Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείξετε μου ενα λαπτοπ με fullhd IPS panel,που να είναι κατω των 1500€ και να μην είναι στην κατηγορία των ultrabooks?

Ένα μοντελο μόνο!

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι αναφέρει στα χαρακτηριστικά, καθώς και στο site της sony.Το κοίταζα προχθές για κάποιον γνωστό. Δεν ξέρω αν η προηγούμενη σου ερώτηση τέθηκε ειρωνικά ή όντως χρειάζεσαι κάποιο laptop με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις σε αυτήν την τιμή. Επειδή το είχα δει, απάντησα.

Δημοσ.

Ξεχασα ότι η Sony βάζει πολύ καλές οθόνες και στα mainstream laptops της!

Και φαίνεται πολύ ωραίο και καλό λάπτοπ!

Δημοσ.

Όντως. Πάντως αν θες την άποψη μου ακολούθησα το δρόμο του avatar σου για notebook και κάθε μέρα σκέφτομαι πως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή. Όπως και να 'χει βγήκαμε off-topic, συμπαθητικό και το acer του θέματος :-P

Δημοσ.

Όντως. Πάντως αν θες την άποψη μου ακολούθησα το δρόμο του avatar σου για notebook και κάθε μέρα σκέφτομαι πως δεν θα μπορούσα να έχω κάνει καλύτερη επιλογή. Όπως και να 'χει βγήκαμε off-topic, συμπαθητικό και το acer του θέματος :-P

Notebook μόνο gaming,στυλ alienware,απ'εδω και πέρα και για netbook/ultrabook μόνο με ips touch screen οθόνη και αποσπώμενο πληκτρολόγιο!

Πλέων δε συμβιβαζομαι με κάτι λιγοτερο,απ'αυτα!;)

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο η κρίση ταυτότητας που λέμε για τα ultrabooks.

Ας πούμε αυτό με την 11.6" οθόνη. Πανέμορφος σχεδιασμός, καλή ποιότητα, δυνατό hardware, ωραία η οθόνη, Τί χρειάζεται όμως η οθόνη αφής;;; Πόσο εργονομική θα είναι η χρήση της; Το μηχάνημα θα μένει σταθερό όταν θα πατάω την οθόνη ή επειδή είναι πολύ μικρό και ελαφρύ θα κουνιέται πέρα δώθε; Πόσο πρακτικό θα είναι να απλώνω τα χέρια μου συνεχώς πάνω από το πληκτρολόγιο για να κάνω χρήση της οθόνης αφής; Και, τελικά, γιατί να μην πάρω ένα tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, που μου φαίνεται πιο πρακτικό και ας είναι πιο αδύναμο;

Τί να πω πια, σκέφτονται καθόλου πρακτικά ή απλά βάζουν ό,τι μπορούν πάνω σε ένα μηχάνημα, απλά για να πουν ότι το έβαλαν;

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με τον

alexatreides. Αυτο που εμενα μου κανει εντυπωση ειναι οτι οι πρωην πια φτηνιαρικες μαρκες οπως η acer και η asus που καναν τα netbook των 200ε τωρα το παιζουν apple και μάλιστα την βαζουν και κατω με extra features οπως οθονη αφης.

Κατι που με μια γελοια παρουσιαση o jobs ειχε πει οτι καναμε επανασταση με το mabook air2 αλλα δεν βαλαμε αφης γιατι ειναι cool να μην εχει...

Παντως μη ξεχναμε οτι γίνεται το πρωτο μεγαλο μπαμ εδω και μια δεκαετια με τα ultrabooks στη κατηγορια των PCs .Απίστευτα λεπτα με τις ιδιες επιδοσεις χωρις ανεμιστηρακι, χωρις μηχανικο σκληρο δισκο ή CD και με οθονη αφης. Ειναι θεμα χρονου πριν οι τιμες πεσουν στο μισο μολις εξαφανιστουν τελειως τα κλασσικα laptop. Αλλωστε το πραγματικο κατασκευαστικο κόστος του ssd ειναι πολυ μικροτερο του δισκου. (οσο ενα φλασακι), οθονη αφης εχουν τα ταβλετς των 100ε

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται με τον καλύτερο τρόπο η κρίση ταυτότητας που λέμε για τα ultrabooks.

Ας πούμε αυτό με την 11.6" οθόνη. Πανέμορφος σχεδιασμός, καλή ποιότητα, δυνατό hardware, ωραία η οθόνη, Τί χρειάζεται όμως η οθόνη αφής;;; Πόσο εργονομική θα είναι η χρήση της; Το μηχάνημα θα μένει σταθερό όταν θα πατάω την οθόνη ή επειδή είναι πολύ μικρό και ελαφρύ θα κουνιέται πέρα δώθε; Πόσο πρακτικό θα είναι να απλώνω τα χέρια μου συνεχώς πάνω από το πληκτρολόγιο για να κάνω χρήση της οθόνης αφής; Και, τελικά, γιατί να μην πάρω ένα tablet με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, που μου φαίνεται πιο πρακτικό και ας είναι πιο αδύναμο;

Τί να πω πια, σκέφτονται καθόλου πρακτικά ή απλά βάζουν ό,τι μπορούν πάνω σε ένα μηχάνημα, απλά για να πουν ότι το έβαλαν;

1.Η εργονομία στη χρήση του touchscreen ultrabook,θα εξαρτηθεί ανάλογα με τις κατασκευαστικές δυνατότητες του κάθε μοντέλου ξεχωριστά!Αν μπορεί να γυρνάει η οθόνη και να κάθεται πάνω στα πλήκτρα ή στο πίσω μέρος!

2.Αν η τιμή για παράδειγμα,του zenbook χωρίς οθόνη αφής είναι στα ίδια επίπεδα με το zenbook με οθόνη αφής,γιατί να προτιμήσει κάποιος αυτό που δεν εχει αφή,έστω και αν θεωρητικά ή πρακτικά μπορεί να μη βολεύει κάποιο!

3.Τα ivy και πιο μετά haswell tablets,είναι ουσιαστικά και αυτά ultrabooks αλλά με αποσπομενο πληκτρολογίο!Και εκεί ξεκινα το πρόβλημα με τα ultrabooks που δεν έχουν αυτή την ιδιότητα!

Δίνεις δλδ τα ίδια λεφτά,ίσως κ λιγότερα,για ένα μηχάνημα που έχει τις ιδιες δυνατότητες με ένα απλό ultrabook,αλλά εχεις και τη δυνατότητα να μετατρέψεις σε ενα πιο ελαφρή tablet!

Δημοσ.

Oι τσιμπημένες τιμές οφείλονται στην ανώριμη/εξελισσόμενη κατάσταση στη συγκεκριμένη κατηγορία, σε κανά δυο χρονάκια θα έχει ωριμάσει. Τελικά τα ταμπλετο-ούλτραμπουκ θα εξαφανίσουν σχεδόν τα pc/laptop, ενώ τα νετμπουκ είναι ήδη ιστορία

Δημοσ.

Τσιμπήμενες οι τιμές τους! Θα προτιμήσω ένα tablet με τα μισά λεφτά.. Θεωρώ ότι αν δεν πέσουν οι τιμές γενικά των ultrabook οι πωλήσεις τους δεν θα ανέβουν..

Αποστολή από Xperia Mini με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...