Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω κάποιο eshop στην Αθήνα, που να έχει στη σελίδα του αρκετές γνωστές μάρκες κουτιών υπολογιστών, ώστε να μπορέσω να δω πάνω κάτω τι υπάρχει αυτήν τη περίοδο, γιατί έχω χρόνια να ασχοληθώ με το θέμα cases. Επίσης αν εχει κάπου και έκθεση, ο ίδιος ή άλλος, να μπορώ να τα δω απο κοντά θα ήταν καλύτερο. Οποιος έχει να προτείνει κάτι pls

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να στήσω ένα νέο PC για βασικές εφαρμογές γραφείου, γραφικά, λίγα παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων (πχ adventures) και λίγα multimedia. Αυτό που με νοιάζει είναι ο καλός εξαερισμός. Θέλω να είναι κουτί καλής ποιότητας, σχετικά ήσυχο, midi tower. Σκοπεύω επίσης να πάρω και μια πλατφόρμα με ροδάκια. Είχα ένα tower της chieftec που με συντρόφεψε για χρόνια και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Του είχα βιδώσει ροδάκια από κάτω και ήταν σούπερ. Για την έκθεση δεν με νοιάζει και τόσο, απλά θέλω φωτό να δείχνει πως είναι μέσα το κουτί, γιατί απ' έξω δεν βλέπεις και πολλά. Α, δίνω και μέχρι 100€ για κάτι καλό, αν έχει να προτείνει κάποιος κάτι.

Επεξ/σία από Tasos
Δημοσ.

Εννοείς μόνο για το κουτί φαντάζομαι. Για ρίξε μια ματιά σε αυτό: http://www.skroutz.g...idian-550D.html Υπερπληροί τις προϋποθέσεις που έβαλες. Βασικά είναι κορυφαίο.

Θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες για το υπόλοιπο pc μιας και σε λίγο βγαίνουν οι νέοι apu της amd που (φαίνεται να) είναι αυτό που χρειάζεσαι ακριβώς.

Δημοσ.

Ωραίο το κουτί αλλά ακριβό! Τόσα θα έδινα και με τροφοδοτικό. Επειδή έχω δει οτι οι intel είναι φωτιά και λαύρα, τι προτείνεις;

Δημοσ.

Αγορά υπολογιστή:

Ποσό που διαθέτω :

~600€

Χρήση υπολογιστή :

Εργασίες γραφείου, λογισμικό με γραφικά σε Java, flash, παιχνίδια χαμηλών απαιτήσεων, multimedia (ταινίες και μουσική)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

OCR, vmware

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?

Οχι

Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Μια LG 19" ευρυγώνια.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα?

Δεν υπάρχει πρόβλημα. Από έναν ή διαφόρους είναι το ίδιο.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο?

Θα στηθεί από εμένα.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο.

Windows 7 x64 και ίσως διπλό boot με κάποιο Linux

Παρατήρηση:

Με ενδιαφέρει το σύστημα να έχει όσο το δυνατόν χαμηλή κατανάλωση και θόρυβο. Green ας πούμε;

Δημοσ.

Καλή είναι η οθόνη για την ώρα. Λες να πάρω IPS;

Δημοσ.

Όλα είναι καλά μέχρι να πάρουμε κάτι καλύτερο. Φυσικά και θα πάρεις με IPS όταν πάρεις. Εκτός αν έχει βγει κάτι καλύτερο μέχρι τότε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...