Arioh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Που λέτε παιδιά, αν και πρώην πολέμιος των touch screen κινητών, των smartphone και δε συμμαζεύεται, άλλαξαν λιγάκι τα κόζια και είπα να πάρω και εγώ ένα τέτοιο μαραφέτι. Μέχρι σήμερα ήμουν ένας χαρούμενος κάτοχος ενός Sony Ericsson W595. To είχα αγοράσει τον πρώτο καιρό που βγήκε και η αλήθεια είναι πως έμεινα πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα (4 χρόνια περίπου), αλλά δυστυχώς χάλασε το ακουστικό του και μάλλον πάω για αλλαγή. Από μία ματιά που έχω ρίξει μόνος μου, διαπίστωσα ότι τα sony ericsson μ αρέσουν πολύ σαν design και εφόσον έχουν τα επιθυμητά χαρακτηριστικά δεν θα αλλάξω μάρκα. Το διαθέσιμο budget μου είναι 150-180 euro, βαριά να ξεφύγω στα 200, παραπάνω ούτε λόγος, δύσκολες εποχές γαρ. Θα ήθελα να πάρω κάτι καλό που να κρατήσει και αυτό τουλάχιστον 3 χρόνια (τόσο από αντοχή όσο και από τεχνολογία). Κοιτούσα κάτι σαν αυτό: http://www.gsmarena....ia_ray-3972.php Αν και πολύ μ αρέσουν και τα neo που ξεφεύγουν λιγάκι. (Btw υπάρχει σοβαρή διαφορά αυτών των 2? http://www.gsmarena....4&idPhone2=4122 ) Από Samsung, δεν έχω ιδέα, να πω την αλήθεια, για το τι παίζει, οπότε θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει? Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2012 από Arioh
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 εγώ πάλι φίλε μου σου λέω να μην χαραμίσεις τζάμπα τα λεφτά σου αν θέλεις κάτι καλό θα πάρεις ένα Samsung ή HTC και θα είσαι μια χαρά..... όπως είπες έχουν ωραίο design αλλά πολύ ψεύτικα... με ένα Site: HTC Desire C Stealth Black (Μαύρο) πιστεύω είσαι μια χαρά είναι πολύ καλό κινητό νέας γενιάς που έχει πάρα πολλά το μαγαζί που σου προτείνω είναι από τα φθηνά που δίνει το Πηγή: Skroutz.gr
Arioh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Α ναι, το πήρε το μάτι μου το desire, αλλά από ότι βλέπω με το xray π.χ. η διαφορά τους, στο skroutz τουλάχιστον είναι 7-8 ευρώ, ενώ σε χαρακτηριστικά νομίζω ότι ο desire υπολείπεται αρκετά του xray (camera, επεξεργαστή και οθόνη). Τώρα βέβαια, αυτό που ανέφερες για ποιότητα κατασκευής (ψεύτικα) με έβαλε σε σκέψεις.
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 φίλε μου εγώ χρόνια ήμουν λάτρεις των Sony Ericson πέρασαν πολλά τηλέφωνα από τα πρώτα που βγήκαν λόγο ότι τα είχαν οι γονείς μου μέχρι καινούργια τελευταίο που είχα ήταν το Sony Ericson w995 δεν κράτησε πάρα πολύ τώρα πήρα το HTC Sensation XE και το κινητό πετάει και από κατασκευή και γενικά..αξίζει τον κόπο...
Arioh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Και για τα samsung ισχύει το ίδιο? Δηλαδή, καλύτερη ποιότητα κατασκευής από Sony ericsson?
POLYDOROS18 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 τα Samsung δεν μου αρέσουν πάρα πολύ αν και εκεί είχα καταλήξει στην αρχή δεν έχει καλή κατασκευή για μένα....είναι ψεύτικα το κινητό μου σκέψου ότι το πάχος του είναι μικρό αλλά μόλις μπει το καπάκι έρχεται και το καλύπτει όλο και αυτό είναι πολύ ωραίο και καλό τώρα περιμένω και μια θήκη αύριο μεθαύριο να έρθει και είμαι έτοιμος... ..λίγο off το τελευταίο αλλά οκ..
koularasss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 σου προτεινω το sony xperia sole,πολυ καλο και αξιζει τα παραπανω ευρω,ειναι κ 2πυρινο.
Arioh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι το έχω υπόψη μου το sole, αλλά ξεφεύγει πολύ, και τα 200 υπέρβαση είναι. Το sole βγαίνει στα 220 περίπου. Σίγουρα για τους 2 πυρήνες τα 30 ευρώ είναι μικρή η διαφορά αλλά δε σκοπεύω να το ψοφήσω το μηχάνημα. Πιο πολύ προς το Ray τείνω, αλλά επειδή έχω αμφιβολίες μπορεί να μου πει κανείς αν υπάρχει κάτι ανάλογο σε value for money από samsung, nokia ή κάποια άλλη εταιρία? Επιπλέον, στη σύγκριση xperia U-vs-xperia Ray ποιος είναι ο νικητής?
Arioh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ωραίο! Δεν το ήξερα. Σε ότι αφορά το λειτουργικό, το Android είναι καλύτερο από τα Windows ή είναι ανάλογα τη χρήση του κινητού? Είπαμε με smartphone καμία επαφή οπότε σε τέτοια θέματα υπάρχει παντελής άγνοια...
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Εγώ χρησιμοποιώ windows phone και είμαι ευχαριστημένος. Το android έχει περισσότερα apps αλλά υπάρχουν υπεραρκετά και στα windowsphone. Και σιγουρα το android χάνει σε low budget συσκευες.
Arioh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Χάνει γιατί low budget συσκευές δεν μπορούν να ανταποκριθούν (λόγω χαρακτηριστικών) στις απαιτήσεις πολλών android εφαρμογών εννοείς?
disqualified Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ειναι πιθανο να εμφανίζουν κολληματα και προβλημα στη χρηση τους γενικότερα.
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Χάνει γιατί low budget συσκευές δεν μπορούν να ανταποκριθούν (λόγω χαρακτηριστικών) στις απαιτήσεις πολλών android εφαρμογών εννοείς? Χάνουν εκεί που είναι όλη η δυναμική του android!Στη υποστήριξη της κοινότητας! Τα ακριβά και δημοφιλή android κινητά έχουν δυνατή υποστήριξη και αυτό εξαργυρώνεται σε δυνατότητες και σε διάρκεια στο θέμα αναβάθμισης! Για μένα ένα φτηνό WP το θεωρώ ως καλύτερη λύση από ένα εξίσου φτηνό android κινητο! Στα ακριβα μοντελα είναι άλλες οι συνθήκες και εκεί προς το παρον τα android υπερέχουν,κατά τη γνώμη μου!
disqualified Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ωστόσο αν θές κάτι μικρό και ελαφρυ το ray ειναι ωραιο. Αν και στον περίγυρο μου και εγώ τα sony erricson τελευταια είχαν προβληματάκια. Αν θές android σιγουρα το 1ghz μονοπυρηνο θα πρέπει να είναι το κατωτερο όριο σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα