function Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, Θα ήθελα να κάνω μια δυο (χαζές ειλικρινά αλλά τι να κάνω...έχω πάθει και δεν θέλω να ξαναπάθω...) ερωτήσεις σχετικά με τα παρακάτω προγράμματα: 1. WhatsApp messenger για android Είναι δωρεάν ή μόνο για τον πρώτο χρόνο? Μετά χρεώνεσαι το κάθε message που στέλνεις? Είναι επικίνδυνο για hackers (http://www.worldcrunch.com/tech-science/whatsapp-popular-free-messaging-service-puts-users-at-risk/whatsapp-smartphone-iphone-hacker-spam/c4s9533/#.UGrtWVXMgak) 2. Skype Είναι καλύτερο από το (1)? Υπάρχει περίπτωση να μπλεχτούν τα IM με τα sms του παρόχου και να γίνει "μπέρδεμα" στις χρεώσεις γενικώς? Ποιο θα προτείνατε? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 που διαβασες οτι το whatsapp Θα σε χρεωνει μετα τον 1 χρονο; και επισης αν δεν εχεις βαλει πιστωτικη πως θα χρεωνει μεσω του 3g; 2)το καθενα ειναι για την λειτουργια που εξυπηρετει. Αν δεν εχεις ανοιχτη χρηση/περιαγωγη δεδομενων ΔΕΝ μπορει να λειτουργησει οποιαδηποτε εφαρμογη χρειαζεται ιντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 που διαβασες οτι το whatsapp Θα σε χρεωνει μετα τον 1 χρονο; και επισης αν δεν εχεις βαλει πιστωτικη πως θα χρεωνει μεσω του 3g; 2)το καθενα ειναι για την λειτουργια που εξυπηρετει. Αν δεν εχεις ανοιχτη χρηση/περιαγωγη δεδομενων ΔΕΝ μπορει να λειτουργησει οποιαδηποτε εφαρμογη χρειαζεται ιντερνετ. Σχετικά με το άρθρο περί security issues τι λες? Εδώ λέει για την περαιτέρω χρέωση μετά από τον πρώτο χρόνο.... http://www.whatsapp.com/android/ Επομένως αν έχω ανοιχτό internet και στείλω απλό sms, αποκλείεται να φύγει με χρέωση skype, σωστά? Ποιο θα πρότεινες από τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 σωστα.Εφοσον δεν το στελνει η εφαρμογη του skype το μηνυμα δεν χρεωνεσαι απο εκει.. οσο για το whatsapp τωρα το ειδα και απο το play store και εμεινα.Χωρις πιστωτικη παντως 99% δεν θα σε βαλει να πληρωσεις.Οταν ληξει θα σου πει οτι τελειωσε το free και να συνεχισεις πληρωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Σε ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις σου... Προτείνεις κάποιο από τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 οπως σου απαντησα και πριν φιλε μου,το καθενα ειναι για διαφορετικο σκοπο. πχ Αμα θελω να στειλω πχ να δεις μια εικονα την στελνω μεσω whatsapp,αν θελω να παρω τηλεφωνο δωρεαν(μεσω wifi)εχω το viber. skype θα περασω για βιντεοκλησεις etc οταν με το καλο μου ερθει το tablet. Η μονη συγκριση που μπορω να σου κανω ειναι μεταξυ whatsapp Και viber.Το app ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το viber συν οτι το viber μου κρασαρε χωρις λογο και αιτια ακομα κ πανω στις κλησεις.Ειχε μπει ενας εκπροσωπος στο ινσομνια και μας ειχε γραψει οτι εχει διορθωθει κλπ αλλα απο τοτε που περασα το app δεν εχω κοιταξει το viber Παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
function Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Υποθέτω share multimedia κάνει και το skype σωστά? Απλά λες ότι το whatsapp το κάνει πιο γρήγορα προφανώς... Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 το skype το εχω μονο στον υπολογιστη δεν το εχω τρεξει σε τηλεφωνο δυστυχως. πιο γρηγορα το κανει σε σχεση με το viber παντως ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα