basilis222 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Οταν δίνεις 800€ για κάτι, δεν υπάρχει περιθώριο για να βγει κάτι ελατοματικο. Θέλω να δώ αν θα δίνουν θήκη δώρο ή κάτι άλλο για να μπαλοσουν το λάθος τους
nikos445 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σταλμενο απο ALCATEL OT-995 (200 ευρω κανουν χωμα το iphone 4)
Votritis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Τι λετε ρε!.....το iphone 5 είναι τόσο εξελιγμένο που αναγνωρίζει την απώλεια του μακαρίτη του Στιβ και σε ένδειξη πένθους εμφανίζει αυτή τη μωβ μνημοσυνη λάμψη. 5
Grey Warden Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Η αλήθεια είναι πως με αυτό το μήνυμα η Apple παραδέχτηκε το πρόβλημα... απλά βρίσκει το μοβ φυσιολογικό. Επομένως απορώ με όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα είτε έχουν apple είτε όχι. Προσπαθούν να πείσουν ποιον; Τον εαυτό τους μήπως; Όταν η ίδια η Apple παραδέχεται οτι συμβαίνει αυτό το πράγμα, τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά. Τώρα αν αναρωτιέται κάποιος γιατί δεν ζητάει συγγνώμη, την απάντηση του θα την βρει σε απαντήσεις του παρόντος νήματος.
theef Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δεν υπάρχει περίπτωση να επαναλάβω τα ίδια και τα ίδια για άλλη μια φορά. Από τη στιγμή που δεν έχεις iPhone και δεν θέλεις να έχεις, δεν υπάρχει λόγος να το κουραζουμε! χαχαχα... δεν πειράζει! 1
elpadrino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γελάω πολυ με μερικούς αυτόκλητους προστάτες των ευρω. Κατι "καλα να πάθετε που αγοράσατε κινητό 700 Ε" κλπ κλπ... Μου θυμίζουν αυτο που λεει ο σοφός λαος ¨Να ταν η ζήλια ψώρα" Πραγματικά ομως δεν μπορω να καταλάβω γιατι ανα τον κοσμο υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε τα λύσακά τους με το να θέλουν να την πουν στους αλλους για τα προϊόντα της apple Τι διάολο απο την τσέπη σας τα παίρνουν? Και πριν προλάβετε να με "κατηγορήσετε" ως ιδιοκτήτη μηλου να σας πως πως το κινητό μου ειναι το Sony Ericsson C902 Cybershot και ειμαι μια χαρα ευχαριστημένος +1
theef Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γελάω πολυ με μερικούς αυτόκλητους προστάτες των ευρω. Κατι "καλα να πάθετε που αγοράσατε κινητό 700 Ε" κλπ κλπ... Μου θυμίζουν αυτο που λεει ο σοφός λαος ¨Να ταν η ζήλια ψώρα" Πραγματικά ομως δεν μπορω να καταλάβω γιατι ανα τον κοσμο υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε τα λύσακά τους με το να θέλουν να την πουν στους αλλους για τα προϊόντα της apple Τι διάολο απο την τσέπη σας τα παίρνουν? Και πριν προλάβετε να με "κατηγορήσετε" ως ιδιοκτήτη μηλου να σας πως πως το κινητό μου ειναι το Sony Ericsson C902 Cybershot και ειμαι μια χαρα ευχαριστημένος Ναι ρε...το πέτυχες πάλι! Αυτό έλειπε, να ζηλεύω το i-phone... Αν το ζήλευα δεν θα καθόμουνα να το κράζω!
D.Luffy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Υπάρχουν προς το παρών μαζικά παράπονα χρηστών για το συγκεκριμένο πρόβλημα ή ξαφνικά έγινε ντόρος επειδή βγήκε το Gizmodo να το "ανακοινώσει"? Πάντως στο θέμα φωτογραφίας τα πρωτεία τα έχει η Nokia. Διαφημίζουμε τις εκπληκτικές ικανότητες λήψης βίντεο του Lumia 920 κρατώντας μια τεράστια ψηφιακή βιντεοκάμερα. Που να το έκανε η Apple αυτό τι θα γινόταν εδώ μέσα!!
Aias Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 αμα βγαζει την φωτογραφια στο σκοταδι ,χωρις φλας βγαινει σωστα...
go.george Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Αλήθεια, πόσοι εξ υμών που κράζετε ό,τι βρείτε, προσπαθήσατε να βγάλετε φωτογραφία απέναντι από δυνατή πηγή φωτός και δεν καταστρέψατε την φωτογραφία; Εγω ειμαι κατοχος SG2 και ψαχνοντας τις φωτο που εχω βγαλει απενατι απο τον ηλιο σε καμια δεν παρατηρησα το φαινομενο.... Ψαχνοντας και εδω http://forum.xda-dev...139591&page=240 επισης δεν το παρατηρησα στις 20 τελευταιες σελιδες..... Οποτε μην αποκλειεις την πιθανοτητα οτι το τηλεφωνο σας εχει το συγκεκριμενο ελαττωμα, σε αντιθεση με τον ανταγωνισμο. Και εν παση περιπτωσει ειναι ενα θεμα γιατι και στο αρθρο παραπανω του billdanos, φαινεται οτι οχι μονο ηταν γνωστο και υπηρχε απο το προηγουμενο μοντελο, αλλα προφανως δεν εξαλειφθηκε, παρα μονο περιοριστηκε. Φυσικα η γνωστη apple ξερει τα ελαττωματα να τα ωραιοποιει. Και στο event εαν θυμαστε διαφημιζε τα φιλτρα, φακους και τις μειωμενες αντανακλασεις. Σαφως επειδη ηξερε οτι θα υπαρξει θεμα. Για να τελειωνουμε (και) με αυτό το θέμα: http://www.dpreview....iphone-5-camera (Οχι πως θα μπουν πολλοί στον κόπο να το διαβάσουν βέβαια...) Το διαβασα το αρθρο απο περιεργεια... Εκτος του οτι ο συγγραφεας ειναι σιγουρα fanboy ή τουλαχιστον λατρης της apple, αμα δειτε τα αρθρα του http://thenextweb.co...tthewpanzarino/, ειναι φανερο οτι ειναι και ασχετος απο φωτογραφια. Αναφερεται στο προβλημα και περιγραφει οτι το παρουσιαζουν και αλλες φωτογραφικες... Το προβλημα αυτο οπως αναφερει, ονομαζεται purple fringing, ομως στο σημειο αυτο ο ασχετος αρθρογραφος λεει τη μιση αληθεια. Το οντως γνωστο Purple fringing παρατηρειται κατω απο αυτες τις συνθηκες που περιγραφει, ΑΛΛΑ σε καμια περιπτωση στην εκταση που καλυπτει στο καδρο στο iphone. Στη συντριπτικη πλειονοτητα των φωτο που παρουσιαζεται το προβλημα ειναι σε μικρη εκταση, για αυτο και ονομαζεται fringing. Στις φωτο τουiphone καταλαμβανει το 40% με 70% του καδρου, στις ατυχεις περιπτωσεις. Οχι οτι δεν υπαρχουν και χειροτερα αλλα αμα αναφερεται σε κατι δηλωνοντας το συνηθισμενο, ας ειναι τουλαχιστον ειλικρινης. Με λιγα λογια, ΕΙΝΑΙ προβλημα. Το λεει και ο αρθρογραφος και ελπιζει στην επομενη εκδοση να εξαληφθει. Ομως το ωραιοποιει και το εξισωνει....... ΟΙ φωτογραφιες δεν βγαινουν υπο ειδικες περιστασεις ή το καταλληλο στησιμο. Δηλαδη τι να το κανεις το zero shutter lag οταν υπαρχει περιπτωση να χασεις μια σημαντικη ληψη που δεν μπορει να επαναληφθει??????? Αρα ισως και αυτοι που κατηγορουν οτι οι apple χρηστες δεχονται επιθεση απο φανατικους, δεν παραδεχονται πολλα απο αποδισμο επισης. Τωρα γιατι τοσο μισος απο καθε πλευρα ειναι πολυ μεγαλη συζητηση. Και σιγουρα εχει να κανει απο το πως προωθεις ενα προιον και σε ποιους απευθυνεσαι.... Υ.Γ. Για να λεμε και τα κακα των αλλων.... Τα SG2, το 50% των συσκευων κυκλοφορησε με προβληματικο αισθητηρα, ο οποιος προκαλουσε πολλα προβληματα. Οπως μπορειτε να δειτε εδω: http://forum.xda-dev....php?t=1443658. Εγω ειχα νευριασει παρα πολυ με την πιθανοτητα να εχω αυτον τον αισθητηρα αλλα δεν εκατσα να διαβασω αρθρα που ελεγαν οτι ειναι ενα κοινο προβλημα. Χ....κα και αμα ηταν. Ημουν τυχερος και ειχα τον αλλο. Φιλο τον απετρεψα να παρει SG2 για αυτο τον λογο. Απο την αλλη βεβαια η Samsung ΥΠΕΥΘΥΝΑ αντικατεστησε δωρεαν τους αισθητηρες, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΗ τον ελαττωματικο υλικο. Δεν ειπε οτι το κρατας λαθος....... 8
mastino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 εγω πιστευω οτι το "προβλημα" εγινε εν γνωση της απλ με σκοπο να πατενταρει το σωστο κρατημα ενος τηλεφωνου κατα τη ληψη φωτογραφιων 4
aiolos.01 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μάλλον το καινούργιο γυαλί φταίει. Καλά δεν δοκιμάζουν τίποτα εκεί στο cupertino; Η ακόμα χειρότερα, τα δοκιμάζουν αλλά δεν ενδιαφέρονται να φτιάξουν τα προβλήματα γιατί ξέρουν οτι έτσι και αλλιώς θα πουλήσουν;
antuansupra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 The purple flare in the image provided is considered normal behavior for iPhone 5's camera Τωρα τι θα πειτε τα φανμποιζ?
ntinos19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 1)Αυτος που αγοραζει iphone και δεν ξανασχολειται. 2)Ή αυτος που ΔΕΝ αγοραζει iphone, και ασχολειται ολη μερα με το iphone. Ποιος απο τους δυο ειναι το προβατο? μισό μια, μου λες οτι επειδή έχω Nokia και απλά διαβάζω ένα θέμα της Apple είμαι πρόβατο? (εγώ και οποιοσδήποτε άλλος). επίσης διαβάζω και για sumsung και sony και HTC κα. θέλεις να πεις οτι είμαι ολονών πρόβατο? απαγορεύετε η ενημέρωση πέρα απο τη μάρκα κινητού (και όχι μόνο κινητού) τηλεφώνου που έχουμε ? ας προσέχουμε λίγο αυτά που λέμε γιατί δεν είναι έτσι όπως φαίνονται πολλές φορές. "πρόβατο" είναι αυτός που κάνει αγορές ΠΡΙΝ ελέγξει 1-2 πράγματα και δεν παραδέχεται τα προβλήματα της συσκευής του (μιας και μιλάμε για κινητά) και αγοράζει μόνο για τη μόστρα. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα