Προς το περιεχόμενο

Request για τιμές του DSL στη ξενιτιά

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχετε υπ'όψη σας κανένα site του εξωτερικού που να λέει τιμές; Θέλω να τσεκάρω μόνο για το γαμώτο. Αν είναι εντός E.E. ακόμα καλήτερα λόγω ευρό.

Συγκριτικός πίνακας εταιρειών με τιμές ADSL στο Βέλγιο...

(click στο details για περισσότερες λεπτομέρειες...)

με το μαλακό... :shock:

α, οι τιμές είναι τελικές εχμμ... αυτό το "...στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 18%..." ποτέ δεν το κατάλαβα...

http://www.adsl.be/_logic/_home/adsl_home.aspx?lng=en-US&pg=1&adst=b&usr=0&cmpdtls=

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.wanadoo.nl/abonneren/adsl_home.html

ειναι η σελιδα απο την εταιρεια που θυμαμαι οταν πηγα Ολλανδια.

Τα Χριστουγεννα ειχε προσφορα 6 μηνες 768/128 με 35 €

Οποιος προλαβε πηρε...

Επισης στην Σουηδια που βρισκται ξαδερφος μου υπαλληλος του εκει "ΟΤΕ" εχει SDSL (Symmetrix) 10Mbps/10Mbps στην εξωφρενικη τιμη των 60 € τον μηνα.

Το "κακο" οπως μου ειπε ειναι οτι ειναι dynamic και δεν μπορει να στησει server στο σπιτι.

Ας κλαψουμε παρεα....

egw edw uk me ntl ekana simvolaio gia ena xrono ton oktwbri gia Cable 1mbps kai mou kanan free installation kai ta panta(den evala kan tilefwno) kai apla plirwsa tous 2 prwtous mines in advance gia na dinw kathe mina gia ton epomeno....dinw 35 lires to mina dld 18xil peripou.eimaste kai 4 atoma...xlidi.....den katalavainw giati prepei na pairnei lefta kai o ote kai o isp stin ellada....tespa...elpizw me to gramma tis E.E. na sinaitistei ligo....oxi kai 500 euro gia na ksekiniseis kai 100 to mina gia 384....imarton

edo se mas me tetoia grammi steineis provider (paroxo kata ton ote) pou leei o logos...

Όχι που λέει ο λόγος, κάπως έτσι δε λειτουργούν ακόμα μερικοί κατ' ευφημισμόν "πάροχοι"??! :P Και θέλουμε και DSL τρομάρα μας... Και σας παρακαλώ, μη βρίζετε τον πΟΤΕ! Το 'πε και το κανε, ευρυζωνικό ίντερνετ στην Ελλάδα. Με πόσο; Αυτό δεν το πε!!! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...