ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Για app development ποιες γλωσσες μου ειναι απαραιτητες? Γενικοτερα τι χρειαζομαι για να ξεκινησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caasi70 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 iOS Mac Κάνε register (είναι δωρεάν) και διάβασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Ναι ηθελα κατι πιο συγκεκριμενο και εμπειρικο!Ty anyway.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Objective-C είναι η γλώσσα προγραμματισμού που θα σου χρειαστεί. Από εκεί και πέρα, 1-2 καλά βιβλία και εξάσκηση. Επίσης, θα πρέπει να έχεις Mac. Κοίτα και τα παρακάτω: - Το υπόλοιπο του Ιουνίου - Πώς να γίνεις iOS Developer… φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Πολυ ωραια κατι τετοιο εψαχνα..Μετα απο αυτο το 6μηνο που θα εχω κανει C++(εχω κανει και C) θα μπορεσω να ασχοληθω και με C# . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Η C# δεν έχει σχέση με την Objective-C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Αχα δεν το ηξερα.. Btw απο Unix εχεις κατι να προτινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daino92 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Η C# είναι Microsoft exclusive, ενώ η Objective-C είναι Apple exclusive. H C# είναι σε περιβάλλον, ίδιο με της .Net άμα έχεις ασχοληθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtsouk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Btw απο Unix εχεις κατι να προτεινεις? Σχετικά με ποιο θέμα; Τα θέματα σχετικά με UNIX είναι ατελείωτα φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Θελω να εχω καποιες βασικες γνωσεις για security (white hat) Μαλιστα,οχι με .NET δεν εχω ασχοληθει..Οποτε για apple παω σε objective..Ty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα