? να το βαλω αξιζει?

Δημοσ.

Με τόση μνήμη δε μπορείς να κανείς και πολλά. Το καλύτερο θα ηταν να μην ανοίγεις πάνω από ένα tab τη φορα, και να μην χρησιμοποιείς παράλληλα αλλά προγράμματα.

Δημοσ.

σημερα βρηκα χρονο τελικα να κανω την ολη διαδικασια( φορματ και ιστοριες), ειπα να βαλω τα γνησια που εχω τα home... τα εβαλα ολα κομπλε αλλα οταν πηγα να βαλω drivers μου εβγαζε οτι εχω παλιο sp και πηγαινα να κανω ενημερωση αλλα δεν μπορουσα......γιαυτο σκεφτηκα να βαλω τα professional που εχω αφου ειναι το ιδιο βαρια με τα home.... αυτο που με ανησυχει ειναι οτι επειδη θα το δωσω σε ενα φιλο να μην ειναι χαλια... αυτο με το ποσο αργος ειναι που μιλαγα και πιο πανω εννοω...αυτο τελοσ παντων που θελω να ρωτησω ειναι αν επειδη εκανα δυο απανωτα φορματ σε 1 ωρα αν επηρεαζει αυτο στην ταχυτητα ή γενικα? ή δεν υπαρχει προβλημα? ευχαριστω προκαταβολικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...