Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 ναι, αλλά βάλτα με τη σειρά από το port 0 έτσι για το γαμώτο...
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Nαι καλα λες. Και τελευταια ερωτηση, το port 0 ειναι το κατω ή το πανω? Ακιρο, το βρηκα λεει bottom αρα το κατω ειναι το 0.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 τα γράφει στη φωτογραφία που έβαλες στην προηγούμενη σελίδα, το 0 είναι το κάτω...
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι το βρηκα. Οσον αφορα τωρα το secure erase δεν καταφερα να το κανω με τον οδηγο και θα το κανω μετα το φορματ με προγραμμα. Αν ξερεις πιο μου λες αλλιως ψαχνω εγω μετα το φορματ στο ιντερνετ να δω με ποια προγραμματα γινεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 θα πας στο site της OCZ και θα κατεβάσεις το toolbox για τον Vertex 2, το ανέφερα πιο πριν...
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Εγινε. Το καλωδιο που φευγει απο το sata 0 βλεπω οτι πηγαινει μπροστα στο κουτι, στα πλαινα usb. Το αλλαζω απο τη μητρικη πανω να μην παιρνουν απο το 0 τα πλαινα usb και ξεκιναω απο το 0 τον samsung ή ξεκιναω τον samsung απο 1 και το αφηνω ως εχει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δεν έχει σημασία...
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Λοιπον. Ολα οκ, μπηκαν τα windows και ειναι σε μορφη ahci πλεον. Μολις ανοιξε εκανα ενα τεστ as ssd στον samsung. Τι λετε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 για sata 2 μια χαρά...
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλα με βαση τα αποτελεσματα του vertex 2 που ειχα με το atto ειναι πιο χαμηλα. Eκτος και αν κοιταμε τα 261 και 227 και οχι εκει που λεει score. Δεν εχω βαλει driver intel αν παιζει ρολο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 δεν μπορείς να συγκρίνεις με διαφορετικά benchmarks, αν έτρεχες το AS στον Vertex 2 θα έβλεπες χειρότερα νούμερα... το ΑΤΤΟ μετράει μόνο με compressable data, οι sandforce based ssds δεν παίζουν καλά με incompressable data τι περιμένεις για να τους βάλεις?
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Να τους βρω... Ποιο να βαλω βασικα δεν ξερω. Το cd που ειχε ο samsung μαζι δεν το εχω βαλει. Λες να εχει τιποτα εκει? Κανα update αν εχει βγει στη samsung να του κανω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 checkαρε με το tool της samsung... για τους drivers απάντησα σε άλλο topic, plz μην κάνεις crossposting είναι κουραστικό...
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ρε συ σορρυ αλλα πραγματικα δεν ξερω τι γινεται και το τι να κατεβασω. Οταν επιλεγω για windows 7 64 bit μου βγαζει αυτα. Με το tool της samsung τι να ψαξω? Εdit: Τωρα ειδα το ποστ σου. Λοιπον τους εβαλα και εχουμε: Πριν: Μετα:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 κράτα τους, τα νούμερα που "έπεσαν" είναι τα λιγότερο σημαντικά... οι drivers είναι unified για όλα τα windows & chipsets
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα