Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη για Cm 690 II

alldaynews

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα....Θελω στο μηχανημα της υπογραφης μου να βαλω υδροψυξη αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα και δεν ξερω τι κομματια χρειαζεται και απο που τα παραγγελνω οποτε καθε βοηθεια για να βρω ακρη ειναι δεκτη.Υπολογιζω γυρω στα 200 ευρω αλλα το μεγιστο μεχρι 230 να παει.Για αρχη θελω να καλυψω την cpu αλλα και να μπορει να μπει στο συστημα και η καρτα γραφικων μελλοντικα.

Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για Overclock και λιγοτερη φασαρια φυσικα.Πείτε παιδια γιατι μπορει να μην αξιζει και το κοπο και να ειναι πεταμενα λεφτα

Οχι δεν ειμαι.Αυτη την ψυχτρα εχω XIGMATEK, max εχω 55 βαθμους στα 4gh απο 3,4 και ρευμα 1,48 αν θυμαμαι καλα τωρα.Στις full στροφες κανει πολυ θορυβο.Την εχω βαλει πανω στην motherboard για ρευμα

Μην πετάς και άλλα λεφτά είναι η γνώμη μου.

Απο το συστημα της υπογραφης μου για πες μου αν εχω κανει λαθος αγορα για να ξερω τι να αποφευγω

Μπορεις να βαλεις και μια ετοιμη Corsair H100 :)

Να σου πω σκεφτομαι και αυτη αλλα γενικα ακουω για πολλα προβληματα

Δεν έχει νόημα τώρα, κοίτα να το χαρείς όσο μπορείς. Μια χαρά είναι το σύστημα.

Μωρε πως δεν εχει γιατι το ιδιο λαθος μπορει να ξαναγινει.

-Κουτί: Το πήρες τώρα ή το είχες? Αν το πήρες τώρα θεωρώ ότι υπήρχαν καλύτερες επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Βέβαια, αν σου άρεσε υπερβολικά από εμφάνιση μην δίνεις καν σημασία σε αυτήν την παρατήρηση, καθώς πρόκειται για καλό κουτί.

-cpu-mobo: Ωραίος ο 965 και ακόμα πιο ωραίος για τα λεφτά του. Αλλά δεν παύει να είναι ένας παλιός επεξεργαστής, low-mid (προς το mid). Με τα χρήματα που έδωσες για το set, έπαιρνες έναν i5 3470 με μία H77 μητρική που θα ήταν πολύ καλύτερος. Μετά βέβαια δεν θα μπορούσες να κανεις overclocking αλλά όσο o/c και να κανεις στον 965, τον 3470 δεν τον φτάνει. Ακόμα και να τον έφτανε όμως, γιατί να μην πάρεις τον στοκ με τις ιδιες επιδόσεις και να μην μπλέκεις? Αν, από την άλλη το o/c ήταν για σένα αυτοσκοπός και δεν το έκανες για αύξηση των επιδόσεων, καλά έκανες και πήγες στον phenom. Καλή η λογική, αλλά η χαρά που μας δίνει το hardware μας και η αίσθηση ότι πετύχαμε κάτι μόνοι μας προηγείται. Υπάρχουν και άλλα, όπως κατανάλωση κτλ. αλλά είναι λεπτομέρειες.

-Για την custom υδρόψυξη: Γνώμη μου είναι ότι με βάση τα παραπάνω, δεν αξίζει να επενδύσεις και άλλα χρήματα σε αυτό το hardware. Η λογική της αγοράς ενός amd επεξεργαστή είναι να συμπιεστεί το κόστος. Αν με τα παρελκόμενα φτάσεις και ξεπεράσεις το κόστος του i7, τότε η δεύτερη παρατήρηση γίνεται πιο έντονη και κατ εμέ χάνεται καθε νόημα.

Το κουτι το ειχα αλλα αν το αλλαζα θα επαιρνα το Cosmos.

Οχι το o/c δεν ειναι αυτοσκοπος αλλα αυξηση επιδοσεων με μικροτερο κοστος.Θα μπρουσα να πηγαινα σε Fx 8120 αλλα......

Αυτο που με απασχολει σοβαρα ειναι ο θορυβος και γι`αυτο σκεφτομουν και την υδροψυξη εκτος απο μελλοντικη χρηση.Intel δεν εχω ακουμπησει ποτε και ισως στο μελλον να το ξανασκεφτω.Βλεπεις εχω ξεκινησει με τα pc απο commodore 64 και μετα μονο amd και μαλλον λογο κοστους και οτι μ`αρεσει να πειραζω το hardware που εχω,και ευτυχως δεν εχω καψει τιποτα ως τωρα(ποτε μην λες ποτε βεβαια :-D ).

Εκτος βεβαια απο τον θορυβο με απασχολει και το θεμα των καλωδιων και προσπαθω να βρω λυσεις γιατι με 5 σκληρους +dvd player+4 ανεμιστηρες γινεται ψιλοχαμος

Με βάση αυτά που μου λες πιστεύω ότι έκανες λάθος επιλογές. Δεν έχει νόημα, όπως σου είπα εξαρχής όμως αυτή η κουβέντα. Το σημαντικό είναι να το χαρείς.

• Like 1

καμμια συμβουλη με τον θορυβο η τα καλωδιο καποιος οδηγος κατι??

Τωρα τι θυμηθηκα με τον commodore,ασχετο με το θεμα αλλα θα το πω.Τοτε ειχα μια απο τις πρωτες bbs στην Αθηνα και θυμαμαι παιρναν καποια παιδια τηλεφωνο να συνδεθουν και το σηκωνε η μανα μου και της ελεγαν πως θελουν να συνδεθουν στην bbs και η μανα μου καγκελο χαχαχαχα.Ωραιες πρωτογονες εποχες του νετ χαχαχαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...