ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για app development ποιες γλωσσες μου ειναι απαραιτητες? Γενικοτερα τι χρειαζομαι για να ξεκινησω?
caasi70 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 iOS Mac Κάνε register (είναι δωρεάν) και διάβασε
ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο και εμπειρικο!Ty anyway..
mtsouk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Objective-C είναι η γλώσσα προγραμματισμού που θα σου χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, 1-2 καλά βιβλία και εξάσκηση. Επίσης, θα πρέπει να έχεις Mac. Κοίτα και τα παρακάτω: - Το υπόλοιπο του Ιουνίου - Πώς να γίνεις iOS Developer… φιλικά,
ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραια κατι τετοιο εψαχνα..Μετα απο αυτο το 6μηνο που θα εχω κανει C++(εχω κανει και C) θα μπορεσω να ασχοληθω και με C# .
ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Αχα δεν το ηξερα.. Btw απο Unix εχεις κατι να προτινεις?
daino92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Η C# είναι Microsoft exclusive, ενώ η Objective-C είναι Apple exclusive. H C# είναι σε περιβάλλον, ίδιο με της .Net άμα έχεις ασχοληθεί.
mtsouk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Btw απο Unix εχεις κατι να προτεινεις? Σχετικά με ποιο θέμα; Τα θέματα σχετικά με UNIX είναι ατελείωτα φιλικά,
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θελω να εχω καποιες βασικες γνωσεις για security (white hat) Μαλιστα,οχι με .NET δεν εχω ασχοληθει..Οποτε για apple παω σε objective..Ty
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα