Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπερα, εχω ενα παλιο laptop sony vaio του 2004 περιπου και αυτο ψιλοαργει στις δουλειες που κανω στο pc, ιντερνετ και λοιπα... τι μπορω να κανω για να γινει πιο γρηγορο και να μην εχει κολληματακια και γενικα οσο πιο πολυ κοντα στο να μοιαζει σαν καινουργιο στην χρηση αυτη που ειπα? ευχαριστω εκ των προτερων!
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 φίλε μου στα Laptop δεν θα σου πρότεινα να κάνεις τίποτα γιατί ένα πράγμα να χαλάσει για μένα τουλάχιστον είναι για πέταγμα ........δεν αξίζει να το φτιάξεις αν θέλεις ξανά Laptop πες μου πόσα λεφτά διαθέτεις τι χρήση θα κάνεις και θα σου πω κάποιες προτάσεις από Sony HP Toshiba και να επιλέξεις πιστεύω με 500 ευρώ παίρνεις κάτι αρκετά αξιόπιστο
Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 τι μπορω να κανω απο το λογισμικο ή και απο προγραμματα (αντιηικα και λοιπα) να βαλω κατι ελαφρι και λογισμικο και προγραμματα... τι προτινεται?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ποιά windows έχεις πάνω και πόση μνήμη έχει το μηχάνημα?
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 αν απλά εννοείς για λογισμικό κλπ...βάλε ένα Windows XP SP3 αν το σηκώνει και από antivirus κατέβασε Avast και είσαι μια χαρά κοίτα να καθαρίσεις από περιττά προγράμματα γιατί αυτά τον βαραίνουν σίγουρα...και κοίτα να σβήσεις τα toolbar γιατί αυτά καθυστερούν τον browser
Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ποιά windows έχεις πάνω και πόση μνήμη έχει το μηχάνημα? εχω τα windows xp professional sp3 kai το μηχανημα εχει 512 mb ram .... να τονισω οτι τα windows xp professional με service pack 3 που εχω τα ειχα βαλει εγω παλιοτερα απο την εταιρια το λαπτοπ ειχε τα windows xp home edition... δεν ξερω αν αυτο παιζει ρολο απλα το λεω...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Me 512mb δεν πας πουθενά. Εκεί είναι το βασικότερό σου πρόβλημα. Ποιό ακριβώς είναι το λαπτοπ?
Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Me 512mb δεν πας πουθενά. Εκεί είναι το βασικότερό σου πρόβλημα. Ποιό ακριβώς είναι το λαπτοπ? vaio vgn-fs215b αυτο ειναι ....
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ένα τέτοιο χρειάζεσαι: http://www.skroutz.gr/s/297414/Apacer-512MB-DDR-333MHZ-PC2700-SODIMM.html και θα καλυτερέψει κάπως η κατάσταση. Καλό θα ήταν να κάνεις και μια καθαρή εγκατάσταση xp και να μην εγκαταστήσεις όλη τη σαβούρα που συνόδευε το λαπτοπ. Μόνο τα βασικά.
Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για να αγοράσω κάτι δεν το ψήνω. Όπως λέω και πιο πάνω ρωτάω τι να κανω απο θέμα λογισμικού, προγραμμάτων κτλπ..... Τελικά να βάλω τα professional ή τα home ? ή είναι το ίδιο βαριά ;;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το ίδιο βαριά είναι. Σβήσε ότι σαβούρα έχεις εγκατσετημένη από την sony και κράτα τα απολύτως βασικά. Θα ανασάνει λίγο -κυρίως ο δίσκος- αλλά μην περιμένεις θαύματα. Στο browsing πάλι θα σέρνεται.
Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Βασικά ποια εννοουνται ; Για να είναι πλήρως σίγουρος ρωτάω .... Και κάτι άλλο το laptop εχει δυο partition μήπως να το κανω ένα ; Θα βοηθήσει σε κάτι ; Και τέλος ποιο ελαφρύ antivirus προτινεις ?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω τι προγράμματα είχε αυτό μαζί. Καλύτερα δύο partition και φρόντιζε να μην τα γεμίζεις. Ειδικά το c: Δες το Microsoft security essentials εφόσον έχεις γνήσια windows.
Vouloubasis150 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δεν ξέρω τι προγράμματα είχε αυτό μαζί. Καλύτερα δύο partition και φρόντιζε να μην τα γεμίζεις. Ειδικά το c: Δες το Microsoft security essentials εφόσον έχεις γνήσια windows. Τα professional δεν είναι γνήσια ... Θα έχω θέμα πρεπει να πάω σε άλλο antivirus?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Βάλε τα home τότε. Θα κάνεις και τα updates σου. Δεν κερδίζεις κάτι με τα pro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα