Grey Warden Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τπτ αξιόλογο από htc ή samsung. Τα Sony είναι μονόδρομος. Τώρα περί ψεύτικου κτλ, γελάει ο κόσμος...λες και η Samsung δεν βάζει πλαστικό. Θεωρητικά η Htc βγάζει ποιοτικότερα κινητά αλλά όταν πουλάει μονοπύρηνο στα 300 ευρώ + τι να το κάνεις; Πιάστε το πλαστικό του Sole πχ και μετά πείτε το πλαστικούρα...μια χαρά πλαστικό είναι και αρκετά καλής ποιότητας. Σ αυτά τα λεφτά μπορείς να κοιτάξεις και το Lg L5 που φοράει ics με μόνο μειονέκτημα την χαμηλή ανάλυση της οθόνης του η οποία όμως είναι 4 ίντσες. Διαφορετικά κοιτάς το Ray και το φθηνότερο Live with Walkman.
POLYDOROS18 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 πάντως άποψη μου είναι αν θες ένα κινητό και να σου κρατήσει τουλάχιστον 4-5 χρόνια σίγουρα θα πρέπει να δώσεις καμιά 400 ευρώ σίγουρα ....εγώ έχω το HTC Sensation XE αγόρασα και μια OtterBox θήκη και συνολικά πλήρωσα 402 ευρώ....γιατί το πήρα από το Internet μπορείτε να κάνετε το ίδιο και αφήστε να μαγαζιά style Γερμανός κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα